Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אשם בתאונה? להלן התיאור

שימו לב! השרשור הזה בן 3039 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בעודי עושה פרסה נכנסתי לחנייה (ניצב), ביציאתי ממנה ברוורס נדפקתי פינה (אחורית שלי) לפינה (אחורית שלו) במונית, נהג המונית יצא וטען שהוא עמד ונכנסתי בו, השבתי לו שאני לא מודה בכלום וןאבדוק במצלמה שלי (למזלי....), מתברר שאני יצאתי ברוורס להשלמת הפרסה, והוא נתן רוורס מהיר יחסית בנתיב שהוא אמור ליסוע רק ישר ע"מ לחסוך פרסה ונכנס בי, מי אשם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי לכך, מה קורה כששנינו תובעים אחד את השני?

בסוף השופט יאשים את שנינו וכל אחד יפוצה ע"י הביטוח שלו?

CAM02198.jpg

עריכה אחרונה על ידי נח123
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחריות מוטלת על זה שנוסע רוורס.

אם שניכם נסעתם לאחור באותו הזמן, אזי שניכם אשמים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

... ועדיין, אחד נסע לאחור בנתיב שלו, ובאחריותו לוודא שאין אף אחד מאחוריו ולא מגיע אף אחד מאחוריו, והשני נסע ברוורס וחצה שני נתיבים, וחייב לודא ששניהם פנויים.

אמנם המונית הגיעה מהכיוון הפחות צפוי, אבל אם היית מסתכל לראות אם מגיעה תנועה בשני הנתיבים שחצית, היית צריך לראות את המונית. זכות הקדימה היא לדעתי של המונית, הנוסעת בנתיב שלה, גם אם ברוורס.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על פניו, לפי התאור שלך לי נראה שאשמת נהג המונית בתאונה גוברת על אשמתך.

לפי מה שאתה מתאר, גם עולה שנהג המונית משקר בטענות שלו, ויש לך הוכחה לכך.

על פניו, לנהג המונית אין סיבה לנסוע לאחור בנתיב שלו, ולא ציפית לכך (הגם שהיית צריך להבחין בכך).

אם תוכל להרחיב קצת מעבר ל"פינה לפינה" באיזה צד הפגיעה אצלך ובאיזה צד הפגיעה אצל נהג המונית (באיזה צד הפגיעה ניכרת יותר) לא נראה שממש נפגשתם פינה לפינה.

האם החלק האחורי שלו פגע בחלק הצידי שלך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנזק אצלי פנס אחורי ימין ושפשוף טמבון, אצלו פנס אחורי שמאל ושפשוף טמבון. (המפגש היה פינתי)

אני יצאתי יציאה איטית (כפי הנראה בסרטון) ובטוחה (לגיטימית לדעתי) מחנייה (עמדתי מאחוריו, אני פרססתי, הוא התעצל..), הוא עשה רוורס מהיר בכדי לחסוך פרסה, (נסיעה של כ30 מטר). למיטב ידיעתי נסיעה אחורנית מותרת רק בשביל חנייה (או פרסה) מה שאצלי כן, ואצלו לא...

מה שנראה כרגע ששנינו הולכים על תביעות נגדיות.. מה אומר שופט בד"כ במקרה כזה? והאם ובמידה ומרשיע את שנינו כל אחד תובע את המקיף של עצמו או את הצד ג של כנגדו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עדיף שתסגור איתו שכל אחד יתקן בעצמו וילך לדרכו? הנזק לא נראה כזה גדולה ותיקון פנס (200-300 שקל) עדיף על הכאב ראש הזה , במיוחד לטובת נהג המונית שלא יכול סתם ככה לעשות רוורס באמצע הכביש

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא עדיף שתסגור איתו שכל אחד יתקן בעצמו וילך לדרכו? הנזק לא נראה כזה גדולה ותיקון פנס (200-300 שקל) עדיף על הכאב ראש הזה , במיוחד לטובת נהג המונית שלא יכול סתם ככה לעשות רוורס באמצע הכביש

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

הנזק לכל אחד מהרכבים כ1500 ש"ח

לא פשוט להתעסק עם החבר'ה האלה... בפרט שמדובר פה בנהג שכיר שמגיע בדרישה אלי כאשם הבלעדי, והוא אינו בעל הפוליסה כך שלא אכפת לו מביטול ההעדר תביעות וכו'.. הוא מצידו אמר לבעל המונית שאני פגעתי בו וזהו...

עדיין לא איתרתי את בעל המונית (שזה אדם שלישי מבעל הפוליסת חובה. לא יודע מי בעל פוליסת המקיף). התייעצתי כאן בכדי להגיע לרמת הידע המקסימלית באשר לאשם, וצפי להכרעת שופט..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנזק לכל אחד מהרכבים כ1500 ש"ח

לא פשוט להתעסק עם החבר'ה האלה... בפרט שמדובר פה בנהג שכיר שמגיע בדרישה אלי כאשם הבלעדי, והוא אינו בעל הפוליסה כך שלא אכפת לו מביטול ההעדר תביעות וכו'.. הוא מצידו אמר לבעל המונית שאני פגעתי בו וזהו...

עדיין לא איתרתי את בעל המונית (שזה אדם שלישי מבעל הפוליסת חובה. לא יודע מי בעל פוליסת המקיף). התייעצתי כאן בכדי להגיע לרמת הידע המקסימלית באשר לאשם, וצפי להכרעת שופט..

לא הבנתי איך העלות קפצה ל1500 כשאתה מדבר על שפשופים ופנס אחורי. בכ"א צור קשר עם חברת הביטוח, ספר להם על המקרה ותבקש הכוונה, מאמין שבגלל שהנזק נמוך מהשתתפות העצמית שלך הם יגידו לך שעדיף לך לתקן בעצמך ולהניח למקרה או לתבוע את חברת הביטוח שלו, אני לא מאמין שלנהג המונית או בעל הפוליסה יש עילה מוצדקת כשיש לך סרטון שמוכיח שהוא נסע ברוורס כנגד כיוון התנועה, אפילו שעשית רוורס קצת יותר ממה שהיית צריך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי איך העלות קפצה ל1500 כשאתה מדבר על שפשופים ופנס אחורי. בכ"א צור קשר עם חברת הביטוח, ספר להם על המקרה ותבקש הכוונה, מאמין שבגלל שהנזק נמוך מהשתתפות העצמית שלך הם יגידו לך שעדיף לך לתקן בעצמך ולהניח למקרה או לתבוע את חברת הביטוח שלו, אני לא מאמין שלנהג המונית או בעל הפוליסה יש עילה מוצדקת כשיש לך סרטון שמוכיח שהוא נסע ברוורס כנגד כיוון התנועה, אפילו שעשית רוורס קצת יותר ממה שהיית צריך

פנס 800 (אצלי פריוס פלוס 2013, אצלו ראפיד 2015) צביעת טמבון 700

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקן, תבע בתביעות קטנות, ספר לשופט שהנהג שיקר וניסה לסחוט ממך הודאה, אולי יאמין ויפסוק קצת לטובתך במקום 50-50.

לדעתי הבלתי מלומדת זה מקרה קלאסי של 50-50 או כל אחד והנזק שלו אם הנזקים דומים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3039 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...