Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לבדוק עם וולטומטר כמה ואט המגבר מוציא ואם כן איך בדיוק עושים זאת ועל מה אני אמור לכוון את הוולטומטר...??

כשאני שואל איך זה אומר להגביר גיין עד הסוף בלי רמקולים מחוברים כמובן או שזה אומר להנמיך גיין עד הסוף ולהגביר מהרדיו דיסק/טייפ עד הסוף??!!

אגב כמובן כמה אר אם אס ולא כמה ואט מקסימום אם אפשרי בכלל...

אני שואל כי אני רוצה את זה

http://new.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=a386337b5384059820a16d88e261079d&productid=83

ונראה לי קצת מופרח ולא הגיוני המחיר והעוצמה לא ממש מסתדר לי...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

לא אתה לא יכול, צריך הרבה יותר מזה ..

(מעשית אתה כן יכול, התוצאות שתקבל לא ישקפו את המציאות.)

לגבי האתר, על איזה מגבר מדובר ? (הלינק לא מראה הגברה ספציפית)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אין להתיחס לנתונים האלה ברצינות! באותה הדרך של חילוק ב4 אני יכול לטעון שה501 שלי מוציא 375X4 מאקס נחלק ב-2 ומה קיבלנו 187.5 וואט רמס...

לא נראה לי

פורסם

זה בקיצור

מגבר 1400WATT

דגם: vibe438

מבית: LANZAR

מגבר איכות U.S.A LANZAR

מפרט טכני:

קרוסאובר אלקטרוני

בס בוסטר

MOSFET FULL

Metal Oxide Semiconductor field.

4 Channel

• 4x 175 Watts RMS at 4 Ohms

• 4x 350 Watts Max at 4 Ohms

• 2x 700 Watts Max at 4 Ohms Bridged

• 4x 300 Watts at 2 Ohms

התנגדות מינימלית של הרמקולים Ohms 2.

THD 0.04%.

טווח תדרים Khz-35 Hz15.

כניסת RCA זהב

רגישות כניסה mV1000 – mV100.

התנגדות כניסה kohm22.

יחס אות לרעש db90

קרוס אובר LOW PASS FILTER Hz350 – Hz40.

HIGH PASS FILTER kHz2.5- Hz250.

פונקציה לבס דינמי בתחומים: db18 + - 0.1099869999.jpg

• מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=VIBE430

מלווה בטקסט הבא:

the 1400w rating on the 438 is max - Max means jack. The RMS rating is 175x4 at 4 ohms and 4x300 at 2 ohms. I personally believe those are pretty brutally over-rated.

The 430 is 4x125 at 4 and 4x200 at 2. I believe those nubers would be much more in-line with what you're actually going to get out of the 438. The 430 was

once tested at 296x2 at 4 ohms bridged - which still shows it to be over-rated

פורסם
    לפי מה קבעת?? פרט נמק והבא דוגמאות...
    לפי מה ? לפי ההיגיון.

אתה חושב שיש מצב לקנות ב 1100 שקל מגבר של 175X4 RMS ליציאה ? בחלומות ?

איפה אלה שתמיד קמים ומגנים על לאנזאר ?

פורסם

פרזיק, אם ה431 - שווה ל 430 - ואתה טוען שבמבחן בגישור הוא קיבל כימעט 300 וואט , אני עושה סיבוב באויר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיק,הטקסט הזה מפורום בדיוק כמו שלנו לכן אין אני יכול להיתחייב על אמינות הדברים, זה רק אחד ממספר די מכובד של תרדים ומאמרים בכל מני אתרים ופורומים על נושא אי אמינותם של לנזר...

נוצר בי הרושם שלDRS לא הספיקה התשובה הראשונה שלי ואז הבאתי טקסט שנותן איזשהו בסיס לדברי.

ולגבי התוצאה עצמה, אני מניח שלעולם לא נדע עד שלא נבדוק בעצמנו!

P.S לעשות סיבוב באויר לא קשה כלכך :)

פורסם

גם ליצר מגבר של 300 וואט זה לא קשה כל כך, השאלה עבור מי :)

בכל אופן, זה רק עיניין של מספר ימים עד שאני מביא את כל הנגדים הדרושים .. אני רק מחכה לאימייל ממישהו שיש לו קצת ידע בתחום .. בשביל לאמת את התוצאות ואת הרכיבים הרלוונטיים.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...