Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הבחורה נכנסה בי מאחורה או לא?

שימו לב! השרשור הזה בן 3044 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אוקיי, מה שהיה כאן עכשיו זה הזוי.

לקחתי פרטים.

אני בא להיכנס לחנייה של הבניין שלי, מאחוריי פוקוס לבנה שבמקום שתאט מחליטה להאיץ, אני שומע בום מטורף והבחורה ממשיכה לנסוע.

לאחר מכן אני תופס אותה בכביש קצת קדימה יותר ומעכב את כל התנועה, אני יוצא אליה ומתחיל להתעצבן וכמובן מאיים על להזמין לה משטרה.

עושה רושם שהיא קצת מבוהלת, מחליטים לנסוע למקום אחר כדי לא להמשיך לעקב את התנועה ואני מסתכל על הרכב שלי מאחורה ואין כ-ל-ו-ם.

אני בנאדם ישר אמרתי לה שהמכות שיש לי מאחורה לא קשורות אליה בכלל ואני מכיר כל מכה שיש לי ברכב. אני יכול להיות כל דבר, אבל הגון אני תמיד.

בכל מקרה, אני די בהלם, האם היא נכנסה בי, לא נכנסה בי ?

היא טוענת שהיא בחיים לא הייתה בורחת והיא לא מבינה מה אני רוצה והיא עצרה בזמן לפני.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבום אולי ממקור אחר שלא קשור לרכב שלך

מה עם הלדים והסאן רוף?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרגל מצעד הגאווה, האישה נכנסה בך מאחורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישה, ישה.

בינתיים אני בודק אם אני לא השתגעתי מהפחד על הרכב ואתה מדבר איתי על לדים וסאן רוף?בינתיים הם במקום.:lol:

אליקו, לא קרה כלום לרכב חיצונית, זה הקטע.

אני אומר לכם ששמעתי בום מאוד חזק, אבל היא טוענת שהיא עצרה ברגע האחרון ושאני מדמיין ושהיא בחיים לא הייתה בורחת.

נתנה לי את כל הפרטים כמובן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היא נכנסה בך או ברכב שלך? לא ברור...

בכל אופן האם הרכב שלה נפגע או שאין זכר למכה או תאונה? ייתכן שהיא פגעה ברכבך, הפגוש האחורי ספג את הפגיעה בהצלחה ומשאר שלם אך מאחוריו המגן נפגע. האם האמבטיה (גלגל) בסדר או שקיבלה מכה?

עריכה: הקדימו אותי :lol:

עריכה אחרונה על ידי stio
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלוואי והייתה נכנסת בי והמבין יבין:lol:.

בכל מקרה, מה הכוונה אמבטיה? יש לי שם מכות כבר מלא שנים, אמא שלי לא תיקנה אותם מעולם וככה זה נשאר.

על מה אפשר עוד להסתכל?

עכשיו שאני חושב על זה ראיתי שיש לה שפשופים שחורים מעט, אבל לא נראה לי שזה ממני וגם לא צילמתי את זה.

יש לי כרגע את הפרטים שלה+מספר רכב, זאת אומרת הכל תלוי בי עכשיו.

לדעתכם יצאתי טמבל שאמרתי לה שיש לי מכות מאחורה שלא קשורות אליה? אני בנאדם מאמין וקשה לי לנצל מצב כזה כדי לגרום לה לתקן לי את הכל שם... מצד שני, אולי היא באמת פגעה ואז היא יכולה להגיד שאמרתי שיש שם מכות שלא שקורות אליה?

אוקיי:יש לי תמונות של הגריל שלה, הלוחית רישוי, המסגרת שלה קצת מפורקת והסמל שלה מפורק\שבור כזה והמכסה מנוע שלה מורם טיפה.

מה דעתכם ?

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבום ששמעת זה נשיקה פגוש אל פגוש, קרה לי בעבר והרעש ששומעים בפנים הרכב לא פרופורציונלי למה שבאמת קרה, חשוב לבדוק (מבט מלמטה) שהקורות שמאחורי הפגוש בסדר ושאין סימנים של עיוות או כיפוף למרות שאם הפגוש שלם הסיכוי לנזק נוסף אפסי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל שלם, המכות שהיו לפני כן באותו המצב (אמנם אני לא פחח אבל כמו שאמרתי, אני מסתכל על הפח של הרכב יום יום ויודע כבר מה יש לו ומה לא).

הסופית אגזוז שלי לא התעקמה והכל נראה בסדר... אני לא ידוע מה לעשות כעת, הבחורה אומרת שהיא עצרה שניה לפני וזה היה באמת קרוב לתאונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

תפרק את הפלסטיק של הפגוש, תראה מה הנזק לפח שמתחת אם יש בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאתה צריך לעשות זה להתקשר אליה לקבוע איתה ולהזמין אותה לקפה. כך תוכל לפצות אותה ולהסביר לה בסוף הפגישה שאתה עדיין לא מרגיש שלם עם מה שעשית ואתה צריך כמה פגישות נוספות עימה.

אחרת מה עדיף? שייסורי המצפון ימשיכו לתקוף אותך?

:-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה רצינית - שמעת בום או הרגשת מכה באוטו. אי אפשר לפספס כשמקבלים מכה באוטו גם במהירות אפס. מי שיושב באוטו הפוגע או הנפגע מרגיש בוודאות.

אם לא קרה לאוטו שלך דבר - שחרר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זוכר שראיתי אותה מתחילה להאט ואז בשנייה מתחילה להאיץ ברמה מטורפת וראיתי שהיא צמודה אליי לטוסיק ובום חזק.

לא קרה שום דבר לפגוש חיצונית ולדבר אחר לכן אני לא יודע.

אני משחרר, אבל אל תשכח שאם הייתה פגיעה והיא ברחה קצת וטענה שאני מדמיין , יכולתי לתבוע לה את ה*** שלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי הניסוח שלך (ואני מצטט): "נכנסה בי מאחורה" וגם "ראיתי שהיא צמודה אלי לטוסיק ובום חזק" לא נותר לי אלא לשער שאתה מאוהב.

שמע לי - צלצל אליה, הזמן אותה לשבת בארומה, לאחר מכן הזמן אותה לראות את הנזק אצלך ברכב וסעו להחליף שוב פרטים במקום פחות רועש. :)

וברצינות:

אתה חייב להסיר את הפגוש האחורי אצלך ולראות האם ישנו נזק - סע למוסך פחחות מחר ובדוק את הנושא - אם אין נזק עזוב אותה לנפשה בברכת "סעי בזהירות".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3044 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...