Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי הניסוח שלך (ואני מצטט): "נכנסה בי מאחורה" וגם "ראיתי שהיא צמודה אלי לטוסיק ובום חזק" לא נותר לי אלא לשער שאתה מאוהב.

שמע לי - צלצל אליה, הזמן אותה לשבת בארומה, לאחר מכן הזמן אותה לראות את הנזק אצלך ברכב וסעו להחליף שוב פרטים במקום פחות רועש. :)

וברצינות:

אתה חייב להסיר את הפגוש האחורי אצלך ולראות האם ישנו נזק - סע למוסך פחחות מחר ובדוק את הנושא - אם אין נזק עזוב אותה לנפשה בברכת "סעי בזהירות".

אושריקו כשהוא אמר "אתה חייב להסיר את הפגוש האחורי אצלך" הוא התכוון לאוטו :-)

נשמח אם תעדכן מה אמר הפחח

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

שתי פעולות דחופות:

1. לצמצם את הצריכה.

2. לתת לי את הנייד של הדילר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פרקת כבר את הפלסטיק של הפגוש כדי לראות אם הפח שמתחת התעקם?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שתי פעולות דחופות:

1. לצמצם את הצריכה.

2. לתת לי את הנייד של הדילר.

לא הבנתי.

שלומי, היו מכות לפני כן בטמבון וכבר הרימו לי את הטמבון כמה פעמים כדי שלא יפול בגלל שבעבר אנשים נכנסו ברכב ובאמת שלא היה זמן להתעסק עם זה.

היום, בדיעבד, אני מצטער, אבל להתחיל לתקן את כל הפח של הרכב זה מיותר. אולי חלקים מסויימים, אבל בטוח לא כרגע.

אני חושב שבנאדם שהוא קצת שפוי צריך לראות שיש לפניו רכב עם חלון אחורי כהה אטום לגמרי וצריך לשמור מרחק.

• תוכן חדש...