Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה המשטרה??

metalan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם מסתכלים על הבדואים והחרדים

תסתכלו גם על הצעירים

שחלק גדול מהם בשביל להראות כמה הוא "גבר" יעקוף על קו לבן רצוף, ייסע בחרקות ויעבור את המהירות המותרת

ולא לשכוח את התופעה ברמזור שבודקת איזה אוטו מאיץ יותר מהר

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איכשהו, אני יכול להבין את זה שצעירים מתנהגים ככה (למרות שלא עלה בדעתי אף פעם לעבור קו הפרדה רצוף).

אבל אבא לילדים, בן 35, שיזלזל ככה בבטיחות שלהם (מילא החוק)?

כמה מטומטם צריך להיות?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז למה שלא נלמד מאנגליה? אם הם מרתיעים בכלל......

ואל תשימו לב לאנגליה אני לא בריטי פשוט שם יש ממש קצת תאונות יחסית לאוכלוסיה

קראת את ההודעה שלך?

נראה לי יש לך פיצול...

אתם מדברים על חרדים ערבים צעירים,הכל טוב ויפה

אבל הישראלי בנוי על יהיה בסדר,לא חוגר לא שם כיסא תינוק(רק 2 דקות) ואחרי זה מתפלאים...לגבי השוטרים,כמו שאמרו,מה ציפית שבכל חור יהיה אחד?גם ככה יש יותר מדי...

צביקה

פורסם

והאנשים שמתי שהם רואים שוטר מושכים מהר את החגורה שיראה כאילו הם חגורים, ואחרי שעוברים אותו עוזבים אותה?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים.

אני, שקראתי את הכתבה הייתי מאוד מרוצה.

הרי רובכם מכירים את פרסי דארווין, וכולם וודאי יודעים שיש פרסים נחשבים יותר לטפשים שלקחו איתם גם את הגנים - הדור לעתיד ...

וזה בדיוק מה שקורה פה, האבא המטומטם ניסה לצמצם גם את טימטומו ואת את המועבר בגנים.

כן ירבו .. :evil:

פורסם

נכון אתה צודק אבל תגיד לי למה באנגליה זה לא קורה? החינוך לא מספיק טוב?? מה לא בסדר בכל הסיפור במדינה שלנו אם התאונות והכל....

ומי אמר לך שזה לא קורה באנגליה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא מגזרים ולא נעליים.

בתור מי שמביא את הבת שלו לגן ואוסף אותה מדי פעם אני רואה את כל תושבי רעננה המשכילים והמבוססים, לא ערבים ולא חרדים, מעמיסים את הילדים בג'יפים ובמיניוואנים בלי שום מחשבה על מושבי בטיחות או חגורות.

זה אצלנו במנטליות.... לא אצלם. בדיוק כמו כל שאר הבעיות בכביש.....

מצטרף להערותיך העובדתיים!

למעשה מדובר בתופעה של תרבות מוטורית נחשלת, שיסודה בחברה ישראלית המורכבת מרבים שחושבים שהכבישים הם "אישיים" ומותר להם הכל!...

לדוגמה , יום , יום , שעה , שעה אני נתקל בתופעה "מסיבית" של נהגים המזגזגים או עוקפים מכל הצדדים, ללא כל איתות , כאילו הם על מסלול מירוצי "NASCAR"...

האם כולם "דוסיים" או מיעוטים? ממש לא!!!

חברה בואו נהיה מספיק אמיצים כלפי עצמנו ונסתכל במראה ולא ב"פורים"!

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

www.carinfocus.com

פורסם
ומי אמר לך שזה לא קורה באנגליה?
לא אמרתי שבאנגליה זה לא קורה.... אמרתי ששם זה קורה פחות

איש אחד אמר:"יום יבוא, בוא הפאנקיסטים יגורו עם המטאליסטים.....אחחח הגאוניות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מצטרף להערותיך העובדתיים!

למעשה מדובר בתופעה של תרבות מוטורית נחשלת, שיסודה בחברה ישראלית המורכבת מרבים שחושבים שהכבישים הם "אישיים" ומותר להם הכל!...

לדוגמה , יום , יום , שעה , שעה אני נתקל בתופעה "מסיבית" של נהגים המזגזגים או עוקפים מכל הצדדים, ללא כל איתות , כאילו הם על מסלול מירוצי "NASCAR"...

האם כולם "דוסיים" או מיעוטים? ממש לא!!!

חברה בואו נהיה מספיק אמיצים כלפי עצמנו ונסתכל במראה ולא ב"פורים"!

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

www.carinfocus.com

בתור מזגזג, אני אתן לך אפילו את הסיבה:

אם, כל אותם סוציומטים שנוסעים קבוע 110 בנתיב שמאל, היו חוזרים לנתיבם מיד אחרי העקיפה, או ברגע שמופיע מאחוריהם (ממרחק רב!!!!) רכב הנוסע יותר מהר (הרבה יותר מהר, וזה לא קשור כרגע לחוקי המהירות - קרה לי המצב הזה כבר הרבה פעמים במהירותיות של 80 - 120).

ברגע שאותפ אידיוטים יזוזו - אני אפסיק לעקוף מכל הצדדים...

אה, טודרך אגב, כשאני משייט ברחבי הנתיבים - זה תמיד, אבל תמיד, מלווה באיתותים...

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

איפה המשטרה, שאלת?

עבירה של אי חגירת חגורה היא עבירה חמורה. נהג שנתפס נוהג כך ולמד את הלקח שלו - סיכוי רב שאפילו אם חייו לא ניצלו, נמנעה ממנו פגיעה חמורה במקרה של תאונה.

עבירה של אי חגירת ילד היא חמורה אף יותר. ולדעתי האישית היא לא מוסרית. במקרים רבים הורים חוגרים את עצמם כשהם נוהגים אך אינם חוגרים את ילדיהם היושבים מאחור.

הבעייתיות עם אכיפה של עבירה זו היא שהדרך היחידה לאכוף אותה היא עירנות של השוטרים על הכביש ומזל. שוטרים אכן משתדלים לשים לב לדברים כאלו ומתייחסים אליהם בחומרה רבה, אך שוב - קשה לתפוס את העבריינים האלו, וחבל.

פורסם

אני לא חושבת שהמשטרה קשורה לכל התאונות בצורה משמעותית ורבה, הרי יש ניידות סיור יש ציוד ויש שוטרים המסיירים על צירים בעיתיים.

לפי דעתי הכל מגיע מהמנטליות של הנהג הישראלי, כל נהג שעומד ברמזור חושב שהוא מינימום מיכאל שומאכר ונוהג במכונית פורומלה 1,ולא רק זה "חתכו" מישהו הוא חייב "להחזיר" ולנסוע מהר יותר ולחתוך בחזרה, אין סבלנות וסובלנות.

אך אני לא מטילה את האשמה רק על הנהג גם החוק בעייתי העונשים צריכים להיות מרתיעים ולא רק קנסות מגוחכים שלא מרתיעים את הנהג.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שוכחים פה עוד מגזר חשוב!

מכוניות החברה, או הליסינג, או איך שתרצו לקרוא לזה.

לרוב כאשר אני נתקל בנהגים מצ'וגעים אלה המזדה 3/פורד פוקוס/טויוטה קורולה.

כבר למדתי לזהות את המכוניות הללו גם כאשר המראות שלי רועדות כל כך שבקושי אפשר לדעת מה הצבע של האוטו (כשאתה נוסע בריינג'ר אז יש די הרבה ויברציות במהירויות יחסית גבוהות).

הם נוהגים כך כי הם פשוט לא שמים קצוץ על הרכב. זה מתבטא בזה שהם חותכים ללא איתותים, לא נותנים זכות קדימה, נוסעים 120 בכביש פנימי של המושבים באיזור, עוברים פסי האטה כאילו הם לא קיימים, בעצם, הם נוסעים כאילו אף אחד אחר לא קיים על הכביש.

בגלל נהגים שכאלו אני נוסע לכפר סבא רק דרך השדות (ויוצא בשדה ורבורג), פשוט מפחיד אותי לעלות על כביש 4. נכון, המהירות המרבית שם 90 ואני יכול להגיע ל80+- (ככה יוצא שאני נוסע 70 בערך), אבל אני נוסע רק בנתיב הימני + איתותים פועלים (לא שזה עוזר במיוחד גם ככה מצפצפים/מסנוורים לי).

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
בתור מזגזג, אני אתן לך אפילו את הסיבה:

אם, כל אותם סוציומטים שנוסעים קבוע 110 בנתיב שמאל, היו חוזרים לנתיבם מיד אחרי העקיפה, או ברגע שמופיע מאחוריהם (ממרחק רב!!!!) רכב הנוסע יותר מהר (הרבה יותר מהר, וזה לא קשור כרגע לחוקי המהירות - קרה לי המצב הזה כבר הרבה פעמים במהירותיות של 80 - 120).

ברגע שאותפ אידיוטים יזוזו - אני אפסיק לעקוף מכל הצדדים...

אה, טודרך אגב, כשאני משייט ברחבי הנתיבים - זה תמיד, אבל תמיד, מלווה באיתותים...

טל.

אחחחח כמה שאני מסכים... רק לפני יומיים אני חוזר מת"א בכביש מספר אחד, ולא יאמן כמה שיצא לי לעקוף מימין בגלל שאנשים מטומטמים נוסעים בנתיב הימני 80 ולא מסתכלים במראות גם אם אתה מלטף להם את הטמבון!@ כאילו בלילה ניחא הייתי מבין למה לא להסתכל במראות... יש את האופציה של האור גבוה, אבל מה ביום? להוציא ידיים החוצה ולנופף? לצעוק מהחלון? לצפצף? עדיף לחסוך את הטירחה, לבדוק שאין ניידות או מכוניות עם פוטנציאל לסמויות מתנ"א בסביבה ולעקוף מימין...

milon_hadash_lemunaahey_taavura.jpg

Mitsubishi-Evo_800x600.jpg

• תוכן חדש...