Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף כבל קלאץ וגם פילטר דלק ברכב.

מישהו מכיר מוסכניק נייד או אדם אחר שקצת מבין בזה ויוכל לתת לי יד? תודה.

פורסם

לא סגור על זה שזה כבל קלאץ...

אולי השתחרר איזה בורג בדוושת קלאץ. כשלוחצים על הדוושה רואים שהכבל זז והכל נראה תקין, אבל אחרי שלוחצים הדוושה לא יורדת למטה, פשוט תקועה שם. זה אומר שהלך כבל קלאץ?

פורסם

באיזה רכב מדובר? ונסה להסביר את הבעיה טוב יותר כי אני מבין שאם הכבל עצמו כן זז אז הדוושה בעצם כן נילחצת ומצד שני אתה רושם שהיא תקועה. לא הבנתי אם ניתקעת ולא נילחצת למטה או שנישארת לחוצה ולא עולה?

פורסם
לחבר בפונטו עם אותה בעיה,התברר שנזילה ממחזירי שמן בגיר תקעה את הקלאץ כל פעם שנלחץ.

או שלא הבנת את חבר שלך נכון או שמרחו אותו במוסך. בפונטו שהוושה של הקלאצ ניתקעת הבעיה היא במשאבה או בניקוז אויר שלה.

פורסם
באיזה רכב מדובר? ונסה להסביר את הבעיה טוב יותר כי אני מבין שאם הכבל עצמו כן זז אז הדוושה בעצם כן נילחצת ומצד שני אתה רושם שהיא תקועה. לא הבנתי אם ניתקעת ולא נילחצת למטה או שנישארת לחוצה ולא עולה?

אפשר ללחוץ אותה, אבל היא נשארת לחוצה אח"כ.

מדובר על גולף 97.

פורסם
איפה נמצאת המשאבת קלאץ? ועל סמך מה קבעת שזו הבעיה?

ניסיתי לערוך את ההודעה אבל לא הצלחתי, לא משנה.

בכ"מ הבנתי שאצלי אין משאבת קלאץ יש רק כבל.

או שיש כבל או משאבה.

• תוכן חדש...