Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמני הגעת רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

בתחילת אפריל אני הזמנתי רכב חדש.

בזמן ההזמנה נאמר לי שהרכב יגיע לארץ ב27 לאפריל וימסר לי מאקסימום 3 שבועות אחרי זה.

אחרי זה תאריך ההגעה לארץ נדחה כמה פעמים: 29 לאפריל, 3 למאי, 5 למאי..

השבוע מנהלת אולם התצוגה התקשרה אלי שהאוניה בארץ וככול שיותר מהר אני אשלם ככה הרכב יגיע אלי יותר מהר, כמובן שיום למחרת שילמתי להם את כול הסכום.

היום התקשרתי לוודא שהרכב בארץ, הנציג אמר לי שהאוניה בארץ אבל יפרקו אותה רק ב20 למאי!!! והרכב יגיע אלי עוד 15 ימי עבודה אחרי 20 למאי!

הנציג גם אמר שיש לי מזל כי לפעמים אוניות מחכות חודשיים בנמל!

זה נורמאלי שאוניה מחכה לפריקה 20 יום?

מגיע לי פיצוי על זה?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקלות של עיכוב במסירה קורות לפעמים בגלל אלף ואחד סיבות.

תנסה להוציא מהם לפחות רכב שכור לכמה ימים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה מה מחייב את היבואן

1. מסירת הרכב תעשה תוך קיום התנאים הבאים:
    • היבואן חייב לשחרר את הרכב מהמכס תוך 3 ימי עבודה מקבלת מלוא התמורה הכספית עבור הרכב.
    • הרכב ימסר ללקוח תוך 14 ימים מיום שחרורו מהמכס.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=962:2010-05-31-12-35-51&catid=111:import-car-c&Itemid=161

נדיר מצב כזה בו אוניה ממתינה כל כך הרבה זמן לפריקה ( אלא אם יש שביתה ).

באיזה נמל?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין שביתה אין עיצומים

מסריח

וכמובן דרישה של מלוא התשלום כאשר הרכב לא פורק, מעמיד את היבואן במצב גרוע מול הלקוח, וההתחייבויות שלו כלפי משרד התחבורה כפי שהבאתי לך בהודעה הקודמת..

אתה יכול לבקש מהם שם אוניה ולבדוק מול נמל אשדוד, אבל זה רק להתרגז יותר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני רוצה גם לציין שההתנהלות של סוכני המכירות היתה מאוד חובבנית מהיום הראשון שנכנסתי לסוכנות.

להגיד שהרגשתי שנכנסתי לסניף של הוט מובייל זה לפגוע בהוט מובייל...

אולי לצמפיון יש מוקד שיכול לספק לי מידע מדויק לגבי ההזמנה?

במוקד שירות לקוחות אומרים לי שהם לא יכולים לדעת שום דבר לגבי הזמנה ורק בסוכנות יכולים לבדוק תאריכים.

פורסם

כשהתחלתי לקרוא את השתלשלות הדברים כבר נחשתי שזה צ'מפיון ואחר כך אישרת את הניחוש.

שום אונייה לא מחכה חודשיים יגם לא חודש. אם תוך כמה ימים לא מכניסים אותה לפריקה היא ממשיכה לנמל הבא ופורקת שם. כל יום של אונייה עולה הרבה מאוד אלפים של דולרים והיא לא תעמוד ותחכה לחסן וחבריו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

להקליט את השיחות ולדרוש פיצוי (כמובן כל זאת רק אם בהסכם יש סעיף ברור של מועד הספקת הרכב) אני קניתי רכב והיה עיכוב של כמה ימים במסירה וקיבלתי שכירות רכב על כל יום ויום. אל תוותר.

פורסם

אני לא כול כך מבין אם בהזמנה מופיע תאריך שהם חיבים לספק את הרכב.

מצ"ב הזמנה מיום תשלום דמי ההזמנה 1/4/16 והזמנה מתוקנת מ2/5/16.

מאיזה תאריך לפי דעתכם אני יכול לדרוש רכב שכור?

תודה,

266760793935ac2bc815a767cfe94cec.jpg

2609e2d82050f93cf9cc0d4d6b7d4f7c.jpg

פורסם

ההסכם שצ'מפיון מחתים את לקוחותיו , לא עומד בתנאים שקבע משרד התחבורה.

מרגע ששילמת את מלוא הסכום, תוך 3 ימי עבודה הרכב צריך להיות משוחרר מההמכס

ומיום השחרור לא יותר מ 14 ימים עד למסירה

כלומר פעם נקבע ימי עבודה, ואח"כ 14 ימים , שכמובן כוללים שבתות חגים וימי שישי.

תראה מתי שילמת תספור 3 ימי עבודה, ואח"כ עוד 14 ימים והרכב צריך לעמוד לרשותך מצוחצח עם רישוי וכל התוספות של התקנות מקומיות שביקשת.

מאותו מועד ועד למועד בו תקבל אותו בפועל אתה יכול לבקש שיורידו לך את הירח, רכב שכור נשמע הגיוני יותר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה השאלה האם התקנות של משרד התחבורע תקפות לרכב שנמצא בארץ במחסני היבואן או גם רכב שקיים על הנייר בלבד?

ניקח דוגמה את הGTI עם המתלים האדפטיביים והחיישנים המקוריים, יכל לשלם להם את הסכום ולומר "זהו עכשיו לפי החוק אתם חייבים לי רכב תוך שבועיים, תתפוצצו"?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...