Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר, במסגרת הפעולות ל"מלחמה בתאונות הדרכים" פיצצו לנו את כבישים בבאמפרים. כדי שיסעו לאט.

השבוע, אשה עם שני ילדים התהפכה לתעלה אחרי שעברה את הבמפר.

לא ברור עדיין מה גרם לה להתהפך, ברור שהיא נסעה מהר מדי והגיבה רע למראה הבאמפר...

כנראה שהיא ניסתה לקחת את הבאמפר בזווית לאחר שראתה אותו מאוחר מדי, ובשילוב עם ברקס התחת נזרק למדרכה והיא התהפכה.

מה שלי ברור פה הוא שבאמפר לא הופך כביש לבטוח יותר.

dirty old man

need love too

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא הופך כביש עירוני לבטוח יותר - בתנאי אחד - שהנהגים שנוהגים בו מודעים לקיומו! ואז מן הסתם מאיטים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמה דברים .

1. הממשלה לוקחת בחשבון שהאנשים שנוהגים בישראל - חכמים , טיפה , הם טועים .

2. הממשלה לוקחת בחשבון שהאנשים בנוהגים בישראל - יודעים לנהוג , הם טועים , הרבה .

3. אני כבר נתקלתי בכמה מקומות שיש בהם פסי האטה ללא שום שלט , כך שבנסיעה על 50, ללא הכרת המקום , אתה נדרש להוריד במכה את המהירות ב 15 קמ"ש לפחות , כדי שלא יקרה שום דבר למכוניתך.

הממשלה בישראל מחפשת את הפתרון הזול ביותר , מועיל או לא מועיל זה כבר לא משנה .

כי הרי , כולנו יודעים , שאם מישהו רוצה לנסוע 100 בעיר , פסי האטה רק יגרמו לו לבזבז יותר דלק על יותר גז בין פס לפס.

פורסם

הבעיה בבאמפרים שאין עליהם שום פיקוח

כל אחד בונה אותו באיזה גודל, גובה, רוחב שהוא רואה לנכון

ברגע שיבחנו את הנושא ויבדקו מהם המימידים המתאימים לכביש אז לא יקרו תקלות מצערות שכאלה

פורסם

כמו ש YOAH אמר.. אין שום תקן לבמפרים..

ויש במפרים שלא משנה באיזו מהירות אתה נוסע, גם אם זה 0.5 קמ"ש - אתה דופק/מגרד את הטמבון הקדמי/תחתית הרכב..

דוגמא טובה יש בחניה של "קינגסטון" באור יהודה (ליד הקרטינג) :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש תקן מחייב לבאמפרים.אורך , רוחב ,גובה ,זווית הגעה ונטישה .

הבעייה שלא מקפידים לעבוד לפיו.

אגב - יש למישהו רעיון טוב יותר מבאמפרים ? ככרות הן רעיון נפלא , אך הן דורשות מיפתח גדול של הכביש , ועולות הרבה יותר .

גם אם נזנח את הצד הכספי (תאונות עולות הרבה יותר) - הרי בעיית רוחב הכביש מפילה את העניין ברוב הפעמים.

פורסם

הבעיה בבאמפר היא לא עניין של גובה או אורך, אלא עצם קיומו. כביש צריך להיות בטיחותי וללא מפגעים. באמפר לא נבדל מכל מפגע אחר, ומפריע לבלום ולהפנות את הרכב בעת הצורך.

בעניין המהירות המופרזת שלנו יש לטפל ללא הרס הכביש ומפגעים בטיחותיים באשר הם.

dirty old man

need love too

פורסם

תשמע, הרבה זמן לא קראתי כאלה שטויות,הפעם אתה פשוט מקשקש. מה הלאה? תתלונן שהפלש של המצלמה באדום סינוור אותך ועשית תאונה? אולי תתלונן שבכלל יש שם רמזור ואם היית חוצה את הצומת ב 284 קמ"ש אז היית פחות זמן בצומת וזה יותר בטיחותי.

פסי הרעדה נועדו בדיוק למה שהם משמשים. להאט אותך לזחילה באזורים שהם רוצים שתזחל. הם הרי יודעים שעל תמרור אתה מצפצף אז הם מחריכים אותך וטוב שכך.

כל באמפ שנמצא ללא תמרור (ואני אישית לא מכיר ,אבל זה לא אומר שאין) הוא טיפשות מוחלטת של המועצה כי אז הם חושפים את עצמם לתביעות נזיקין (ולכן גם תמיד יש תמרור).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
האם העירייה חייבת לקבל אישור ממשרד התחבורה לפני שהיא בונה פס האטה?

לא באופן ישיר.

לכל עירייה/רשות מקומית יש וועדת תנועה הבוחנת וקובעת אילו תמרורים , שלטים , שינויי תוואי כביש וכו' .

היא מוסמכת ע"י משרד התחבורה להחליט , ולרשום כל שינוי בכבישים.

פורסם
הבעיה בבאמפר היא לא עניין של גובה או אורך, אלא עצם קיומו. כביש צריך להיות בטיחותי וללא מפגעים. באמפר לא נבדל מכל מפגע אחר, ומפריע לבלום ולהפנות את הרכב בעת הצורך.

בעניין המהירות המופרזת שלנו יש לטפל ללא הרס הכביש ומפגעים בטיחותיים באשר הם.

אני שונא מושבע של הבמפרים - אבל בוא תן לי פתרון אחר להאטת התנועה בלי להציב שוטר באופן קבוע.

אתה בטח יודע שיש צפצוף די ארוך על הגבלת המהירות בעיר.

פורסם

אני יודע שבאיזורי מגורים בהולנד (ואני חושב שגם באנגליה - ובטח בעוד כמה מקומות באירופה), יש סגירה של הכביש מ2 נתיבים לנתיב אחד, כאשר זכות הקדימה היא למי שיוצא מהשכונה.

הדבר הזה מחייב האטה משמעותית. צירפתי סרטוט של איך זה נראה (בערך).

שני המלבנים באדום, הם במפרים, אשר מגיעים מוכנים מהמפעל ומחברים אותם לכביש בעזרת ברגים עצומים...

(בתקווה שלא יגנבו את הבאמרים בארץ :roll:)

pass.JPG

פורסם

למרות שאני שונא את סגנון התגובה :

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תראה לי רחוב ישראלי אחד , אבל אחד - בו לו ייוצרו תוך 3 דקות פקקי תנועה היסטריים עקב מחלוקת על זכות הקדימה.

מעבר לזה -יש פסים ברח' המהווים מעבר -לא רק כניסה לשכונות :idea:

פורסם

לא אמרתי שזה יעבוד בארץ..

אבל זה מה שאני יודע שעושים במדינות נאורות כמו אנגליה והולנד :wink:

פורסם
פסי הרעדה נועדו בדיוק למה שהם משמשים1. להאט אותך לזחילה באזורים שהם רוצים שתזחל2. הם הרי יודעים שעל תמרור אתה מצפצף3 אז הם מחריכים אותך וטוב שכך.

1. לא, הם משמשים ליקוי בטיחותי, להרס המסעה, הרס הרכב. אה... נכון... יש כאלה שגם מאיטים.

2. פשוט לא נכון, הנהגים שבגללם שמת את הבאמפר, נותנים רייס עד אליו, ברקס חזק במטר האחרון שמשתחרר יחד עם המגע הראשון בין הגלגל לבאמפר וגז עד הבאמפר הבא. (ככה לא מרגישים את הבאמפר וזה כיף לא נורמאלי...)

3. אני לא מצפצף על תמרורים. הייתי מעדיף שיהיה קשר בינם למציאות אבל זה שרשור נוסף...

המילה "להכריח" לא תורמת כהוא זה לערך הבטיחות.

יש מקומות רבים שיש בהם שילוב של אבנים משתלבות בתוואי הכביש. זה גורם לאווירה "אחרת", לגישה ידידותית של הנהג המהיר, לנסיעה יותר זהירה ומתחשבת... אירופה ממש. בלי מפגעים, בלי שוטרים, בלי דוחות ובלי חיים הכט.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...