Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי לא שמתם לב, אבל באמפר באשר הוא באמפר, הוא לא חוקי!!!

הסיבה היחידה שהוא מיושם היא גיבוי של הנהגים עצמם, שאינם מבינים כלל ועיקר בבטיחות, והעיריה, שחייבת לתת פתרון, ומה קל יותר מלזרוק גוש אספלט ולהגיד שזה חיוני.

dirty old man

need love too

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה באמפר באשר הוא באמפר לא חוקי ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא אוהב - מאוד לא אוהב - במפרים, אבל אני בעד שימוש בהם באיזורים מועדים לפורענות, תוך כמובן הצבת שילוט מתאים וסימון הבמפר במחזירי אור כך שיראה בחשיכה.

לא מכיר שיטה יותר אפקטיבית למניעת מהירות באיזורים מיושבים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

במפרים של אבנים משתלבות הרבה יותר גרוע ! לפי דעתי על כל פנים

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

לדעתי יש פתרון שמקובל כמעט על כולם.

זהו פתרון שעכשיו מיושם באשדוד.

שמים פסי האטה לא לאורך כל הכביש כמו שבד"כ אלא רק לפני מעברי חצייה וכד'.

זה לדעתי רעיון מצויין. כי גם לא מעצבנים נהגים ע"י הצבת פסי האטה כל 10 מטר, וגם מגינים על ההולכי רגל במקומות שצריך.

*נ.ב - שמר לא ממש הבנתי את הקשר לכיכרות. כיכרות זה תחליף לרמזור אבל אין להם לדעתי שום קשר להגבלת מהירות, ולכן מה הקשר בינהם לפסי האטה?

פורסם
*נ.ב - שמר לא ממש הבנתי את הקשר לכיכרות. כיכרות זה תחליף לרמזור אבל אין להם לדעתי שום קשר להגבלת מהירות, ולכן מה הקשר בינהם לפסי האטה?

כשאתה מתקרב לכיכר.. מה אתה עושה?

hope for the best, expect the worse.

פורסם

מוריד הילוך, ומבקש מהנוסע לידי שיחזיק חזק :hihi:

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

מוריד הילוך? תנסה שני הילוכים, זה כבר ממש כיף.

לחברה מזכרון והסביבה. מאחר ואנחנו מכירים את הסביבה בואו מסכם שני דברים ובכך נסכם את הדיון.

1. צריך להיות וואחאד גאון כדי להתהפך איפה שהיא התהפכה. עד עכשיו אין לי מושג איך היא עשתה את זה, אחרי הכל מדובר בכביש צר באמצע המושבה, עם באמפר עליו. מה היא כבר עשתה שם?

2. מה שהיא עשתה או לא עשתה, זאת לא אשמת הבאמפ. אין שום סיכוי. זאת רק אשמת הכלבים.

הכלבים שלא אכלו אותה כשהיא הייתה ילדה!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כאתה מתקרב לכיכר אתה מאט, אבל כיכר היא לא דרך להלחם במהירות.

כיכרות שמים בצמתים, או שאתה מתכוון שישימו פשוט כיכר בכל מקום איפה שרוצים להגביל מהירות אפילו אם אין שם שום פנייה? :?

פורסם
אני שונא מושבע של הבמפרים - אבל בוא תן לי פתרון אחר להאטת התנועה בלי להציב שוטר באופן קבוע.

אתה בטח יודע שיש צפצוף די ארוך על הגבלת המהירות בעיר.

אני מודה (מודה, מודה, מודה) שזה לא רעיון שלי...

בארופה יש משהו שניקרא "שוטר ישן", זה למעשה הגבהה של הכביש ויצירה של מעבר חצייה. הזוויות לא כאילו חדות, והמשטח שנמצא בין העליה והירידה הוא לפחות באורך 2-3 מטרים, דבר שיוצר נסיעה רציפה ולא "דופק את השאסי"...

באירופה, ככל הנראה, מודעים לך שלא כל המכוניות הן "ג'יפים" ויש מכוניות שטיפה יותר נמוכות....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
מוריד הילוך? תנסה שני הילוכים, זה כבר ממש כיף.

לחברה מזכרון והסביבה. מאחר ואנחנו מכירים את הסביבה בואו מסכם שני דברים ובכך נסכם את הדיון.

1. צריך להיות וואחאד גאון כדי להתהפך איפה שהיא התהפכה. עד עכשיו אין לי מושג איך היא עשתה את זה, אחרי הכל מדובר בכביש צר באמצע המושבה, עם באמפר עליו. מה היא כבר עשתה שם?

2. מה שהיא עשתה או לא עשתה, זאת לא אשמת הבאמפ. אין שום סיכוי. זאת רק אשמת הכלבים.

הכלבים שלא אכלו אותה כשהיא הייתה ילדה!!!

אתה צודק לגבי זה, אולי הבאמפר רק סייע להתהפך... כלומר היא הייתה יכולה לבצע את זה גם בעזרת מדרכה...

לגבי האמצעים האחרים... לפי דעתי הרעיון של הפסי האטה הארוכים (כלומר כמו אלו עם אבנים במעברי חצייה) הוא רעיון טוב, זה גורם לנהגים להאט למהירות סבירה (לא צריך לבלום כמעט ל0 קמ"ש כמו בהרי האטה) אבל גם לא גורם לזעזועים רבים מדי לנוסעים ולרכב..

פורסם
אני מודה (מודה, מודה, מודה) שזה לא רעיון שלי...

בארופה יש משהו שניקרא "שוטר ישן", זה למעשה הגבהה של הכביש ויצירה של מעבר חצייה. הזוויות לא כאילו חדות, והמשטח שנמצא בין העליה והירידה הוא לפחות באורך 2-3 מטרים, דבר שיוצר נסיעה רציפה ולא "דופק את השאסי"...

באירופה, ככל הנראה, מודעים לך שלא כל המכוניות הן "ג'יפים" ויש מכוניות שטיפה יותר נמוכות....

גילי

וזה כבר פיתרון עדיף על באמפר...

לגבי הכלבה... כתבתי בפתיחה של התרד השערה למה היא התהפכה... יש שחושבים שאוטו זה טנק, ולוקחים את הבאמפרים באלכסון (לעבור כל גלגל בנפרד...???) ובצורה זו התחת מחליק על הכביש הרטוב עד שהוא נתקע במדרכה, והאוטו מתהפך.

dirty old man

need love too

פורסם

כששכרתי דירה באיזה קיבוץ, הם מצאו פיתרון "יצירתי" לבמפרים...

"במפר הפוך", זה למעשה תעלה שעוברת בכביש, עשוייה בטון. עד כמה שבמפ זה דרק, זה עוד יותר!!!

ביציאה תמיד יש סימני "חירוץ" של מכוניות שלא ראו את זה...

בקיצור, תמיד יכול להיות יותר גרוע!

:-P

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קצת סוטה מהנושא, אבל עלה בדעתי היום.

אני מוכן להתערב שבצומת להבים, הכניסה לרהט וכו' יש את שיעור האי-ציות לאור אדום הכי גבוה בארץ (לא צריך להיות גאון בשביל להבין איזו אוכלוסיה מסתובבת שם, ואני לא מתכוון לתושבי באר שבע).

למה לא לשים מחסומים, כמו מחסומי רכבת, בצמתים האלו?

נשמע לי כמו אחלה דבר. בטח יחסוך חיים.

אל תצחקו, נבלות.

פורסם
קצת סוטה מהנושא, אבל עלה בדעתי היום.

אני מוכן להתערב שבצומת להבים, הכניסה לרהט וכו' יש את שיעור האי-ציות לאור אדום הכי גבוה בארץ (לא צריך להיות גאון בשביל להבין איזו אוכלוסיה מסתובבת שם, ואני לא מתכוון לתושבי באר שבע).

למה לא לשים מחסומים, כמו מחסומי רכבת, בצמתים האלו?

נשמע לי כמו אחלה דבר. בטח יחסוך חיים.

אל תצחקו, נבלות.

כי אנשים שעוברים באדום גם יעקפו את המחסום, או יסעו דרכו..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...