Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם,

אנחנו מבקשים להתייעץ עימכם בעניין אירוע שאנחנו מעוניינים / שוקלים להפיק עבור גולשי קארספורום.

חשבנו להזמין אתכם אלינו, בשישי כלשהו בבוקר, לשתות קפה ביחד, לאכול משהו קל, לאפשר לכם להכיר את האנשים שמאחורי מותג סיטרואן בארץ, לשמוע אותם ולהשמיע להם, לקיים דיאלוג, לענות על שאלות (רלוונטיות, לא איך עושים ניתוח אפנדציט באלפקה) ולהכין עבורכם את צי מכוניות המבחן שלנו להתנסות אישית שלכם.

אנחנו מתכננים להכין הרבה מכוניות, לא שתיים שלוש. הרבה. כך שיתאפשר לכם להתנסות במגוון דגמים.

ועכשיו השאלה היא האם יש היענות לכזה אירוע. האם אתם מעוניינים? כמה אנשים אתם חושבים שיבואו? אם מישהו כאן יודע שהוא יבוא עם עוד חבר או שניים - נשמח אם תרשמו.

אין לנו כוונה או ציפייה כי תפתחו את הארנק ותשלמו מקדמה על רכב. אנחנו לא מכוונים לזה בכלל. מבחינתנו מדובר באירוע 'איכותי' ולא אירוע 'מכירתי'.

האירוע הוא למותג סיטרואן בלבד.

נשמח מאוד לחוות דעתכם

קבוצת לובינסקי

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרעיון מעולה

הביצוע יהיה לא פשוט אם יגיעו כמה מאות.

לכן אתם צריכים להחליט על כמות משתתפים , כדי שאלה שיגיעו גם ייהנו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם

אנחנו יותר מוטרדים מהיענות נמוכה, להכין אופרציה ל 100 - 150 איש, ושיגיעו רק 30, ולכן אנחנו שואלים.

אותך ישה, נראה בכזה אירוע? לבד? עם חברים?

פורסם

יצא לי להשתתף באירוע כזה מטעם כלמוביל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533932-%D7%94-Hyunday-%D7%A9%D7%9C-CarsForum-%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

נחמד מאוד, בפורום "קטן" כמו CF יש פוטנציאל ליותר מתעניינים ממה שתוכלו להכיל לכן באירועים קודמים ההזמנות היו מאחורי הקלעים

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אפילו שאני דיי צעיר , אבל כן מעוניין מי עומד מאוחריי היבואן כדי להחליט בעתיד לא רק בגלל האוטו , אלא מי נותן השירות , לדעתי כן , ואף מומלץ.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

אני מניח ברמת וודאות כמעט מוחלטת שהאירוע יתקיים באזור המרכז, אני כתושב חיפה שגם עסוק למדי, מתקשה להאמין שאמצא את הזמן והכוחות להגיע. היוזמה בהחלט ברוכה ולו משום שהדיאלוג שלא עם נציג מכירות להוט יכול להיות אפקטיבי יותר.יחד עם זאת, אני מעדיף שלא לעמוד בתור עם עוד עשרות כדי לעשות סיבוב של שתי דקות ברכב שעליו אני יכול לחשוב ככזה המעניין אותי אלא לתאם מועד לנסיעת מבחן נינוחה, ככל שהדברים יהיו רלבנטיים, באזור מגוריי (עליות...!).כאמור מדובר ביוזמה ברוכה, כל חובב רכב יברך דיאלוג ומגע עם יבואני הרכב (שלא באמצעות נציגי מכירות נלהבים ולוחצים) וכמובן שלאירוע "סגור" יש אפקט ייחודי ממנו נהנים כולם.בהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בתור סיטרואניסט גאה היה לי הכבוד להיות נוכח שנה שעברה באירוע שארגנתם לC4. החלק הפרונטלי היה הכי מאכזב. במפגשים כאלה צריך לקחת בחשבון שמדובר בPetrol Heads אמיתיים שיודעים על מה מדובר. בניגוד לציפיות שלנו לדיאלוג אמיתי וכנה כפי שנהוג בכל מותגי כלמוביל, שהוזכר כאן קודם, קיבלנו מצגת עם מלא סיסמאות, בלי התייחסות לשאלות קשות ובלי ומידע טכני. להגיד לנו שמנוע 1.2 פיור טק זכה לשבחים ותיבה של אייסין מעולה זה לא מספיק. ממליץ לקחת את הנקודה לתשומת לבכם.

פורסם

אני בטוח שיגיעו יותר אנשים ממה שתצפו, אני חושב שיהיה דיון מעולה וישאלו השאלות הנכונות, תתניעו אירוע עם תאריך ומיקום אך עם ספירת מקומות ואנשים,משמע שתקצו מספר מקסימלי שאתם חושבים שבו האירוע יוכל להתנהל בצורה טובה (כולם יוכלו לנסוע בלי בלאגן והמתנה מרובה, לכולם יהיה מקום בדיון), על בסיס מקום פנוי, ככה תדעו מראש את הכמות.

Miata ND2

פורסם

אני בעד לעשות מכוניות מתנגשות עם שאריות של הc4 ליסינג שלא מצליחים למכור.

בכל אופן, סיכוי טוב שאגיע (אני פשוט אוהב לנהוג על כל דבר עם גלגלים ומנוע) , תלוי במיקום ובזמן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני גם אשמח, בעיקר אם המפגש יתקיים ביום שישי.

לדעתי תהיה לזה היענות לא רעה.

יהיה נחמד אפילו לחשוב 'מעבר' ולעשות אירוע כללי של לובינסקי עם פג'ו וסיטרואן ביחד, אולי אפילו MG.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אנחנו יותר מוטרדים מהיענות נמוכה, להכין אופרציה ל 100 - 150 איש, ושיגיעו רק 30, ולכן אנחנו שואלים.

אותך ישה, נראה בכזה אירוע? לבד? עם חברים?

עדיף ( למרות האכזבה ) להתכונן ליותר ויגיעו פחות מאשר הפוך, כי שגריר רע הוא גרוע מ 10 שגרירים טובים.

במקום שבו מעריכים את בואי , אני בא כמו גדול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם יהיה אירוע אחד כזה, אני משאר שיבואו בעיקר אנשים מהאיזור. קשה לי להאמין שהרבה יסעו שעה וחצי.

מעבר לזה, הייתי ממליץ לשקול לדון על אפשרות להביא דגמים נוספים לרכבים הקיימים. למשל בסיטרואן C5 ופיג'ו 508 ממש חסר מנוע דיזל 2.0 המעולה. אם דיזל הזה יהיה מצוייד במערכת SCR, ודרגת זיהום שלו תיהיה לא גבוהה, אני מניח שאפשר לתמכר אותו במחיר טוב ובכך להגדיל את קהל היעד של לקוחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המתחם של לובינסקי נמצא בפ"ת כמדומני

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...