Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן יכול להיות מעניין. בעיקר כי לסיטרואן יש היצע מעניין אם כי לא הכי נמכר בארץ.

ח"ח על הרצון לקדם ולשמוע את דעתנו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המתחם ליד איקאה פלמחים ככל הידוע לי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בימי שישי או אפילו מוצ"ש אשמח להגיע.

סיבוב על הרכבים פחות מעניין כי את זה אני עושה על מה שמעניין אותי לפני קנייה אבל יש לי הרבה שאלות על התנהלות לובינסקי ועל מדיניות השחיטה של שוק היד השנייה שלכם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אשמח להגיע אם אדע שיש עם מי לדבר על חלקים לרכבים ישנים, לצערי לובינסקי לא נותן תמיכה בבעלי המכוניות הישנות וזה חבל

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אשמח להגיע, אם המיקום והשעות יהיו נוחים.

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אשמח מאוד להגיע לאירוע במידה ויהיה בשישי בבוקר (עקב ריבויי טיסות, בתקווה שיהיה בתאריך שאני בארץ). הייתי באירוע של פיזו ומאוד נהינתי. שאפו על היוזמה .....

פורסם

אשמח מאוד להגיע, יוזמה מבורכת מאוד, בתקווה שזה לא יהיה בחיפה ושאני לא אהיה במילואים...(או כל אחד מהם בנפרד)

פורסם

בתור פרנקוהוליק וגם בתור petrol heads זה דבר מעניין.

אבל אני חושב שצריך לעשות הבדלה בין אנשים שכותבים בפורום לבין אנשים פרטיים שבאים להתעניין בקניית רכב ולא מכירים עולם רכב ולא בקיאים בזה.

כפי שאמר אחד המגיבים פה, לעשות אירוע עם מצגות של סיסמאות על הרכבים, המנועים וכמה טוב ונהדר הרכב, זה נחמד אבל אנשים כמונו (או יותר נכון, כמוני).

אני בן אדם שאוהב לקרוא על רכבים ואוהב לקרוא מה שאחרים כותבים על רכבים, כך שסיסמאות לא מעניין כי אני מכיר את זה ממבט עינו של הלקוח הסופי.

בנוסף, אני גם לא עוזב רכבים במוסך.

אז אותי מעניין לראות את המוסך עצמו, איך הוא נראה.

איך, נגיד, המנהל הטכני נראה ומדבר.

איך הציוד נרה.

להרגיש ולחוות.

דבר כזה יכול לבוא לטובת היבואן, כי אם מישהו מחפש רכב וישמע המלצות ממישהו שהוא חולה הגה ואפילו אם קצת מבין במכונאות, אז הוא ישמע לו מאשר למישהו אחר שאומר "סיטרואן לא אמין כי ככה שמעתי".

בקיצור, אני בעד יום פחות תאורטי ויותר יום מעשי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אם מדובר בשישי בשעות הבוקר ותהיה התרעה של לפחות שבוע מראש,

אתאם את העבודה בצורה כזו שאוכל להגיע.

מאמין שאגיע עם לפחות אדם אחד נוסף.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם,

תודה רבה על התגובות. עזרתם לנו להבין שיש היתכנות לכזה מפגש.

בהחלט מדובר על יום שישי, במתחם החדש שלנו באזור התעשייה שורק (בדרך לפלמחים).

בקיצור - אנחנו הולכים לעבוד "על זה".

בינתיים,

חג פסח שמח לכולם,

צוות לובינסקי

• תוכן חדש...