Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך המרווח מאחור לעומת המתחרות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגיע הזמן שיחליפו את הטוק-טוק הזה שנקרא אלטו.

בקרוב במגרש ההשכרה הקרוב לביתכם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק שהחליפו אותו ב.. לא משהו מעניין כול כך.

קשה לי האמת לראות הצלחה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אגב, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נתקלתי במפרט טכני שאפילו לא טורח לציין תאוצה מ-0 ל-100 או מהירות מירבית.

זכור לי שבמפרט של הפיקנטו לעולם לא הופיע 0-100

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בסוף לא יישארו ללקוח הישראלי מכוניות עם גיר אוטומטי של פעם.

פיקנטו אוטומטית עושה 10 ק"מ לליטר, הסוזוקי תעשה משהו בסביבות ה 20.

מה יותר טוב?

סוזוקי היו צריכים להתקשר למחלקת הקטנועים שלהם ולקחת גיר CVT של בורגמן, כנראה יש להם בעיה בטלפון.

החברה במצב כלכלי כזה גרוע, נראה לי ניתקו להם את הטלפון, בטוח כסף לפיתוח גיר חדש אין להם.

פיקנטו לא עושה 1:10, תפסיקו להגזים, כל אותם אנשים שניזונים משמועות. לא אומר שהרכב הזה עושה 1:25 בעיר, אבל 1:10 זה מוגזם.

הסוזוקי תעשה 1:20 כמו שיש לי כנפיים. אולי מחוץ לעיר בנהיגה סופר רגועה על 80 קמ"ש בלי מטען ובלי מזגן. לא מציאותי.

ואם לא אוטומט אז לפחות רציף, חוץ מזה שיש אוטומט 6 הילוכים. בוקר טוב, אנחנו ב2016 ולא ב1988.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התרשמות ראשונית סטטית לגמרי,

מכונית די בסיסית, חומרים, עיצוב, צבעים ומרקמים - אין פה איזו יציאה של שאר רוח או עודף יצירתיות.

המרווח מאחורה אבל די טוב, ישבתי שם מאחורי איש לא קטן שישב בתנוחת הנהיגה הרגילה שלו ועדיין היה מקום לברכיים, לראש וכפות הרגליים. אבל המושב עצמו די שטוח ולא נדיב בריפוד (אין "שקיעה" בתוכו).

חבר שלאחרונה ישב בספארק ציין שהמרווח דומה ויכול להיות שקצת יותר טוב משל הספארק.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אם המרווח דומה לספארק אז הספייס סטאר יותר מרווחת ממנה,אבל גם אצלי המושב מאחור שטוח.

דור, לדעתי הסלריו בהחלט תעשה בבין עירוני 1/20 ואף יותר תודות לגיר הרובוטי ומנוע בנפח 1.0 ולא חייב נסיעה של 80 גם בממוצע של 100 קמ"ש,אם 107 עושה את זה,אין סיבה שהסלריו לא.

פורסם

נראת כמו רכב צעצוע שאתה שם את הילד ויש לך שלט רחוק ‚ אם הם רוצים למכור אז הם צריכים להבין שהרכב יקר ב-10K במקרה הטוב ממה שהוא שווה ‚ בטח בהודו הוא נמכר ב-30K ועוד יש להם רווח אז אין שום סיבה שבארץ הוא יעלה יותר מ-50K .

פורסם

אכן השתפרה מהדור הקודם, אבל שאר היצרניות השפתרו אף יותר.

נראה שהם יצטרכו להוריד מחיר כדי שיהיה להם יתרון יחסי.

פורסם

סך הכל ביקורת טובה כתמורה בקשר למחיר,

גם כאן לא מתלהבים מהתיבה האוטומטית...

כיום יש ברשותנו אלטו אוטומטית, כנראה שהרכב הבא יהיה קיה פיקנטו...

ולמרות שהדגם הידני די בסדר, הייתי מעדיף רכב שנראה טוב יותר, ואפילו מיני כמו הסיטרואן C1

• תוכן חדש...