Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לסוזוקי יש קהל יעד משלו כל עוד הדגם לא היהי בעייתי בגלל התיבה אני מאמין שהוא יימכר יחסית טוב,במידה ולא יימכר טוב אני מאמין שמכשירי תנועה ייצאו במבצע לשפר מכירות.

כולם פה קטלו את הרכב לפני שנהגו אליו,גם I10 דור1 לא הייתה מלכת יופי,לא חסר בשוק מכוניות עם לוק מוזר שנמכרו טוב.

היונדאי ניראתה טוב יותר,ועם גיר כמו שכולם אוהבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר ביטלו את הספלאש, היו צריכים לשדך את את המנוע שלה לסלריו ולא את המנוע של האלטו. האלטו והספלאש היו דומות באיכות הירודה של החומרים, אבל הספלאש היתה זריזה וזולה לרכישה. עכשיו- איזה מן קלף יש להם? רכב שצועק זול מכל כיוון, עם מנוע עצל ותיבה רובוטית? מי צריך את זה כשיש i10 וחברותיה.

פורסם

נמכרה ספלאש גם עם מנוע 1000 לפחות בחו"ל.

יופי זה עניין של טעם לכן לדעתי שניהם מוזרות(I10 MK1 וסלריו).

המבחן של סוזוקי אף פעם לא היה בעיצוב אלא באמינות.

פורסם
אם כבר ביטלו את הספלאש, היו צריכים לשדך את את המנוע שלה לסלריו ולא את המנוע של האלטו. האלטו והספלאש היו דומות באיכות הירודה של החומרים, אבל הספלאש היתה זריזה וזולה לרכישה. עכשיו- איזה מן קלף יש להם? רכב שצועק זול מכל כיוון, עם מנוע עצל ותיבה רובוטית? מי צריך את זה כשיש i10 וחברותיה.

להזכיר לך, האלטו לקראת סוף השיווק שלה המשיכה למכור בצורה די טובה למרות הנחיתות הגדולה שלה מול ה איי10 הפיקאנטו והשאר.

ולמה? כי יש הרבה אנשים שלא אכפת להם מהרכב כלל, רק שיהיה הכי זול שיש ואמין.

פורסם

אחת המכוערות ביותר שתהיה על הכביש, סוזוקי לא חזקים בעיצוב, מילא המחיר היה נורמלי אבל גם זה לא, רכב הודי לא צריך לעלות יותר מ-30 אלף ועוד מראה כזה.

פורסם (נערך)

דווקא אני חושב שלא הלכו אחורה בעיצוב. הדגם הקודם בזכות מבע פרצוף המום ומובך בו זמנית ניראה כמו משהו מסרט מצוייר. בדגם הזה הרכב דומה יותר למכונית אמיתית. אבל אני לא רואה איך הרכב הזה כרגע יכול להתחרות בפיג׳ו 108 ושות׳. ובכלל, אם כבר, באותו כסף אפשר לקנות יותר אוטו (רק שדציה צריכים להביא דגם רובוטי עבור הרכב הכי זול שיש להם).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב מיוצר גם בתאלינד להזכירכם גם יונדאי ומיצובישי מייצרים במזרח הרחוק ואופנעי הונדה מיוצרים בתאילנד(והם עולים תמיד יותר מהמתחרים).

פורסם

בקשר לפלסטיקה מסביב לגלגלים, זה משהו שמותקן בארץ ואפשר לקבל את הרכב נקי מהדברים האלה.

הגיר רועד כשמאיטים בסביבות ה20 קמ”ש ואז מאיצים, גם בהילוך 3 יש מין דפיקה/רעידה.

פורסם

הספקת כבר לנסוע?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באמת שהיא דומה חיצונית ופנימית לYRV והאחרונה מלפני 15 שנה (!!!)

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם (נערך)

עכשיו שאני חושב על האוטו הזה, יש לו מתחרה בארץ ושמה: דאצ'יה סנדרו!

הסרטון היחיד שמציג מבחן דרכים בין השניים.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

האמת שהסלריו מאחור ניראית מרווחת יותר והדשבורד ניראה טוב יותר

אבל הדאציה ניראית טוב יותר.

פורסם

הסלריו מאחורה זו פשוט יונדאי I20 הישנה, עכשיו קפץ לי את מה זה מזכיר לי כל כך.

פורסם (נערך)

בתור אחד שמתעב רכבי מיני ובמיוחד כאלה עם מנועי 3 צילינדר ותיבה רובוטיות מיושנות חייב לציין שהרכב הפתיע לטובה.

השילוב מנוע-גיר עובד בצורה עדיפה משמעותית על שלישיית התאומות פיג'ו-סיטרואן-טויוטה כמו גם שלישיית התאומות של קונצרן VAG.

יש פחות דיליי בהעברות הילוכים וזה בהחלט מורגש ביחס לאחרות,וגם המנוע מושך לא רע בכלל.

המרווח והתא מטען עדיפים על כל הרובוטיות ודי מקבילים ל-i10 ולספארק.

תא נוסעים משעמם וקודר כזה שאין בו את התחושת העושר של היונדאי/שברולט וגם לא את התחושה הצעירה/שיקית של השלישייה הצרפתית/יפנית אבל כן יש שיפור ענק לעומת האלטו.

ויש גם את המוליטמדיה..:| שנראית שייכת ל-B4 מלפני עשור ויותר.

שתי הבעיות העיקריות של הרכב הזה (ברמת דיל-ברייקר) הן עיצוב מכוער שירחיק חברה צעירים וציון ריסוק נמוך שירתיע מבוגרים ואלו שני פלחי קהל היעד העיקריים לרכב זה.

אחרי האלטו הזוועתית הרכב הזה בהחלט מפתיע לטובה.

למי שיתעלם משתי החסרונות המהותים הנ"ל יש אלטרנטיבה מעניינת ליונדאי ולקיה בגרסאות ה-1000 האוטומטיות בעיקר למי שחשוב לו המרווח והחיסכון בדלק.

עריכה אחרונה על ידי gt3rs

turboy

פורסם

הרכב הזה צריך להמכר ב-50K ואם היה נמכר במחיר כזה אני מניח שהיו פחות תלונות אלא יותר בכיוון של התמורה למחיר ‚ ברגע שהוא עולה 10K יותר זה כבר משנה את כל התמונה ואז מסתכלים שזה לא רק רחוק מתמורה למחיר אלא מוצאים את כל מה שלא טוב ברכב ויש הרבה דברים כאלה .

• תוכן חדש...