Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סטנדאפ מומלץ וטוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה חובב בדיחות ילדים/הורים אז גם גורי אלפי מתאים. רמת גסות נמוכה יחסית לסטנדרט המחריד בארץ

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כאחד שחולה על סטנדאפ (אין לי שום בעיה עם קללות.. הומור זה הומור)

ויכול להמליץ על אלו שאהבתי את ההופעות שלהם:

יוחאי ספונדר

בן בן ברוך

חן מזרחי

מני עוזרי

שלומי קוריאט - ממש הצחיק אותנו

יוסי גבני

רועי צברי

יונתן ברק

אזכר בעוד אוסיף

פורסם

ויכול להמליץ על אלו שאהבתי את ההופעות שלהם:

יוחאי ספונדר

בן בן ברוך

חן מזרחי

מני עוזרי

שלומי קוריאט - ממש הצחיק אותנו

יוסי גבני

רועי צברי

יונתן ברק

אזכר בעוד אוסיף

ממליץ על הרשימה , החברה האלו הכי חזקים היום בתחום הסטאנדאפ

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

יונתן ברק אחלה, אבל לדעתי נופל בקטגוריה שפות"ש לא ייהנה ממנה. חן מזרחי חלש ולא מצחיק, סגנון בדיחות העדות של העשור הקודם.

מחזקת את מי שהמליץ על רשף לוי. קובי מיימון גם כן חמדמד ונעים (לא זוכרת קללות או בדיחות נמוכות בהופעה שלו, מפתיע שזה מה שנכתב כאן).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אגב, מכיוון שהרצון מגיע מאשתך, הייתי נותנת לה הצצה להומור של דינה אור, לראות אם זה הסגנון... האישה פצצת אנרגיה קורעת מצחוק, מכוונת לקהל יותר מבוגר מהסטנדאפ הסטנדרטי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

רועי לוי בעיניי הסטנדאפיסט הכי מצחיק. היתי בהרבה הופעות סטנדאפ. נחמד, אבל היחיד ששוה את הכסף, הוא רועי לוי! אם עדיין מופיע אני מאוד ממליץ עליו

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי הוא כבר לא מופיע עצמאית,אלא רק מנחה ערבים בקאמל קומדי קלאב.

גם לי אין בעיה עם הומור וקללות (גם גסות מאוד)

אבל כשחלק לא מבוטל מהקהל שלך הוא ילדים,או ילדים גדולים (אחרי בר מצווה),אתה צריך להיות טיפה עדין לא?

ובכלל כשחוזרים רק על קללות לאורך זמן רב בהופעה,זה סוג של משדר ייאוש בעיניי..אבל זה רק אני כנראה.

קובי מיימון גם כן חמדמד ונעים (לא זוכרת קללות או בדיחות נמוכות בהופעה שלו, מפתיע שזה מה שנכתב כאן).

מה שכתבתי בעמוד הקודם זה על בסיס הופעה שלו שהייתי בה,לפני 3שנים בערך - אולי החליף חומר והתמתן מעט מאז :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עוד שרשור בקארספורום שגרם לי להוציא כסף :mad:

וברצינות, ניצלתי את ההמלצות שלכם, ולקחתי את אשתי למופע של רשף לוי אמש (תודה לכם, באמת לא ידעתי איך לחגוג לה את היום הולדת).

אז קודם כל בהחלט נהנינו. הוא מצחיק בלי יותר מדי גסויות. אני מניח שהכי יהנו אצלו מי שיש לו ילדים בגילאי בית הספר - שלי רק בנות כמה חודשים, אבל עכשיו אני יודע מה מצפה לי :eek:. לדעתי, הוא קצת פחות חזק באילתורים בהשוואה לאדיר מילר, למשל. החלקים המוכנים מראש של המופע הם היותר מצחיקים. יתכן שלא הייתי שם לב לזה, אם לא הייתי רואה ביו-טיוב את הפרומו הקצר למופע שלו.

בקיצור, פות"ש, נראה לי הוא מתאים לדרישות שלך. לך על זה.

פורסם

המופע של חנוך דאום מעולה. לא סטנדאפ בסגנון של "מכירים את הקטע הזה ש.." אבל מצחיק לא פחות, גם שמאלנים יצחקו.

• תוכן חדש...