Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה קניתי יונדאי טוסון 2016 מהסוכנות, ומיד בקבלת הרכב שמתי לב שיש בעיות קליטה ברדיו.

הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה של חברת גיל קאר.

פניתי למוסך מורשה יונדאי בתל אביב, ומנהל המוסך אמר לי שאין מה לעשות לגבי זה, הרדיו ברכב הוא רדיו בשיטה דיגיטלית והשידור בארץ הוא אנלוגי ולכן יש בעיות קליטה עד אשר תחנות הרדיו יעברו לשידור אנלוגי.

ובינתיים המליץ לי להשתמש ברדיו אינטרנט שיש במערכת המולטימדיה.

כמובן שזה לא פיתרון בשבילי ולא נשמע לי הגיוני בכלל, אבל לפני שאני נוקט צעדים נוספים מול סוכנות יונדאי רציתי לדעת מה דעתכם, האם הדבר הגיוני?

פרט נוסף, לפני כן הייתה לי יונדאי i20 שנת 2011 ולא היו בעיות קליטה ברדיו (אותו איזור נסיעה כמו היום)

פורסם

נראה לך הגיוני שירכיבו בארץ רדיו שלא קולט, ברור שלא. הכתובת לטיפול היא החב' שהרכיבה את הרדיו . הניחושים שלי בסדר יורד הם שכבל האנטנה לא תקוע היטב ברדיו , חסרה האנטנה בגג הרכב או כבל אנטנה קרוע איפה שהוא בין הרדיו לאנטנה.

פורסם

פניתי למוסך מורשה יונדאי בתל אביב, ומנהל המוסך אמר לי שאין מה לעשות לגבי זה, הרדיו ברכב הוא רדיו בשיטה דיגיטלית והשידור בארץ הוא אנלוגי ולכן יש בעיות קליטה עד אשר תחנות הרדיו יעברו לשידור אנלוגי.

אם היה אמת בסיפור הזה, הרדיו לא היה עובד כלל. כלום. דממה.

מהתיאור שלך ישנן בעיות קליטה אבל מידי פעם הוא כן עובד, או שומעים אבל עם רעשים, אני מבין נכון?

אם כן, אז האכילו אותך לוקשים.

יום טוב גם לך

פורסם
נראה לך הגיוני שירכיבו בארץ רדיו שלא קולט, ברור שלא. הכתובת לטיפול היא החב' שהרכיבה את הרדיו . הניחושים שלי בסדר יורד הם שכבל האנטנה לא תקוע היטב ברדיו , חסרה האנטנה בגג הרכב או כבל אנטנה קרוע איפה שהוא בין הרדיו לאנטנה.

תודה על התגובה.

יכול להיות שמדובר בבעיה חשמלית? אולי כבל חשמל שמשפיע על איכות הקליטה (השראה)?

פורסם

יש קליטה אבל עם רעשים, בחלק מהתחנות שומעים כמעט כל הזמן גרוע, בחלק מהן שומעים בחלק מהזמן לא טוב.

לדעתי הבעיה היא רעשים שככל הנראה נגרמים מאנטנה או השראות חשמל

פורסם (נערך)

בדוק בתצוגה אם התדר המופיע לדוגמא רשת ב' 95.5 , גלי צהל 96.6 וכ'ו. אם זה המצב נראה לי שמשהו לא תקין בחיבורים או בכבל של האנטנה. בכל מקרה אם קבלת את הרכב עם הרדיו הזה אז האחריות תופסת, גם אם הנציג הטעה אותך אולי בשוגג בהסברים מגוחכים. חבל לך להתעמק בנושא כי ממילא לא נראה לי שתפרק ותבדוק מה קורה שם. הנכון הוא לדרוש בתוקף מהיבואן שמכר לך את הרכב מערכת רדיו תקינה.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

במכשירים סינים זולים לא חריג להיתקל במקלט רדיו לא איכותי עם רגישות קליטה נמוכה. גם מגבר אנטנה לא יפתור את הבעיה אלא ישפר מעט. תנסה לבקש החלפת מכשיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם לי יש את אותה בעיה.בגיל קר החליפו לי את המערכת באישור כלמוביל וזה לא עזר.גם לא הוספת אנטנה.

הנושא בטיפול כל מוביל. את הרכב קיבלתי בינואר 2016.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברים, אני עם אותה הבעיה בדיוק!!!

הרכב אצלי כבר שבועיים ואני מתוסכל ברמות. רכב שעלותו כה גבוהה - ואיכות הרדיו נמוכה.

רגע.. לא רק הרדיו, סליחה אבל הסאונד עצמו בכלל לא להיט. לא יודע אם זה בגלל הרמקולים או בגלל המערכת האנדרואיד (שנעולה וסגורה וחבל!).

אני יכול לפנות לכלמוביל ולרדוף אחרי גיל קאר... אבל האם ייצא לי מזה משהו?

אלי - עברה חצי שנה מאז.. קרה משהו?

השתפר?

פורסם

מרדפים לא יעזרו לך.

תחליף את האשפה הזו במערכת המקורית של המכונית.

תהנה מאיכות צליל גבוהה בהרבה וקליטת רדיו מעולה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גיסי עובד גיל-קאר, ומספר לי שמאז שהם התחילו לשים תאומי מקור, אלא מכשירים סיניים זולים. ואתה לא הראשון שמתלונן!

והם מתקינים מגברי קליטה על החלון הקדמי.

עם אנדרואיד סגור. בזמנו הם היו שמים מערכות מולטמדיה של jvc, אבל כנראה מטעמי חיסכון ואסתטיקה התחילו לשים את הסיני שכביכול תואם מקור.

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

• תוכן חדש...