Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש לקנות רכב והציעו לי את הסיטרואן c4 מודל 2011 (תיבה אוטומטית).

באחד מהמוסכים נאמר לי שידוע שיש לרכב בעיות עם הגיר. כשהעלתי את זה בפני סוכן המכירות הוא אמר לי שמדובר בדגמים הישנים (עד 2010). האם זה נכון? האם יש בעיות אחרות שידועות ברכב שאני צריך להיות מודע להם? ואם יש לכם הצעות אחרות לרכבים עד סכום של 45 אני אשמח לשמוע (חשוב לי שהרכב יהיה מרווח ואם הוא גם מאובזר מה טוב. גם רכבים עם ירידת ערך עקב ליסינג יתקבלו בברכה).

תודה ויום טוב :)

פורסם

משנת 2008 גיר ה-AL4 נפתר מכל מחלות הילדות שלו והוא נחשב אמין יחסית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תעשה פה חיפוש בפורום. דווקא הגיר פחות מדאיג אותי. יש לו את החסרונות שלו וצריך להתרגל אליו.

מה לגבי המנוע? איזה מנוע תקבל ? האם זה טורבו 1.6 ליטר ? אם כן : הייתי ממליץ שתחפש פה על THP156 .

פורסם

הדור השני של ה-C4 הגיע לארצנו בשנת 2011 יחד עם מנועי פרינס (עם ובלי טורבו), יהיה לך קל מאוד למצוא בפורום עשרות של שרשורים על הבעיות איתו.

אין בעיות ידועות עם המנוע בדור הראשון (עד 2010 כולל), כמו כן הגיר כבר אמור להיות תקין בשנה זו.

כמובן שיש הבדלי איבזור בין הדורות אך אתה חפץ ברכב צרפתי על סגולותיו (וחסרונותיו) אז תשקול לקפוץ ללובינסקי טרייד ולמצוא אחד טוב משנת 2010 עם שנתיים אחריות ב-30 אלף ש"ח.

בתקציב של 45 יש עוד אפשרויות, תקרא קצת בפורום או תשאל פה :)

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

ללובינסקי כבר אין מזמן את המבצע שאתה מזכיר אבל אכן נותנים שנתים אחריות על דיגמי 2011 ומעלה ומשביחים את הרכב

וכמובן במחירים מעולים

פורסם

מה לגבי ה 156THP משנת 2012 ? האם נפתרו הבעיות ?

אגב זה אותו מנוע מ DS4, DS5 ... והבנתי שיש את המנוע הזה גם ב C5, ושם הוא נחשב לבעייתי.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

המנוע בשימוש במגוון רחב של רכבי סיטרואן פיג'ו . טרם נפתרו כל הבעיות . אך ניתן להתגבר על רובן זה רק עולה כסף.

פורסם
המנוע בשימוש במגוון רחב של רכבי סיטרואן פיג'ו . טרם נפתרו כל הבעיות . אך ניתן להתגבר על רובן זה רק עולה כסף.

אתה יכול להסביר בבקשה. אלו בעיות ? כמה כסף ?

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...