Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרת מטעו מקיטה דגם DC18A מ - 110 ל - 220 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבן אלקטרוניקה בתל-אביב פתוח בימי שישי. רצוי להתקשר לפני מכיוון שלפעמים הוא סוגר בימי שישי.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אסף מכנופיית המלחימים הגיע אליי,

לאחר שמספר שנים לערך חמש שנים אני נסחב עם שנאי שיש לי 3,000 וואט-אמפר ששוקל כמעט 20 ק"ג , החלטתי שנאי חייב לבצע המרה ל -220 וולט . אז את רשימת הרכיבים הנדרשים קיבלתי כאן בפורום אודות לאנשים עם לב רחב שבזמנם הפרטי עוזרים לאנשים ללא כל תמורה ( חוץ מהכיף שהם מפיקים מהעשייה ) . כמו כן קיבלתי כאן בפורום שמות של חנויות שמוכרות את רכיבי האלקטרוניקה . אז לגבי אבן אלקטרוניקה בת"א - שוחחתי איתם בטלפון והם מאוד נחמדים לפי החלקים שביקשתי הם אמרו לי "אתה רוצה לבצע המרה של מטען מקיטה מ-110 ל- 220 " , אמרתי כן . היה חסר להם במלאי השנאי הגדול לכן בסוף קניתי במקום אחר , הרכיבים נקנו בסוף בסימן טוב אלקטרוניקה , לפי דברי המוכר בסימן טוב - אני קניתי בסניף בפ"ת ברחוב אריה שנקר 14 , שאלתי אותו והוא אמר לי שלא קיים יותר הסניף בת"א בשדרות הר ציון . לפי הרכיבים שקניתי גם הוא הבין ואמר לי שאלו החלקים שאני צריך ע"מ להמיר את המטען ל - 220 , אפילו אמר לי שיש אדם שקונה אצלם עשרות רכיבים כאלו ומבצע את ההמרה ל - 220 .

אז לחלק המעשי החלפת הרכיבים , התנדב לעזור אדם טוב לב ומקצוען אמיתי , אסף (asafasaf) - "מכנופיית המלחימים השוטפים" , ביצע את העבודה במקצועיות רבה על זמן חשבון זמנו הפרטי . העלות כמו שרואים בחשבונית 35 ש"ח כולל מע"מ , בנוסף קניתי כבל חשמל חדש שיעבוד ב- 220 ( ע"מ לא לעבוד עם כבל חשמל האמריקאי ולחבר לו מתאם ) - העלות של הכבל כ- 8.5 ש"ח . סה"כ עלות הרכיבים 43.5 ש"ח .

new doc 21_1.jpg[ATTACH=CONFIG]455717[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]455721[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]455718[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]455719[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]455720[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]455722[/ATTACH]

עריכה אחרונה על ידי erga25

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

[emoji106] [emoji106] [emoji106] לאסףאסף גם לי עזר פעם ותרם לי משהו שלא השגתי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...