Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מילאתי שמן ושכחתי לסגור את הפקק.

נסעתי מאז לפחות שבוע ובאתי לבדוק שמן וגיליתי שנעלם הפקק.

האם יכול להיגרם לי נזק? מה לעשות עכשיו?

צריך בבקשה את עזרתכם.

תודה

פורסם

איזה שנה הרכב?

ראשית, לאחר שהאוטו התקרר לחלוטין(עדיף בבוקר ) תבדוק מפלס שמן.

כמו כן עליך לרכוש לאלתר מכסה חדש - בחנות של יונדאי שופ למשל.

מהיכן אתה בארץ?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אם לא חסר שמן ולא התיז שמן לכיוון תא המנוע אז כניראה כן סגרת את הפקק אך לא כמו שצריך עד שהוא פשוט ניפתח מהויברציות ונפל ממש לא מיזמן. בקיצור...שיחק לך המזל. חפש את הפקק באיזור תא המנוע ואם לא מצאת קנה חדש.

פורסם

השפריץ שמן לכיוון התא. המדיד מראה אמצע בערך. אין חשש שאוויר נכנס? אני מפחד להמשיך לנהוג כך.

פורסם

אוויר הוא לא בעיה. מכסה השסתומים גם ככה פתוח לאוויר אטמוספרי דרך הנשם.

נקה את כל הברדק שהשמן עשה, תשלים את החסר, וקנה פקק חדש.

Stay Dirty

פורסם
השפריץ שמן לכיוון התא. המדיד מראה אמצע בערך. אין חשש שאוויר נכנס? אני מפחד להמשיך לנהוג כך.

המדיד מראה אמצע של מה בדיוק?

בכל מקרה, אל תמשיך לנסוע ברכב ללא מכסה מילוי שמן, כך שאם לאלתמצא את המכסה באיזשהו מקום בתא המנוע, אל תסע עם הרכב כדי לחפש לקנות מכסה חדש.

פורסם
המדיד מראה אמצע של מה בדיוק?

בכל מקרה, אל תמשיך לנסוע ברכב ללא מכסה מילוי שמן, כך שאם לאלתמצא את המכסה באיזשהו מקום בתא המנוע, אל תסע עם הרכב כדי לחפש לקנות מכסה חדש.

אמצע בין מלא לריק. גובה השמן במדיד הוא בין הסימנים.

פורסם
הסתיים העניין. קניתי פקק חדש. עכשיו רק נשאר לנקות את כל הלכלוך :-(

לנקות זה הכי פשוט. נזק אם היה נגרם? זה היה סיפור אחר.

מעט APC מדולל 1/8 לטובת המים. מטלית טבולה ולנגב. לסחוט טוב את המטלית שלא ינזלו

נוזלים לתור חלקים רגישים. 15 דקות עבודה והרבה סיפוק לראות מנוע מבריק/נקי. (אני עושה את זה כל כמה חודשים)

• תוכן חדש...