Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איל נתת מצב לא ריאלי, עניתי לך תשובה בהתאם .. אני לא מצאתי אבסורד פה..

לערוך מבחנים לקרוסים ? המבחנים לווא דווקא מדברים על SLOPE שלהם, אני חושב שהחלק האומנתי פה .... הוא החלק שאין לך בכלל משחק בנקודת SLOPE, שהוא המהותי פה.

מה תעזור לך תחימה של 24DB אם אדי יבוא ויספר לך, שהקומפוננט שלו סובל ?

כניראה שהקרוס של מהגבר כן "הרס" לו, והוא לא מספיק פיקח בשביל להבין שזה הקרוס של המגבר, אז הוא מאשים את הפאנל בכלל ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואני מצפה ממיכה לא להגיד שום דבר על רוקפורד או על כול חברה נורמלית אחרת ולהמליץ רק אל קליפרוניה בום ודוטק ולא לבוא ולהגיד שקליפורניה טובים יותר. נו...אתה יכול לעמוד בציפיות?

שי כבר אמרתי לך שהקרוס בסדר גמור אצלי הבעיה ברדיו דיסק אתה לא מבין??

כבר עשיתי ניסויים וזאתי הבעיה חלס אחי!

פורסם

קודם כל שי, שלא תבין לא נכון אני לא בא לגונן על רוקפורד, אני תמיד מסתכל על התמונה הגדולה ואם כבר יש דיון בנושא, צריך לדעת את כל המשתנים.

בSLOPE אין לך משחק באף אחד מהם, אלא בתדר.

נתקלתי במספיק מגברים עם קרוס ופוטנציומטר שלא עשו הרבה.

פורסם

אתה יודע מה איל, גם אם הם לא עשו הרבה, מספיק שפסיכולוגית היית חושב שזה שינה משהו ...

רוקפורד אפילו לא נותנים לך לדמיין שיש שוני.

ולכן אני מצטט את אדי :

"לכן הקומפוננט שלי "סובל" "

אתה מבין איל, אדי כל כך אטום שהוא לא מבין איפה הבעיה בעצם, הוא מאשים בכלל את הפאנל שאין לו את האופצית חיתוך, אם הוא היה מתעורר למציאות הוא היה מבין שאפילו מגברים של קאליפורניה בום , באים עם אופצית חיתוך תדרים.

אבל הוא ישן, ולכן הוא חושב שהמגבר שלו באמת שווה את הסכום המופרז שהוא שילם עליו.

וכמובן, הכי נוח .. להאשים את הפאנל .....

טוב שהוא לא האשים את הקומפוננט, שאין לו העינות טובה בנקודה של התדר של הקרוס, וזהו ....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אדי- אתה כניראה לא מבין איך קרוס עובד, ולכן אתה כותב את מה שאמרת.

תיכנס ל FAQ ותעיין בנוגע לקרוסים, ולתדר התחימה שלהם.

ואז תבין למה התירוץ שהבאת לא מתקבל, ולא בגדר המציאות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי עכשיו הגזמת, אתה עד כדי כך נגד רוקפורד שאתה אפילו בעד הבדלים פסיכולוגיים בלבד?

הייתי מעדיף קרוס שחותך טוב בתדר מסויים וקבוע מאשר כזה שבו אני משחק עם הפוטנציומטר ולא קורה הרבה, מעדיף הבדל שמיע ולא פסיכולוגי, חשבתי שגם אתה.

פורסם

טוב בקיצור גמרתי את דיון פה כי אני לא מבין איך קרוס עובד ושי צודק כי הוא ישב וראה את הבעיות שיש לי ברכב בגלל הHU!

פורסם

חח, אני נגד רוקפורד ?

למה שאני אהייה נגד רוקפורד... עשו לי משהו רע ?

אני פשוט נגד אנשים שלא מחוברים למציאות, ומאשימים רכיבים אחרים במערכת שלהם, מבלי להתעורר למציאות .. שהמגבר שלהם אכן מסורס..

אם אני אגיד לך שאני מעדיף קרוס שבאמת עובד ..... אני אשקר .... קשה לי להאמין שההבדלים בין SLOPE X

לבין תדר X באמת יהיו מהותיים עבורי .....

דרך אגב זאתי גם הסיבה שאת הקרוס הפאסיבי שאני מזמין מחול, אני הולך על עיווור ..... הסיכוי שאני לא אהייה מרוצה הוא אפסי :)

אדי, אתה מדבר מתוך בורות, וחבל שאתה עקשן ולא מוכן ללמוד משהו....

אבל בשביל זה אנחנו פה, בשביל להעיר אותך ולתקן אותך כשמותגים כמו רוקפורד מסנוורים אותך.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

למי זה היה מופנה ?

וזה ?

איי מי שאטום זה אתה יייא דפוק אתה פשוט לא מבין את הבעיה שלי

עריכה :

אדי אני רואה שערכת את כול ההודעה שלך..חבל אחרי שהשקעת כולכך הרבה בפונטים

פורסם

אז מה אתה אומר איל, עדיף לרכוש מגבר שאין בו אפשרות כיוונון תדרים ?

או אחד כזה שהחברה טוענת שיש לו, אבל הוא לא עושה עבודה טובה במיוחד ?

אני כבר לא יודע לאיזה כיוון אתה חותר .... אני את העמדה שלי נתתי שחור על גבי לבן ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אנשים הדיון קצת יצא פה מהשאלות המקוריות שבגללם נפתח התרד הזה.

הבנתי את הענין של היציאה נפרדת לסאב, יכול להיות שבאמת אצלך אדי הקרוס של המגבר לא נותן חיתוכים הכי טובים כי אצלי אני שם ברדיודיסק שלי +6 ולא מגיע באס בכלל לרמקולים אבל אני לא אומר שלא כדאי לקנות בגלל זה רוקפורד פשוט צריך רדיודיסק עם קרוס או קרוסאובר וזה לא דבר שצריך למנוע מאנשים לקנות רוקפורד כי יש להם מגברים מעולים

פורסם

שי כניראה שאתה לא מחובר למציאות:wink:

עזוב רועי זה לא יעזור לך שי נגד רוקפרד כי יש לו סיבות לא הגיוניות מתן ניגרר אחריו הם כמו פינקי ומוח:?

פורסם

מגבר מעולה בלי אופציה לחיתוך,

זה כמו רכב בטיחותי בלי כריות אויר.

ואכן רועי הבין בצורה יוצאת מן הכלל, מה שאתה אדי סירבת להבין בשעתיים שביזבזנו פה - המגבר שלך מגביל אותך.

ולכן אתה צריך למצוא חיתוכים במקומות אחרים.

המשתמש עזב את הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...