Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי, אף אחד לא ביקש ממך לעבור לקאליפורניה בום,

פשוט הסברתי לך שקשה לי לחשוב על מגבר שאין לו אפשרות תחימה מלאה.

העובדה שלרוקפורד אין, זה רק חיסרון עצום במגברים שלה, אחת הסיבות שרוכשים מגברים יקרים יותר - זה בשביל אפליקציות שונות, כמו תחימות תדרים טובות יותר, וכדומה ...

חבל שאתה רוכש מוצרים לפי השם שלהם, ולא לפי האפליקציות שיש עליהם, יכול להיות שלא היית צריך לתת לקומפוננט לסבול ...

מתן תיקון קטן, ה301X עולה באיזור ה1700 היום, לגבי ה501X אינני בטוח ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שי אפשר לתחום תדרים גם ברדיו דיסק.

וזה מעל הראש.

וה 301X אתה ממש מגזים היום בחנות אפשר לרכוש את ה 4004 במחיר של 1800 ש"ח.

אז לא להגזים.

פורסם

גוקר, אני לא יכול לתחום תדרים ברדיודיסק שלי, וגם אדי לא יכול.

אז לפי מה אתה קובע "שאפשר לתחום תדרים ברדיודיסק".

גם אפשר לתחום תדרים במגבר נורמלי, עם קרוס ממוצע....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איזו הגזמה פראית - ראיתם חנויות בודדות (אולי אחת אפילו) שמוכרות במחיר הזה והחלטתם שזה המחיר...

501X ניתן למצוא ב-1600+-.

אל תגזימו.

פורסם

אברי, 1600 שח עבור מגבר ללא קרוס נורמלי ? , אם זיכרוני אינו מטעה אותי, אמרו לי שהוא מוערך כיותר מזה.

אינני בטוח לפי מה אתה מתבסס ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כן הכל עניין של העדפה, שוב לא נכנס לעניין המגברים ומה עדיף וע"פ מה בוחרים מגבר,

אולי אחת מהשיקולים שלך הוא בעזרת כזה דבר.

לי אישית זה לא משחק כל כך תפקיד חשוב עניין התדרים שהרי אפשר לכוון אותם ברדיו דיסק אצלי בצורה מאוד קלה ונוחה.

ושי היום ניתן להשיג את ה 501X במחיר הזה ופחות אבל עזוב את זה בצד.

הענין הוא שאתה בוחר מגבר כך נראה ע"פ האופציות שיש בו.

אז אני יביא לך רדיו דיסק עם אלף ואחת אופציות אבל בלי שם או שם שנחשב נחות מהאחר , לעומת רדיו דיסק שעם הרבה פחות אופציות אבל עם שם ידוע ומוכר.

מה תעדיף? כמו כן , לא רק אתה אלא שאר העולם שהעדיף משום מה את המוצר בעל השם ולא זה שעלום בשמו.

פורסם

גוקר, כל החברות בעולם הן עלומות שם ?

ורק רוקפורד עם שם ?

נתת דימוי מאוד מגוחך.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא , אתה זה שנתת דימוי מגוחך שהרי אתה זה שאומר שחברה כמו רוקפורד צריכה לשים קרוסים יותר משוכללים.

שהרי זה פרט בלתי נפרד במחיר הזה.

לא כל מגבר חייב להיות בעל קרוס משוכלל כדי להיות איכותי ולספק את הסחורה , ואת זה לא אני אמרתי אלא השוק אמר ועובדה בשטח, אנשים קונים.

אז כולם פריירים כנראה.

וע"פ כך אתה לא יכול להסיק שהמגבר לא שווה את כספו בגלל אפליקציה שחסרה בו וקיימת במגברים אחרים .

פורסם

אדי אמר שהקומפוננט שלו סובל.

כניראה אדי לא ידע בכלל מהזה קרוס מלא, כשהוא רכש את המותג רוקפורד.

ולכן הוא צריך להתפשר על הכיוונונים שלו, אז כניראה בסופו של יום ... העולם פראייר שנתן לרוקפורד את השם שלה, שאפילו את המינימום היא לא עושה.

אני לא יכול לחשוב על חברה אחרת שאין לה קרוס מלא במגבר, אפילו נרד הכי נמוך, קאליפורניה בום , אפילו היא .. עם טיפת כבוד עצמי ואפשרויות כיוונון.

גוקר, את המלחמה הזאתי לא תוכל לנצח עבור רוקפורד, פאדיחה לרכוש מגבר כזה ב1600 שקל, ולסרס את הכיוונונים של המערכת שלך.

לא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה, אלה צריך להיות עיוור בשביל להתכחש לזה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי, באמת נשמע לך הגיוני שרוקפורד תמכור מגבר ב-1600 ש"ח, ולא תהייה לו תחימת תדרים מלאה?

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

סבבה, אני ועוד אלף ואחד אנשים עיוורים שרוכשים את המגברים הללו, כנראה פרייארים.

מסתבר, חבל הא.

בינתיים אני ושאר הפרייארים יסתדרו עם המגבר הזה.

עוד מעט תבוא ותגיד לי שעדיף לקנות מגבר של קליפורניה על גבי רוקפורד כי יש לו קרוס משוכלל.

פדיחה ? אם תבוא ותשמע אצלי ברכב לא תגיד פדיחה.

פורסם

גוקר, כתבתי לך מקודם, כניראה לא הדגשתי אז לא ייחסת לזה חשיבות.

-את המלחמה הזאתי עבור רוקפורד, לא תוכל לנצח-.

מגבר של חברה "כל כך" איכותית "וכל כך" טובה, בלי אופציה לשליטה בתחימת תדרים ? :(

מה השלב הבא ? פאנלים שבאים בלי אקולייזרים ? בחיית ....

מה שעצוב פה, שאתה באמת מנסה להילחם עבור מטרה אבודה ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אדי התכוון וצדק שכשאין יציאה נפרדת לסאב אתה מוגבל באקולייזר בHU. לא בקרוס. אבל אפשר להתגבר על הבעיה חלקית בעזרת הגיין , כלומר אפשר רק להנמיך את עצמת הסאב אבל לא להפך. ותחשבו על זה לפני שאתם מבקשים הסבר נוסף, אני בטוח שאם תתאמצו תבינו.

לרוקפורדים בכולם יש LP טוב מאד ומתכוונן. לחלק יש HP קבוע ולחלק משתנה גם כן.

הקרוסים של רוקפורד הרבה יותר טובים משל קליפורניה בום. ומי שלא יודע שלא ידבר סתם.

פורסם

זוקר אין דבר כזה רדיו דיסק זול עם הרבה אופציות ואחד יקר עם פחות.

זה דוגמא שקרית.

ותמצא לי רדיו דיסק זול עם יותר אופציות משלי מחברה סינית, אני קונה !. ואם לא תמצא נתת דוגמא גרועה ביותר.

כי אתה משלם עם האופציות !. אין הבדלים בין המגברים הסינים למגבר הזה 501X אין פה טכנולוגיה

מתקדמת, שניהם אותה הטכנולוגיה ורק לרוקפורד יש פחות אופציות.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...