Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי המסקנה שהגעת תמיר, כניראה היה עדיף לאדי לקחת את הקאליפורניה בום .....

אתה משוגע תמיר, זה נשמע לך הגיוני .1!!??!?!?

רוקפורד זה רוקפורד .... אז מה אם אי אפשר לתחום את הקומפוננט כפי שאני רוצה.... למי איכפת איך הוא נשמע.

העיקר שיש לי עוד מותג מבית היוצר של רוקפורד, בבאגז..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי זה עובד ככה.......

אם אין יותר מידיי $$. אני יקנה חברות פשוטות,"זבל סיני", בסכום נמוך אני יכול להביא 10 מגברים,

והם אחלה, עם קרוס והכול.

ואם יש $$, אז אני כבר ישקיע, ולא על רוקפורד, אלה על מגברים ברמה, אם זה טכנולוגיה גבוהה,

גימור גבוה, ונתונים גבוהיים.

אבל כרגע, אני מרוצה עד הגג עם המגברים שיש לי, הפשוטים, וכל תקלה הכי קטנה ב5 דקות אני מתקן. עושים את העבודה יפה מאוד ומספר התקלות הוא 0.

אי אפשר לעבוד עליי בקלות עם השמות של המותגים, אני יודע לקרוא את המעגל של המגבר ולדעת מה הוא שווה.

תמיר

עריכה: המגברים והרמקולים שאני הכי מעריך הם של LANZAR PYLE PYRAMID תמורה מלאה לכסף.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אני יודע ששי יגיד שלא

אבל אני יכול להגיד דבר כזה לדעתי הקליפורניה 1200 נותן תמורה לכסף יותר טובה מהרוקפורד 501X

( שלא נדבר על ה 301 )

אתם נעוילם שקאליפורניה זה חרא אבל בנתיים אני והרבה שאני מכיר לא נתקלו בבעיות חוץ מבלבולי שכל של אנשים

פורסם

איל, זאת אחת השאלות הכי קלות בעולם.

כמובן שהייתי לוקח את הרוקפורד, משום שאנשים חושבים שהוא באמת שווה משהו.

אם היית מציע לי, יש לך אופציה1, קאליפורניה. אופציה2, רוקפורד.

לוקח את הרוקפורד, מוכר אותו, ומביא מגבר -נורמלי-מבית טוב ואמין-עם אופציות של חיתוכים מינימליות-.

תשובה לעניין אה ?

בכל אופן, בעולם המציאותי אף אחד לא בא ואומר לך, או קאליפורניה בום, או רוקפרוד.

קאליפורניה בום לא המציאו את הקרוסים בעלי הפוטנציומטר שנותן לך שליטה על התחימה שלך.

יש לך את:

SOUNDSTORM

MAGNAT

LOGIC

JBL

ALPINE

BLAUPUNKT

SONY

LANZAR

PIONEER

CLARION

PYLE

BOSS

PLATINUM AUDIO

JENSEN

KENWOOD

SHERWOOD

MAC AUDIO

SOUNDSTREAM

אני חושב שהסברתי את עצמי מספיק טוב ?

בתקציב המדובר, תוכל להביא -אחלה מגבר שבעולם- מכל אחת מהחברות הללו, (אולי חוץ מאלפיין, גם זה לא בטוח).

ולכל אחד מהמגברים הללו שתוכל להביא, יהיה קרוס אובר מלא.

ואתה יודע מה איל, אם לקחתי את הרוקפורד החדש הזה, ומכרתי במחיר מספיק טוב, ורכשתי מגבר ממוצע.

גם נשאר לי 500 שקל בכיס..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אייל אני חושב שכדי שתוריד את המערכת שלך ותחליף לקליפורניה בום כי הם מביאים תמורה טובה יותר למחיר!:roflmao:;-)

מתן אתה יודע למה הקומפוננט שלך נישמע לא טוב כי הוא יושב על מגבר חרא....אם היה לך רוקפורד וניסיון של כמה חודשיים אפילו עם חצי ציוד שלהם לא הייתה בא ואומר שרוקפורד זה רק מותג וסתם יקר ויש לו קרוס מעפן ומנסה לימצוא כול דבר קטן כדי ליקטול אותם.

ברגע שיהיה לך מגבר נורמלי ברכב אתה תבוא ותגיד שיש הבדל !

אבל מתי שאין לך ניסיון פרקטי באמת עם הציוד שלהם לבוא ולהגיד שקליפורניה בום עדיפים במחינת מחיר אז זה ממש אבסורד וחוסר מקצעיות...

שתבין אני לא אומר את זה כי אני חסיד של רוקפורד פשוט היה לי מגבר זבל ואחריו עברתי למגבר טוב וממש לא נעים שאתה מטעה סתם אנשים עם הדעות שלך..

****20אחוז מהחברות אלה בכלל לא רמה של רוקפורד

פורסם

לדעתי השאלה צריכה לבוא בעניין של יחס מה עדיף להשקיע במגבר 900 שקל ( קליפורניה )

ואת השאר להקיע בקוממפוננט הוא ללכת ולשלם על הרופורד 1600+

עריכה :

אדי מתי תבין כבר ?

זה שאין לי באוטו מוצרים של רוקפורד זה אומר שאין לי נסיון איתם ??

אולי אין לי ברכב מוצרים של רוקפורד בגלל שיש לי נסיון איתם ( ואני ממש לא שומע את ההבדל בצליל אז למה לי לשלם כפול כסף )

אתה נעול שאם אין לבנאדם את המוצר אין לו נסיון איתו

אז גם לאייל אין נסיון עם מגברים אחרים חוץ ממה שהוא עבר ברכב שלו ?

פורסם

אני הייתי מעדיף ליקנות מגבר מבית טוב מאשר זבל בלי אמא ואבא שסתם צורך מתח באוטו וזה לא רק רוקפורד אלה כול חברה נורמלית

שי פלטינום אודיו זו לא חברה בכלל!

תבין מתן כדי לבוא ולהגיד עדיף קליפורניה בום מאשר רוקפרוד צריך לישמוע את 2 המגברים תוקפה מסויימת וליבחון את אותו ציוד באותו רכב!

דוגרי זה הדעה שלך אתה מאומר ככה אז תגיד תישאר עם הליקפורניות....ואתה עוד אומר שאתה בקטע של SQ ידידי אם כול הכבוד אתה עם הגישה הזו לא תגיעה רחוק בתחום..

פורסם

אדי, אולי בגלל שאינך יליד הארץ לא הבנת את דבריו כראוי.

מתן אמר שמבחינת תמורה למחיר - הקאליפורניה בום נותן תמורה טובה יותר.

אדי, על זה נאמר המשפט הידוע ... "אם אינך יכול לנסוע מהר עם 90 כוחות סוס, 190 לא יעזרו לך."

אם עם ממגבר פשוט אתה לא יכול להוציא את המיטב, אז כמובן עם המגבר "שאתה חושב" שהוא טוב יותר, לא תוציא כלום, וזאת הסיבה שהקומפוננטים שלך. "סובלים" (ציטוט).

ואם אתה קורא לתחימת תדרים - פרט שולי ... אז עזוב אני פורש ...

לפני 10 דקות, אמרת לו שיציאה לסאב זה דבר חשוב מאוד, והסברת טוב מאוד בשביל מה.

רק חבל שלא היה לך שמץ של מושג שזה חשוב לך , משום שרכשת מגבר מסורס, במחיר מופרז.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ולמה אתה חושב ש 20 אחוז מהחברות האלה פחות טובות מרוקפורד תגיד רק דבר אחד חוץ מהשם !

ופעם אחת תיהיה גבר בשביל לענות ואל תברח ותבלבל תשכל

פורסם

כי יש לי ניסיון עם החברה ואני מרוצה ועוד רבים וטובים מרוצים שהיה להם ניסיון עם חברות שאמרתי והם אמרו שרוקפורד טובים יותר מהחברות מסויימות!

מה לעזאזעל אתה עושה מרוקפורד?!!!! בית זונות? חברה בבסטות?

מעניין למה אתה לא יורד ככה על קיקר הרי היא מותג כמו רוקפורד...

תפסיק כבר ליטחון מים עד שלא יהיה לך מגבר של רוקפורד או של כול חברה נורמלית אתה לא תבין אותי..

**** בקיצור תישאר עם הליקפורניה שלך ותחשוב שהם הכיי טובים רק תעשה טובה אל תיבלבל אנשים בפורום...

פורסם
תפסיק כבר ליטחון מים עד שלא יהיה לך מגבר של רוקפורד או של כול חברה נורמלית אתה לא תבין אותי..
אתה שוב לא קולט ?

לא היה לי מגבר של רוקפורד ולא של חברה " נרומאלית "

אבל זה אומר שאין לי סיון עם מגברים " נורמאלים " ?

פורסם

נסיון אחי אומר שצריך להרכיב ברכב שלך מגבר לישמוע אותו 5 חודשיים ברצף בתחת אותו ציוד

ואז להגיעה למסקנות!!

יש לך ניסיון כזה??

לי יש!!!

עם פלטינום אודיו ורוקפרוד ואתה התוצאות אתה רואה בפורום!

פורסם

שי, כמובן שלא שאלתי במידה שאתה מוכר וכו' וכו', לא ציפיתי לכזו תשובה ילדותית.

בהודעה הקודמת שלך ניתן להבין בטעות או שלא כאילו שאם היו מציעים לך את שני המגברים באותו המחיר (ואני לא מדבר על כך שהיית מוכר ובלה בלה בלה אנחנו לא בכיתה א') לא בטוח שהיית מעדיף את הרוקפורד, האם זה נכון או לא?

עשית מבחנים בין הקרוסים השונים? אתה יודע מה הם שווים? אולי כל הקרוסים מדוייקים אלא בכלל לא חותכים בDB שהם מתיימרים לחתוך?

אדי, אם תמשיך עם כל הרווחים המיותרים האלו אני פשוט אמחק לך את ההודעות אוטומטית, כמה אפשר לבקש?

פורסם

אדי אז אם כמה מגברים יש לך נסיון ?

יש לך רשיום אפילו לא שנה

זה אומר גג 2 מגברים

זוכר מה אמרת פעם למי שאין נסיון שלא ימליץ ושלא יגיב

סבבה אני מצפה ממך לא להגיב על שום מגבר חוץ מרוקפורד 501 כי רק איתו יש לך נסיון ל 5 חודשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...