Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז עופר לפי מה שאתה עומר

במידה ולוקחים מגבר של רוקפורד שיתן 50 RMS

ומגבר של קיפורניה בום שיתן 50 RMS

שניהם לא בקליפינג

בסופו של דבר ישמעו יותר נקי ?

כי יש בקאליפורניה יש יותר אפשרויות כיוון ?

אני אומר שבסופו של דבר , ובשורה התחתונה , במצב התיאורתי שאתה מתאר ובמידה ומשתמשים בחיתוך מהמגבר עצמו אז ישמעו יותר טוב במגבר שיש לו קרוס יותר איכותי , יותר גמיש וכו.

אני פשוט נתתי דוגמא לקרוס לא איכותי מספיק לטעמי שהשפיע על האיכות של התוצר הסופי ברכב.

אל תוציאו דברים מהקשרם ותתחילו לחפש אחד את השני בויכוחים הישנים של ההגברה ...

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה רשצית שאדי ישמע שיש מצבים שמגבר של קליפורניה בום

עדיפה על המגבר המדהים שלו של רוקפורד שחוץ מלזייף נתונים ולרוקן את הכיס הוא לא עושה הרבה

פורסם

שים לב שלא טענתי איזה מגבר יותר טוב.

רק דיברתי על דברים שישפיעו בסוף.

כמו כן צריך לזכור שיש פה 2 פקטורים שונים שלא תלויים זה בזה .

האחד זה האיכות של הקרוס .

והשני זה הגמישות של הקרוס.

יכול להיות קרוס מאוד מוגבל בתדרים אבל איכותי ומדויק.

ויכול להיות קרוס מאוד גמיש אבל לא מדויק ואמיתי ואז זה לא שווה כלום.

יכול גם להיות ההיפך. אין קשר ישיר בין שתי הפקטורים.

בכל מקרה אני הולך לישון ..

יש לי מחר מבחן ענננק באלגברה לינאית.

שיהיה לי בהצלחה ...

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

או קיי תודה על כל התגובות,אני כנראה ילך על הפיוניר 5650 מאתר אודיונטhttp://www.audionet.co.il/details.asp?id=475&lead_id=&look=

אם למישהו יש ניסיון אם האתר הזה אשמח לשמוע כי קשה לי לסמוך על קנייה דרך אתרים.

פורסם

את זה לא הייתי אומר הייתי אומר שמגבר שלך חוץ מלהרוס את הדוטק וליצרוח חשמל וליתפוץ לא יודע לעשות כלום..אז צאה מסרט...

ובכלל מי אמר לך שקליפורניה לא מזייפים נתונים

ציטוט מואלה

"מגבר בעל עוצמה אדירה של 1200 ואט. איכות צליל ע"י הפרדת התדרים בשיטת ה MATRIX הייחודית ליצרן זה ויוצרת איכות גבוהה יותר של שמע. מתפצל ל- 4 יציאות עם 2קרוסים לסאב ושני גשרים פאר תוצרת קוריאה. יכול להגביר מערכת עם 4 רמקולים+ סאב או 2 סאבים חזקים. מגבר מושלם "

שאני קורא את זה אני פשוט נישפך מצחוק ''שיטת MATRIX RELOADED" טוב שהם לא כתוב עשוי בשיטת הג'נה ג'ימסון המפצל ל2 כיוונים עגולים מאוד...

אני בטוח שהרוקפורד עדיף על הקליפורניה שלך בכול מצב ולא יעזור כלום כי התנאים שאתה אומר קיימים רק תאורתית ולא מעשית ...ומעשית ידידי קליפורניה זה חרא ורוקפורד זה טוב!

ושוב זיוף הנתונים של רוקפורד עוד לא הוכח מעשית ואפילו ג'וקר הביא הסבר לטענות שלכם

*** רועי אני חושב שכדי לך לחסוך עוד קצת וללכת לסידרה 7 תחשוב על זה!

פורסם

לרואי המכשיר יעשה את העבודה מעל ומעבר, אולי תשקול גם לחסוך קצת ולהשקיע על סדרה 7 שלהם.

גם אפשרות לא רעה.

העניין הוא שיש הבדל משמעותי בשליטה על סאב, ואת זה את תבין ברגע שיהיה לך המכשיר, החיתוך יהיה שונה וכנראה יותר טוב. (אני לא יודע בדיוק מה אפשרויות החיתוך ברדיו דיסק בדיוק תבדוק).

"מה שרציתי שאדי ישמע שיש מצבים שמגבר של קליפורניה בום

עדיפה על המגבר המדהים שלו של רוקפורד שחוץ מלזייף נתונים ולרוקן את הכיס הוא לא עושה הרבה"

בכלל לך אין זכות דיבור בכלל.. בתור אחד ללא ניסיון עם מוצרים ברמה גבוהה יותר מקליפורניה.

תתדבר כאשר תשמע דברים אחרים לא למשך עשר דקות. למשך חודש חודשיים רצוף ואז תדבר.

שוב אני לא אומר שרוקפורד הם מס' אחד.. ממש לא , אבל אין כל כך מקום להשוואה בינו לבין מגברים זולים ושאר ירקות שמוכרים בגרושים.

זה כמו שתבוא ותגיד מרצדס לא מאובזרת כמו שצריך, אז וואלה, פיז'ו יותר טובה ממה כי היא מאובזרת יותר טוב. למרות שמרצדס עולה פי עשר יותר. אבל באה פחות מאובזרת.

איזה חרטא. ושי בבקשה לא לבוא שוב ולהגיד שזה לא קנה מידה להשוואה, כי זה בדיוק הקנה מידה להשוואה במקרה הזה.

פורסם

טוב כפי שכבר הסברתי את עצמי, אני את שלי כבר אמרתי והסברתי והבהרתי והכל.

אבל אדי יש לו קצת בעיות, אז רציתי לסכם פה את העיניינים:

זה מאוד מאוד יכול לעזור לך אם יש לך קומפוננט וסאב נגיד ואתה רוצה לכוון את הסאב אחרת בלי שהקומפוננט ''יפגעה'' בגלל אותו כיוון(חיתוכי באס לדוגמה) לכן ממש מומלץ שיהיו לך 2 יציאות
לי במכשיר יש 2 יציאת ..יצאה שלך הסאב מושבטת בגלל רעשי אלטרנטור ובגלל זה הקומפוננט יחסית ''סובל ''בגלל שסאב לא מחובר ליציא ניפרדת בנתיים!
בנתיים אני סובל כי יש רעשי אלטרנטור ביציאת הסאב
יש לי 501X ויש לו קרוס יחסית לא רעה....אבל מה זאת אומר מלא?
אוקי...אבל שוב זה לא הבעיה לא בקרוס שבמגבר אחי אלה באפשריות כיוון של הHU
רק מותג וסתם יקר ויש לו קרוס מעפן ומנסה לימצוא כול דבר קטן כדי ליקטול אותם.
שי כבר אמרתי לך שהקרוס בסדר גמור אצלי הבעיה ברדיו דיסק אתה לא מבין??
כבר עשיתי ניסויים וזאתי הבעיה חלס אחי!

זה כל המידע והחומר הרלוונטי בכל התרד הזה, ועכשיו אני הביא פרשנות.(לפעמים אדי לא הכי ברור).

בהתחלה אדי מסביר לרוי, שבגלל שהתחימת תדרים היא חלק כל כך מהותי, וכל כך חשוב, אז זה ממש ממש מומלץ שתהייה לו את האופציה של התחימה בין הקומפוננט שלו לבין הסאב שלו.

ובדרך אדי גם מספר לנו למה הקומפוננט שלו סובל, משום שאין לו את האופציה של התחימה הזאתי בפאנל שלו.

לאחר שהסברתי לו שהבעיה בכלל במגבר, שהאופציות של התחימה שמה מוגבלות, אדי מתעקש על כך שזאת אשמת הפאנל, שאינו תוחם כראוי, וכפי שראיתם את רשימת החברות שאכן יש להם קרוסים "משוכללים" יותר, משל "רוקפורד" האגדית. (והיוקרתית, 1600 שח עבור מגבר ללא קרוס ..)

לאחר מכן שמסבירים לו שוב ושוב ושוב, שזה האשמה של המגבר, ולא של הפאנל, הוא בא ואומר שאנחנו משמיצים את רוקפורד, בגלל "כל דבר קטן",

הרי שלפני מספר דקות, תחימת התדרים של הקומפוננט ממש גרמה לו לסבל, אך עכשיו זה פרט שולי וקטן שאינו חשוב.

אומנם ל90 אחוז מהחברות שקיימות בשוק, יש קרוסים קצת יותר משוכללים מלרוקפורד, ואני באמת שלא מדבר על מחירים של 1600 שח למגבר, ואני באמת שלא מדבר על חברות אמיתיות, אפילו חברות מדבקה יש להן קרוסים יותר משוכללים מלרוקפורד האגדית.

אבל כפי שאנו רואים, אדי חי בעולם משלו, ואינו מוכן להבין שהמגבר שלו, באמת, אבל באמת, לא שווה את הכסף שהוא ביזבז עליו, -ורק- בגלל שהקומפונננט שלו, =סובל=!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

העניין הוא שיש הבדל משמעותי בשליטה על סאב, ואת זה את תבין ברגע שיהיה לך המכשיר, החיתוך יהיה שונה וכנראה יותר טוב. (אני לא יודע בדיוק מה אפשרויות החיתוך ברדיו דיסק בדיוק תבדוק).

לאחר דיון מעמיק עם מר גוקר בפרטי, היתי שמח אם הוא היה מציין את השוני ואת ההבדל המשמעותי בשליטה על הסאב.

ולמה לעזעל החיתוך יהיה שונה, העובדה שלרוקפורד אין חיתוך משהו, לא אומרת שלאחרים אין חיתוכים טובים יותר.

תודה מראש על ההסבר גוקר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי אני מבקש מימך פעם אחרונה אל תיכתוב אלי דברים שאני חיי בעולם משלי ודברים כאלה

שי,אתה עקשן וחושב שהוא יודע הכול וזהו....שי אני לא מתן שלא יודע כלום שתמיד מקשיב לך אני יכול לחשוב קצת לבד וליראות שאתה לא תמיד צודק

אתה כול כך מצחיק אני בא ואומר לך שהבעיה ביציאת הRCA מקולקלת אחרי ניסויים שעשיתי ומצאתי את הבעיה אבל אתה עקיש כאילו ישבת אצלי ברכב בחנת הכול והגעת למסקנות!!

אני יודע שהקרוס מגבר לא משהוא אבל הוא לא דופק לי את הציליל בשום מובן אז אין כול סיבה שתבוא ותגיד לי שהבעיה בקרוס של מגבר אחרי שאני שעות מנסה להסביר לך שבעיה בHU

ובכלל אתה יודע כמה שילמתי עליו שתגיד שאני ביזבזתי כסף? אתה ומתן לא יודעים איפה אתם חיים אפשר לארגן ציוד של רוקפורד במחירים מאוד מאוד נמוכים רק צריך לחפש ..

אני מאוד מרוצה מהמגבר הזה ואני לא מיתנפל על רוקפורד כי יש לי ניסיון חיובי איתם!

אה הפכת את הקרוס של רוקפורד למשהוא שלא מזיז רמקולים מוגבל וחרא....אתה ממש טועה הקרוס חותך מתי שצריך ועושה את העבודה...תבוא פעם למיפגש תיראה(אתה כניראה לא תבוא מאחר שאתה מסוכסך עם חצי פורום:wink: ).

שי -אתה מאוד מאוד מוזר תיהיה בריא!!!

פורסם

אדי ?

האם אני באמת צריך לצטט אותך שוב ושוב ושוב ושוב ?

במילים שלך, "הקומפוננט סובל".

לא צריך להיות איינשטיין בשביל לדעת שלא מאשימים את העינות של רמקול, ולא מאשימים את הקרוס הפאסיבי של הקומפוננט, ובטח שלא מאשימים את האיטום של הדלת, ובטח ובטח שלא מאשימים את הפאנל בגלל שאינו יכול לתחום את הקומפוננט בנפרד !!!

האשמה היא על הקרוס הצולע של המגבר שלך, לא מעבר לכך ...

(כבר אין לי כח לצטט אותך, ההבנה שלך באמת לא משהו ... תתייעץ עם גל .. אני רוצה לראות שגל יגיד לך שהאשמה במקום אחר ... :( ).

לגבי הרעיון של המפגש, אני בכלל לא הולך להגיב אדי :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא מבין כלום מהחיים שלי ?

וואלה צודק אני סתם טיפש...

אני מקשיב לכול מה ששי אומר לי ?

תבין אדי ההפך ממך לי אין בעיה ללמוד דברים אני תמיד פתוח ללמוד עוד ועוד ולשפר את הידע שלי

אז אם שי בה ומסביר משהו כולכך טוב ( עזוב שיש כאלה אם בעיות שלא מבינים אותן...)

למה שאני לא יקשיב לו ? למה שאני יהיה אטום ? למה שאני סתם יגיד אתה טועה שבתחלאס הוא בכלל צודק ?

אני בחיים לא מקשיב לבנאדם עד אני לא בטוח שהוא צודק ב 100 אחוז

ושי כול פעם מוכיח את זה מחדש

אדי מי שחיי בסרט פה זה אתה כבר כמה שלחו לי הודעות לפרטי ואמרו לי שאני יעזוב ויפסק לנסות להסביר לך דברים כי אתה סתם נעול

אתה בעצמך בא ואומר שהקומפוננט שלך סובל כי אין לך אפשרות לתחום אותו כמו שצריך...

אז מה קשה להבין שאם היה לך קרוס נורמאלי במגבר היה לך קל לתחום את התדרים !?!?!?

תבין כבר את זה תקלוט ותכניס לראש שלך קצת דברים כמו זה שאתה לא תמיד צודק

עריכה :

קיבלתי בפרטי הודעה כזאת

תמחוק את השורה האחרונה

"אתה לא תמיד צודק"

הוא אף פעם לא היה צודק.

פורסם

מתן אתה לא מבין, אני כבר הבנתי מצויין מה הולך פה.

תן לי להסביר לך... המגבר של רוקפורד, וגם הקומפוננט מסתבר שזה גם של רוקפורד.

ולכן, לא צריך לתחום אותו מהמגבר, תוחמים אותו עם תחימה חיצונית , יש כאלה שמשתמשים בפאנלים בשביל זה, יש כאלה שיוצרים קרוסים פאסיביים בשביל זה, ויש כאלה שרוכשים מגברים עם קרוס נורמלי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

עכשיו אני מבין למה אדי היה כמה חודשים בחיפושים אחרי קרוס !

אתה רואה אם היה לך מגבר עם קרוס נורמלי סביר להניח שלא היית צריך אחד חיצוני

ובעקיפן זה אומר שאם היה לך מגבר של קליפורניה בום לא היה לך עכשיו כאבי ראש של חיפוש קרוס חיצוני

והכיס שלך היה טיפה יותר מלא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...