Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את האמת מתן, אדי צודק.

אם אני מבזבז זאת זמני בלהסביר לאטום הזה איך קרוס עובד, ולמה המגבר הזה מסרס אותו, כשזה ברור ומובן לכל הדיעות ..

אז אולי אני באמת לא מחובר למציאות ......

סליחה שניסיתי להסביר לך משהו אדי, מי אני שבכל אחשוב להסביר לך דברים כל כך פשוטים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ברור! גם המחבלים בעזה מחוברים למציאות אבל הבטולות גוררות אותם למעלה!

מתן ,אתה חושב שהוא מחובר למציאות אני לא זה עניין של דעה מבחינת הפלסטינים להיתפוצץ באוטובוס זה כבוד ומציאות שגרתית בחינתינו זה מעשה חמור ביותר (דוגמה).

וואלה אתה צודק שי עדיף שלא תסביר....לא כי אני עקשן את הסיבות שלי סיפרתי לך כבר בפרטי פעם.

פורסם

טוב, כשאדי מצרף ויכוח פוליטי, לנושא שקשור לקאר אודיו.

אז אנחנו מבינים שהכל מובן והכל מוסבר, והכל בא על מקומו בשלום :)

אחלה מגבר אדי, ישר כח.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אוהב אותך שי...בילעדך התותחים בפורום לא יורים(המבין יבין)

שי המגבר אולי מקביל אותך אבל לא קיצונית ולא בגלל זה הקומפוננט שלי ניחנק אתה מבין?

פורסם
אז מה אתה אומר איל, עדיף לרכוש מגבר שאין בו אפשרות כיוונון תדרים ?

או אחד כזה שהחברה טוענת שיש לו, אבל הוא לא עושה עבודה טובה במיוחד ?

אני כבר לא יודע לאיזה כיוון אתה חותר .... אני את העמדה שלי נתתי שחור על גבי לבן ..

כתבתי כבר "הייתי מעדיף קרוס שחותך טוב בתדר מסויים וקבוע מאשר כזה שבו אני משחק עם הפוטנציומטר ולא קורה הרבה"

ברור שהייתי מעדיף קרוס שחותך טוב ובעל טווח תדרים רחב על שתי האופציות האלו.

פורסם

אבל לא הייתה מעדיף מגבר של קליפורניה בום על רוקפורד בגלל הקרוס?...שדרך אגב עוד אף אחד מהם לא פירק את מגבר ועשה השוות בין הקרוסים!

פורסם

לפעמים זה מאוד פשוט לבדוק את הקרוס ( בצורה מסויימת מאוד ).

שרציתי לכוון לשחק קצת עם הכיוונים של הקרוס בלנזר שהיה לי , שיחקתי עם הקרוס של הסאב , ולא משנה כמה נמוך/גבוה חתכתי אותו , עדיין שמעתי צלילים גבוהים יחסית מהסאב שלא היו אמורים להגיע אליו.

כמובן שלא מדובר על משהו רציני מידי , אבל שמבודדים רק את הסאב ושמים אוזן ממש לידו אפשר לשמוע את הצלילים שהיו אמורים לא להגיע.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עזוב אדי, את הנושא הזה כבר סגרנו,

דרך אגב אדי,לא צריך לפתח מגבר בשביל לדעת מה התחימת תדרים שלו, (אישית אם אני אפתח אותו אני לא הבין מה אני רואה בכלל, ואתה ?)

צריך למדוד את העינות שלו לשם כך.

רגע, עוד פעם אני מסביר לך דברים ? מה יהיה הסוף איתי ... :|

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא טענתי שיש לך או למישהו אחר ..

אני רק נתתי עובדה ודוגמא לבדיקה הכי בסיסית של הקרוס ולזה שהוא רכיב מאוד דומיננטי ב"איכות" של המגבר בחלק לא קטן מהמערכות .

ולפני שכולם יקפצו .. "איכות" הכוונה לתוצאה הסופית של הסאונד שמושפע מהקרוס וכו...

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

את האמת עופר, באמת השתמשת במונח לא מתאים הפעם ..... אני היתי קורא לזה יותר כמו התקנה לקוייה, מאשר איכות .....

אם הקומפוננט שלי מנגן תדרים שהם מחוץ להעינות שלו, או מחוץ מיכולת העינות שלו , ומפיק אותם בצורה גרועה.

היתי קורא לזה התקנה לקוייה..בשל אפשרויות כיוונון לקויות ....

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז עופר לפי מה שאתה עומר

במידה ולוקחים מגבר של רוקפורד שיתן 50 RMS

ומגבר של קיפורניה בום שיתן 50 RMS

שניהם לא בקליפינג

בסופו של דבר ישמעו יותר נקי ?

כי יש בקאליפורניה יש יותר אפשרויות כיוון ?

פורסם

זאת שאלה פרטנית לרכיבים ולהעינות שלהם.

אני מאמין שבגדול לקאליפורניה בום יש יותר משחק, אז הסבירות שהיא תשמע טוב יותר , גדול יותר.

-אם מישהו חולק על זה מוזמן לבוא ולפה ולהוכיח לי אחרת, כמו תמיד-

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
את האמת עופר, באמת השתמשת במונח לא מתאים הפעם ..... אני היתי קורא לזה יותר כמו התקנה לקוייה, מאשר איכות .....

אם הקומפוננט שלי מנגן תדרים שהם מחוץ להעינות שלו, או מחוץ מיכולת העינות שלו , ומפיק אותם בצורה גרועה.

היתי קורא לזה התקנה לקוייה..בשל אפשרויות כיוונון לקויות ....

השתמשתי במונח מאוד מתאים. ובלי קשר זה לא האישיו פה.

אין שום קשר להתקנה . יש פה קשר ישיר ובלעדי לקרוס. הקרוס אומנם חותך אבל לא בצורה מוחלטת.

ובכלל לא דיברתי על קומפוננט.

דובר על סאב בלבד. שחתכתי באיזור 60-70 הרץ ועדיין היה אפשר לשמוע מעט צלילים של מיד באס.

דוגמא לקרוס שהוא לא מספיק טוב . זה הכל.

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...