Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עצם זה שמאזדה לא הוציאה ריקול, הייתכן שהקיץ הורס את הדאשבורד של המאזדה והוא לא בנוי לחום הישראלי?

עוד סיבה לשנוא את הקיץ... לכו לים ותיהנו אבל תראו מה קורה לרכבים בגלל השמש ה***.

זה קורה גם בארה"ב ....

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל מקרה זה המצב .

אומנם ההמתנה לוקחת קצת כמה חודשים אבל עם קצת לחץ ניתן לקצר את זה משמעותית מאוד

למי שנתקל בבעיות: דשבורד נמס ומפוצץ, וכיסא שזז בסיבובים חדים - מדובר בבעייה עם ההברגה של השייבה.

ממליץ לפנות למוסך "עד רעננה", שווה גם אם זה קצת רחוק ..

סה"כ עבודה טובה נקיה מסודרת

שירות ויחס טוב

פורסם

טוב יום שישי אני מאשפז את הרכב במרכז של מזדה בנצרת ויעשו את הבדיקה שצריך לגבי הדש ויסדרו את הבעיה בכסא, נראה כמה זמן המתנה הם יגידו לי :|

פורסם

יש לי רכב דור שני שעלה לכביש בסוף 2009. הרכב שמור ואני לא יוצא ממנו בלי לשים מגן על הדשבורד. כפועל יוצא אינני חווה את המתואר. האם יש מקום לבוא בדרישת החלפה כבר היום? א ע אני חושש מהפתעות עוד שנה שנתיים ואז כבר יהיה מאוחר.

פורסם

לדעתי אם עד עכשיו הדשבורד לא נמס בכלל בשום חלק אז "ניצלת"..

אני לפחות זוכר 5 מאזדות 3 בשנתונים 2009-2010 מדגמים שונים חונות לידי בעבודה עם דשבורד נמס..

ברור שזה לא 100% בכל מאזדה 3

פורסם

אתה צודק. שווה לבדוק..

אם עד עכשיו זה לא קרה לך אז אני מאמין שזה לא קרה

הרי בטוח ש"מכלילים" אז תמיד יש אחוז יוצאי דופן

פורסם
הבנתי ממכונאי במוסך מרכזי שהמוסך לא מקבל כסף עבור העבודה או לחילופין , מקבל מעט .

החלפת דשבורד היא עבודה שלוקחת די הרבה זמן ולכן המוסך מנסה לדחות אותה .

נכון מאוד.

היה לי נסיון עם ריקול של סוזוקי, כאשר המוסך של רשת היבואן ניסה להתחמק ולדחות את ביצוע הריקול ואפילו ניסו לטעון שלא צריך לבצע לפי מצב הרכב!

טלפנתי למוסך הראשי של סוזוקי ושם ממש לא התרגשו מהסיפור (אולי לא הייתי הראשון עם סיפור כזה) והזמינו אותי לבוא אליהם בתור קצר מאוד ושהם יבצעו את הריקול.

היה מי שהסביר כי המוסך מרשת היבואן עובד בחינם על ביצוע הריקול. החלקים אמנם לא עולים לו אבל מצד שני הוא גם לא מרויח עליהם, מה שכן קורה בתיקון רגיל. בסה"כ למוסך מרשת היבואן יש אינטרס ברור להימנע לדחות ולמזמז ביצוע ריקול אצלו.

ככה זה כשהיבואן מרויח בגדול אבל הוא עדיין חמדן ודורך על המוסכים שלו. וכמובן שהמוסכים מעבירים את הלחץ ללקוח הפרטי שמשלם בהמשך הרבה.

יהודה

פורסם
יש לי רכב דור שני שעלה לכביש בסוף 2009. הרכב שמור ואני לא יוצא ממנו בלי לשים מגן על הדשבורד. כפועל יוצא אינני חווה את המתואר. האם יש מקום לבוא בדרישת החלפה כבר היום? א ע אני חושש מהפתעות עוד שנה שנתיים ואז כבר יהיה מאוחר.

תגע בדשבורד מעל ללוח שעונים הוא אפילו בקצת לא דביק?

שלי ממש לא הראה סימני המסה (נראה ממש כחדש) אבל היה טיפטיפה דביק וזה הספיק כדי להחליף אותו.

פורסם
אגב כמה תמונות מההחלפה....[ATTACH]454844[/ATTACH][ATTACH]454845[/ATTACH][ATTACH]454846[/ATTACH][ATTACH]454847[/ATTACH]

כולל התוצאה הסופית[ATTACH]454848[/ATTACH]

אוי זה באמת מגיע בקופסא בגודל של מקרר :|, באיזה מוסך עשית?(עד רעננה?)

אגב היה לך גם את הבעיה של המושב?

פורסם

איזה פירוק...נראה שאין מצב שאחרי כזה פירוק והרכבה אין שום קירקושים.

ועדיין אני אשמח גם לתמונה של לפני...

• תוכן חדש...