Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה סגור על זה?

אם היה באמת ריקול אז למה המוסך לא נותן שירות ולמה יש קושי? היה מחליף אתה חלק והיצרן היה משלם.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הבנתי ממכונאי במוסך מרכזי שהמוסך לא מקבל כסף עבור העבודה או לחילופין , מקבל מעט .

החלפת דשבורד היא עבודה שלוקחת די הרבה זמן ולכן המוסך מנסה לדחות אותה .

עריכה אחרונה על ידי איילצבי
פורסם

החלפת הדשבורד היא בעיה ידועה בארץ ובארה"ב.

עכשיו דלק מוטורס כנראה מחליפה ללא בעיה. עד אז היו מנפנפים אומרים זה לא בעיה שלנו, זה אולי חומר שהלקוח שם, או לחילופין מנסים ל"השחיל" את זה על הלקוח בין אם זה בחלק או בעבודה.

אני ממליץ מאוד על מוסך "עד רעננה". אני לא גר באיזור הזה והעדפתי להשקיע עוד קצת נסיעה ולהגיע לשם ולבצע את ההחלפה

שירות מקצועי וטוב.

אפשר לומר על המוסך הזה שהוא כמו בית מרקחת

פורסם

הרגע סיימתי לדבר עם אנשים "נחמדים" ממזדה ושיחה עם רמטל, נאמר על ידם שזה לא ריקול, שהם יצלמו ויחשבו על אם הבעיה דורשת החלפה או לא :\

אני רואה את כל הסיפור מתארך לכמה חודשים נחמדים, עד אז הדש יהפוך לפלסטלינה :\

פורסם

iliahrom

מציע לך לפנות לדלק מוטורס הייבואן ולדבר איתם, הרי הם בסופו של מפזרים את החלקים בין 40 מוסכים.

לא חסר מאזדות על הכביש עם בעיה כזאת.

פשוט תיגש למוסך מורשה מאזדה בקרבתך, שיועץ שירות יראה יצלם וישלח תביעה לייבואן.

וגם אני המתנתי 3 חודשים, לאחר שראיתי שאני מחכה ואומרים לי עוד חודש עוד חודש, פשוט פניתי לייבואן במכתב

והופ? תוך יומיים התקשרו אליי ואמרו לי "קיבלנו אישור חריג" בוא תחליף, בוא, אפילו מחר...

פורסם (נערך)
iliahrom

מציע לך לפנות לדלק מוטורס הייבואן ולדבר איתם, הרי הם בסופו של מפזרים את החלקים בין 40 מוסכים.

לא חסר מאזדות על הכביש עם בעיה כזאת.

פשוט תיגש למוסך מורשה מאזדה בקרבתך, שיועץ שירות יראה יצלם וישלח תביעה לייבואן.

וגם אני המתנתי 3 חודשים, לאחר שראיתי שאני מחכה ואומרים לי עוד חודש עוד חודש, פשוט פניתי לייבואן במכתב

והופ? תוך יומיים התקשרו אליי ואמרו לי "קיבלנו אישור חריג" בוא תחליף, בוא, אפילו מחר...

אני אגש היום, רק הבעיה שאני יודע שהמוסך המורשה בעיר שלי עושה עבודה לא להיט, ונקח בחשבון שמפרקים חצי מהרכב כדי להוציא את הדש מעניין כמה מנורות ידלקו לי אחרי שיחליפו לי אותו וכמה לא יעבדו כלל :\

מישו ניסה את מוסך השלושה בנצרת?

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

משהו כמו חודשיים המתנה בתור, לפי מה שהסבירו לי יש לא מעט מתלוננים ואין מספיק דשבורדים אז כל מוסך מקבל קצת. הדשבורד מגיע באריזה בגודל של מקרר

פורסם

ההחלפה לקחה גג 3 שעות. אחרי שפירקו הכל והחזירו הכל דבר דבר, שום נורות תקלה שום כריות אוויר כל קליפס חזר למקומו.

זה נעשה במחלקת פחחות במוסך

מי שעבד לי על הרכב החזיר דבר ובדק הכל וגם עזרו לי אקסטרה. למי ששם לב יש במאזדה 3 בנוסף בעיה בכיסא נהג בסיבובים חדים שומעים רעש של משהו זז ולא מבינים מה זה. השתגעתי מהראש וקצת חפרתי על זה, מי שיבדוק בפורמים בחו"ל יש כאלה שהתלוננו על זה..

זה סה"כ שייבה שלא יושבת טוב בכיסא. אז צריך לפרק את הכיסא ולהחליף את זה.

בנוסף הפחח אמר מהמוסך מורשה אמר לי כן אתה צודק זאת מחלה בכל המאזדות

שוב אני חוזר, אני שמעתי ביקורות ממש טובות והמלצות על המוסך אז העדפתי לנסוע עד שם שזה כ40 ק"מ מהבית שלי לביצוע ההעבוד מאשר ללכת למוסך מורשה הקרוב לביתי לביצוע העבודה.

תוך 3 שעות הרכב שוחרר ועוד כולל הפסקת אוכל של העובדים.

האמת שאין לי מה לחזור למוסך לביצוע טיפולים שוטפים כי זה כולה מאזדה ש7 שנים על הכביש אז חבל על הכסף, אבל כן הופתעתי קיבלתי שירות ויחס טוב.

פורסם (נערך)
ההחלפה לקחה גג 3 שעות. אחרי שפירקו הכל והחזירו הכל דבר דבר, שום נורות תקלה שום כריות אוויר כל קליפס חזר למקומו.

זה נעשה במחלקת פחחות במוסך

מי שעבד לי על הרכב החזיר דבר ובדק הכל וגם עזרו לי אקסטרה. למי ששם לב יש במאזדה 3 בנוסף בעיה בכיסא נהג בסיבובים חדים שומעים רעש של משהו זז ולא מבינים מה זה. השתגעתי מהראש וקצת חפרתי על זה, מי שיבדוק בפורמים בחו"ל יש כאלה שהתלוננו על זה..

זה סה"כ שייבה שלא יושבת טוב בכיסא. אז צריך לפרק את הכיסא ולהחליף את זה.

בנוסף הפחח אמר מהמוסך מורשה אמר לי כן אתה צודק זאת מחלה בכל המאזדות

שוב אני חוזר, אני שמעתי ביקורות ממש טובות והמלצות על המוסך אז העדפתי לנסוע עד שם שזה כ40 ק"מ מהבית שלי לביצוע ההעבוד מאשר ללכת למוסך מורשה הקרוב לביתי לביצוע העבודה.

תוך 3 שעות הרכב שוחרר ועוד כולל הפסקת אוכל של העובדים.

האמת שאין לי מה לחזור למוסך לביצוע טיפולים שוטפים כי זה כולה מאזדה ש7 שנים על הכביש אז חבל על הכסף, אבל כן הופתעתי קיבלתי שירות ויחס טוב.

גם לי יש את הבעיה של הכיסא שזז מעט בסיבובים חדים, אפשר לבקש שגם יסדרו אתזה?!(יעני זה גם סוג של בעיה שאמורים לסדר חינם?)

אגב דיברתי עם מי שעושה לי טיפולים לרכב הוא אמר שינסה לסדר לי משו במוסך המורשה שבנצרת(חצי שעה נסיע ממני,זה גם סוג של מרכז עד כמה שהבנתי אז רמת העבודה שם מעט טובה יותר)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

העיקר שבכמה פיאטים בודדות מתנפח הדשבורד בנקודה קטנה של הכרית אוויר אז אומרים שזה חרא אוטו... :lol: המאזדה הזאת נשמעת מתפרקת לגמריי

עניין של סטנדרטים של סוגי לקוחות כנראה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

עצם זה שמאזדה לא הוציאה ריקול, הייתכן שהקיץ הורס את הדאשבורד של המאזדה והוא לא בנוי לחום הישראלי?

עוד סיבה לשנוא את הקיץ... לכו לים ותיהנו אבל תראו מה קורה לרכבים בגלל השמש ה***.

פורסם
עצם זה שמאזדה לא הוציאה ריקול, הייתכן שהקיץ הורס את הדאשבורד של המאזדה והוא לא בנוי לחום הישראלי?

עוד סיבה לשנוא את הקיץ... לכו לים ותיהנו אבל תראו מה קורה לרכבים בגלל השמש ה***.

מסכים, לא צריך קיץ, אביב כזה עם 25 מעלות הכי אחי

בכל אופן יום שישי כניראה אני מאשפז תאוטו :p

• תוכן חדש...