Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאדה חוזרת לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רע בסקודה ראפיד? נכון שזו לא אוקטביה, אבל זה כנראה מספק הרבה מאוד צרכנים.

הרכב לא נוח מבחינת מתלים, פלסטיק קשיח כמו ברכבי סופר מיני, הרכב צר, הניהוג לא ברמה של רכבים מקטגוריה C.

מדובר על רכב מקטגוריה B שמראש נבנה עבור עולם השלישי - שם מאוד אוהבים רכבים בקטגוריה כזאת בתצורת סדאן, זה נחשב שם רכב סולידי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רכבים באיכות (ובטיחות ואמינות) של נ.נ. צבאי בן 40

לא, כי ג'ימני ב120.000 שקל איכותית כמו לקסוס

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

העובדה שמכוניות שמיועדות למדינות מתפתחות נמכרות פה כמו לחמניות חמות חמורה ומראה עד כמה חזק קרטל הרכב במדינה.

במקרים כאלה אני שמח שמישהו במשרד התחבורע חייב יבואנים לצייד רכבים חדשים ב-ESP.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לא, כי ג'ימני ב120.000 שקל איכותית כמו לקסוס

הפער באיכות בין זה לג'ימני הרבה יותר גדול מפער באיכות בין ג'ימני ללקסוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לאדה זה אוטו שעולה כל הר וכל סלע, בביקור באחת ממדינות המזרח נסענו באחת כזאתי תמימה למראה לא מוגבהת ולא כלום, עלינו על הרים וסלעים שלנד קרוזר היה מתפרק בהם, ככה זה רכב שמונע באלכוהול.

פורסם

"במעמד הקנייה הקונה יקבל עותק של המניפסט הקמוניסטי, בקבוק וודקה ודב מחמד עם בלליקה וחד אופן"

לא יודע עד כמה לאדה יצליחו להחזיק פה בארץ, מצד שני אם דאצ'יה וMG מסתדרים כרגע לא חושב שלאדה תהיה פחות מהם.

נחכה ונראה.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אני לא מבין מה ההתרגשות.

באיטליה נמכרים רכבים של טאטא ומהינדרה - זה אומר שהיא עולם שלישי?

בגרמניה נמכרים רכבים של לאדה - והיא ממש לא עולם שלישי.

מותג צ'רי הסיני נמכר באיטליה תחת השם DR מוטור - ולאחרונה המיתוג הזה נכנס גם לצרפת - ממש לא מדינות עולם שלישי.

בבריטניה לצד ה-MG המוכרת מהארץ, ניתן גם למצוא דגמי פרוטון מלזיים.

אז אם לרכבי "עולם שלישי" כמו אטראג', 301 וראפיד יש תקינה אירופאית מלאה והם עומדים בסטנדרטים האירופאיים, אז למה לא למכור בארץ.

כמובן שבארץ זה מתפספס בגלל המיסוי הגבוה, באירופה רכבי "עולם שלישי" משמשים אלטרנטיבה לרכב משומש.

דאצ'יה וכל שאר מותגי הלואו קוסט אמנם לא בליגה הבטיחותית של המתחרים המערביים, אבל הם יותר בטוחים ומודרניים מרכב מערבי בן עשור (לפעמים אפילו גם בן 5).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קח לדוגמא ד'אציה סנדרו היא בנוייה על שלדה של קילאו דור 3 שהשיווק שלו החל בשנת 2005(בעולם),כלומר הרכב בן 8 כשהוא חדש.

זה לא דבר רע אבל אי אפשר לקרוא לרכבים האלה "מודרניים" בגלל שיש להם דאבל דין וחיישני רוורס.

פורסם

סנדרו משתמש בשלדה של קליאו דור קודם, אתה יודע להבדיל בין מבנה השלדות? תכנון השלדה זה בהחלט לא הדבר שקובע את גיל הרכב בפועל

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

שלדה מיושנת לא משנה כלום בזמן תאונה?

אז בוא נרכיב על שלדה של פיג'ו 205 רכב חדש ונוסיף את כל הרכיבים בטיחותיים שחובה לשים ונמכור ב55 אלף.

פורסם
שלדה מיושנת לא משנה כלום בזמן תאונה?

אז בוא נרכיב על שלדה של פיג'ו 205 רכב חדש ונוסיף את כל הרכיבים בטיחותיים שחובה לשים ונמכור ב55 אלף.

פיאט טיפו - מכיר? רוצה לנחש אילו דגמים מבוססים על הרצפה שלה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לאדה מבוססת בעיקרה על דגמי רנו. אפשר להגיד מה שרוצים על רנו, אבל המכוניות שלהם בטוחות, אפילו מאד. יעידו על זה ENCAP וכמה חברים שלי שעשו דאבל-צ'ק ל-ENCAP. בהיבט הזה הכל טוב.

לפחות הווסטה (המכונית החדשה בהיצע) נראית וכנראה נוסעת לא רע ויכולה, במחיר הנכון, לתת פייט לכנופיית האטראז'/301/MG. יש לה גם אופציות עם 2 דוושות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
פיאט טיפו - מכיר? רוצה לנחש אילו דגמים מבוססים על הרצפה שלה?

כנ"ל סיטרואן ZX, שעל שלדתה בנו את ברלינגו, קסארה, C4, פז'ו 306, 307, ואני חושב שמשתמשים בה גם היום לדגמי PSA עכשוויים.

כנ"ל פיאט טיפו ופורד פוקוס, כשהפוקוס דור 3 משתמשת בשלדה ומנועים של דור 1 (לקחו מנוע סיגמא, שינו לו שם לDuratec, חיברו לו טורבו, וקראו לו Ecoboost).

בכלל, הטכנולוגיה כבר די הגיעה לשיא התפתחותה, מה שעושים היום זה לוקחים דגם נטכחי, משנים לו מראה חיצוני, שמים לו עוד אביזרים, שמים מנוע טורבו וגיר רובוטי/רציף (גם זה לא רעיון חדש), וקוראים לו All New.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בPSA המכוניות הקטנות מתבססות כרגע על הPF1 , שזו הפלטפורמה של ה206 עוד ב98'.

הC4 הנוכחית וגם הברלינגו הנוכחי בנויים על הפלטפורמה PF2 שה307 מופיעה כאוטו הראשון להשתמש בה ב2001 והיא הוחלפה בEMP 2 החדשה שמוצעת ב308.(לא רואה אזכור לפלטפורמה של הZX).

הC5 /508 על PF3 שזו הפלטפורמה של הC5 הראשונה, וגם היא תוצע לפנסיה בקרוב ותוחלף על ידי זו של ה308.

• תוכן חדש...