Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש עם windows mobile 8.1 - אשמח להמלצות/טיפים/טריקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים קניתי נוקיה לומיה 930 עם ווינדווס מובייל 8.1 (מחכה לשדרוג ל 10), וכיון שיש לי הרבה ניסיון עם אייפון ואנדרואיד, אבל אפס ניסיון עם WM, וכיון שאני בטוח שיש כאן אנשים שמכירים את WM, אשמח לכל המלצה, טיפ, או טריק שיעזרו לי להשתמש בחוכמה במערכת הזו.

תודה :)

פורסם

תעביר את אזור הטלפון בהגדרות לישראל, תוריד את האפליקציות הישראליות שאתה רוצה (אין הרבה כמו באנדרואיד) ואז תחליף לאזור ארה"ב.

ככה תוכל להשתמש בקורטנה שזה מגניב לאיזה חמש דקות...

בסך הכל אחלה מערכת הפעלה (לטעמי הטובה והיציבה ביותר) אבל חוסר באפליקציות פשוט לא משאיר לה סיכוי.

הטלפון הבא שלי לא יהיה WP.

פורסם

מבחינת חומרה המכשירים האלה נותנים יחס עלות\תמורה מצויין, וגם מערכת ההפעלה נחשבת מצויינת (לפי מה שקראתי, לא השקעתי בהתנסות).

הבעיה היא מחסור חמור באפליקציות, מבחינתי מחסור בכמה אפליקציות מקצועיות שפוסל את המערכת לחלוטין - ומדובר באפליקציות אמריקאיות שקיימות כיום רק לאנדרואיד ו-iOS, חלקן תמך בעבר גם ב-BB אבל גם תמיכה זו הופסקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שיקול כלכלי פשוט: האנדרואיד שלי (נקסוס 4) כבר ידע ימים טובים יותר ואחרי 3 שנים איתו רציתי משהו אחר, ואז הזדמן לי לרכוש לומיה 930 חדש מהחנות, מכשיר עם מפרט מאוד מרשים, איכות בניה מדהימה, ובטריה אינסופית (יומיים וחצי-שלושה בין טעינה לטעינה בשימוש שגרתי) ב 200 יורו (פחות מ 900 ש"ח). במחיר הזה האופציה האנדרואידית היא בעיקר מותגי מדבקה מסין.

האמת היא שפחדתי מווינדווס 8.1, אבל אחרי כשבוע איתו אני יכול להגיד שמערכת ההפעלה הזו, עד כמה שהספקתי להתנסות ואם שמים את נושא האפליקציות בצד, הרבה יותר נעימה מבחינה ויזואלית הן מאנדרואיד והן מ iOS, והיא מאוד נוחה לתפעול.

פורסם

אם מוטורולה G ושיומי MI4C או Redmi Note 3 Pro הם מוצרי מדבקה - אתה צודק. אני מדבר על מכשירים שעולים 1000 ש"ח בהזמנה מסין, עם חומרה מתקדמת. מסכים שהממשק של שיומי לא הכי מוצלח, אבל החומרה מתקדמת גם יחסית ללומיה שלך.

חוץ מזה - מה שווה חומרה חזקה ואפילו מערכת הפעלה זריזה - אם חסר לך מה להריץ עליה? והחומרה של הלומיה 930 מיושנת לחלוטין - הדגם יצא לשוק לפני כשנתיים, כך שלא מדובר במציאה גדולה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה לי WP כמה שנים. אומנם LOW END (ה620) אבל מכשיר חמוד לאללה.

מערכת ההפעלה סבירה ביותר ובטח שהספיקה לרוב האנשים - אבל מן הסתם ישנו מחסור חמור באפליקציות בסיסיות והיום אפילו יותר כי החברות פשוט נטשו את המערכת.

מבחינת שימושיות, הרבה יותר מובנת מאנדרויד\IOS פשוט כי הטמפלייט מאוד מאוד קבוע בכל האפליקציות ובכל המסכים. מבחינת הגדרות מערכת הפעלה, לא חסר כלום.

הWindows 10 Mobile כבר הרבה יותר רציני מהWP8. חוץ מזה יש גם סיכוי שתקבל קצת אפליקציות כי הטרנד המתהווה\העתידי הוא פיתוח אפליקציות שמתאימות לוינדוס שבמחשב וגם לוינדוס שבטלפון (Universal Apps).

החומרה - מצוינת, בכל זאת מדובר בטביעת האצבע של נוקיה. נדיר להתקל בבעיות קליטה\איכות שמע\איכות מיקרופון כמו בכל שאר האנדרוידים ה"HIGH END" למיניהם.

לא בטוח אם המכשיר שלך תומך בContinuum (חפש בגוגל), אבל אם כן - זכית. זו הטכנולוגיה העתידית שתונהג בכל בית ומשרד וכדאי להתחיל להתנסות בה כבר עכשיו.

פורסם

תיקון קטן להודעתי הקודמת - לגבי מוטורולה הכוונה להזמנה מאתרי אמאזון באירופה, המחיר כולל מיסים. בהזמנות מסין יש עניין של הימור על המכס.

פורסם
החומרה - מצוינת, בכל זאת מדובר בטביעת האצבע של נוקיה. נדיר להתקל בבעיות קליטה\איכות שמע\איכות מיקרופון כמו בכל שאר האנדרוידים ה"HIGH END" למיניהם.

עולם האנדרואיד אכן היה טוב יותר אילו נוקיה היתה במשחק ; אפשר לקוות שבלאקבארי ירימו קצת את הבאר בשוק מבחינת איכות Q.C למכשירים. לבינתיים נראה שה Priv מספק את הסחורה, למעט עניין המחיר.

פורסם (נערך)

יש לי את הLUMIA 640.

תמיד רציתי להתנסות בWIN MOBILE, אבל האמת אם לא היה את המבצע המטורף עליו (40$ בבלאק פריידי) סביר שעדיין הייתי נשאר עם האנדרואיד.

מערכת ההפעלה מצויינת אבל כידוע יש מחסור קשה באפליקציות (גט טקסי, פנגו, פיירפוקס / כרום, סופר פארם אפילו אין אפליקציה ליוטיוב...).

בכל מקרה - אני ממליץ לשדרג באופן עצמאי לWIN10, חווית שימוש הרבה יותר טובה - הביצוע פשוט: תוריד את WINDOWS INSIDER מחנות האפליקציות ותאשר לו שדרוג.

אחרי השדרוג אפשר באופן תאורטי להתקין חלק מהאפליקציות שבPLAY STORE של גוגל.

דרך אגב - יש לא מעט אנדרואידים ב200 יורו ששווה לרכוש: מוטורולה מוטו G3, אסוס PADFONE2 ועוד.

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)
עולם האנדרואיד אכן היה טוב יותר אילו נוקיה היתה במשחק

נוקיה חוזרים למשחק בקרוב, כך לפחות על פי השמועות...

אם מוטורולה G ושיומי MI4C או Redmi Note 3 Pro הם מוצרי מדבקה - אתה צודק. אני מדבר על מכשירים שעולים 1000 ש"ח בהזמנה מסין, עם חומרה מתקדמת.

על המוטורולה אני מודה שלא חשבתי - לגבי השאר, אני לא הייתי קונה, אבל אני מודה שזו העדפה אישית שלי. לגבי חומרה, כמאמר הפתגם "הגודל לא תמיד קובע" - בשוטף אני מתעסק לא מעט עם מוצרים של אפל, ומנסיוני הם מריצים דברים הרבה יותר מהר מאנדרואידים שאמורים להיות חזקים מהם בהרבה "על הנייר".

ואגב, כדי שלא אובן לא נכון, אני לא מצטער על הבחירה בפלטפורמת ווינדווס, בינתיים היא עובדת יופי, רק קצת מבאס המבחר הדל של האפליקציות.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם

ואגב - רק לחובתי (כן, גם על המגרעות שלי אני יודע לספר...) אציין שידעתי מראש שיש בעיית אפליקציות ל WM, אבל לא תארתי לעצמי שהיא כל כך קשה. הקניה היתה מאוד ספונטאנית - בדיוטי פרי בחזרה לארץ - המכשיר הדליק אותי מבחינת המראה והאיכות, סיקרן אותי מבחינת מערכת ההפעלה שלו, והוא היה מתומחר כך שידעתי שגם אם ההימור לא ישתלם, הסיכון לא גבוה מדי.

פורסם
עולם האנדרואיד אכן היה טוב יותר אילו נוקיה היתה במשחק ; אפשר לקוות שבלאקבארי ירימו קצת את הבאר בשוק מבחינת איכות Q.C למכשירים. לבינתיים נראה שה Priv מספק את הסחורה, למעט עניין המחיר.

חיכיתי לפריב והתבאסתי ממש. חשבתי שאולי סוף סוף העולם יוכל לקבל מכשיר אנדרויד איכותי (בטח אחרי הBlackBerry Passport, הטלפון האיכותי ביותר בהיסטוריה).

הפריב מתחמם, סוללה נגמרת בטיל, מלא בבאגים, הקליטה לא טובה, הגב של המכשיר עושה רעשים ואולי הכי חשוב מבחינתי: יש רמקול מונו מעאפן ומיקרופון מבטל רעשים אחד ובודד.

זה נראה כאילו כל חברה שמייצרת מכשיר אנדרויד מתחייבת להטמיע בו חומרה סינית זולה ולהשקיע בעיקר בפיקסלים במסך מאשר בחומרה הבסיסית כמו סוללה, קליטה, איכות שמע ואיכות מיקרופון.

• תוכן חדש...