Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUZUKI VS. HYUNDAI

PayneBack3251
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי צריך לקבל מהעבודה שלו רכב חדש ויש לו בחירה בין שני דגמים,

SUZUKI LIANA GLS אוטומט

או

אקסנט פמילי GL 1.5 גיר אוטומטי 4 דלתות מודל 2005

אז מה לבחור ?

תודה מראש על התגובות !

פורסם

מבין השתיים , ליאנה .

נוחה יותר יחסית , זריזה יותר יחסית , טובה יותר יחסית .

למה הכל יחסית , זה בגלל ששתי המכוניות האלה הן לא פאר היצירה המוטורית אבל הסוזוקי הרבה יותר טובה מהיונדאי .

ים long time no

פורסם

האקסנט פשוט לא לחברה מהעבודה אצלינו יש אקסנט ופשוט לא נוח צפוף ונהיגה ממש לא נעימה ולא צפויה כמו כן מאוד עצלה, (לעומת זה האלנטרה תהיה עדיפה לדעתי מול הסוזוקי).

פורסם

באמת התפלאתי לאללה שבחרו בטופ גיר בליאנה בכל זאת היא נוסעת שם דיי יפה .

למה בארץ עשו ממנה כזאת גרוטאה אני לא יודע .

ים long time no

פורסם
באמת התפלאתי לאללה שבחרו בטופ גיר בליאנה בכל זאת היא נוסעת שם דיי יפה .

למה בארץ עשו ממנה כזאת גרוטאה אני לא יודע .

אתה מתבלבל... דווקא בגלל שהיא גרוטאה בחרו בה בטופ גיר. לכן קוראים לזה "Star in a Reasonably Priced Car", יענו כוכב בגרוטאה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בטופ-גיר קראו ל"אקסנט" - "אקסידנט"..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה מתבלבל... דווקא בגלל שהיא גרוטאה בחרו בה בטופ גיר. לכן קוראים לזה "Star in a Reasonably Priced Car", יענו כוכב בגרוטאה :wink:

רוני

ובכל זאת , היא נוסעת שם די יפה , וכשאומרים reasonably priced car , הם יותר מתכוונים למכונית במחיר נמוך זה הכל , הם היו יכולים לבחור בסיוויק או קורולה לצורך העניין שהמחירים שלהן בערך בסביבה .

ים long time no

• תוכן חדש...