Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה באמת חושב ש VAG מתכננים רק לתנאים גרמניים? איטליה, יוון ועוד נהנות ממזג אוויר דומה לשלנו. גם בגרמניה יש ימים חמים. כמה אתה חושב שהמכסה תורם להעלאת הטמפרטורה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה באמת חושב ש VAG מתכננים רק לתנאים גרמניים? איטליה, יוון ועוד נהנות ממזג אוויר דומה לשלנו. גם בגרמניה יש ימים חמים. כמה אתה חושב שהמכסה תורם להעלאת הטמפרטורה?

מסכים.

דעתי שהמכסה מונע קירור מהיר של המנוע כשהוא כבוי.

זה דבר חיובי שכן התנעת מנוע קר גורמת למירב הבלאי שלו.

בזמן פעולה פיזור החום של המנוע אל האוויר הוא זניח לגמרי ביחס לפיזור החום שנעשה דרך הרדיאטור.

בקיצור, כנראה שהיצרן מבין טוב בהרבה מהמומחים המקומיים...:wink:

פורסם
תודה תום על התמונה של ההונדה.

הפלסטיק גורם לבישול מואץ של קוילים וחישנים.

פה זה לא גרמניה,חם פה ויש פקקים.

מכסה הפלסטיק מונע סירקולציה של אוויר.

לראיה והוכחה מהנדסי הונדה ויתרו עליו.

אני מעדיף את מהנדסי הונדה ואמינותם על השקרים מבית vag וגרמניה.

מילים כדורבנות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עובר לגרמניה כי אף פעם לא חם שם ואין פקקים. עם השקרים אני אסתדר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כולנו חכמים וכולנו מהנדסי רכבים... נו באמת, אם נצא מנקודת ההנחה כי האנשים (לא אך ורק המהנדסים) שתיכננו את הרכב מבינים משהו אז אפשר להעלות מספר הסברים בנוגע לברדק בתא המנוע, למשל:

-חוטים ארוכים יתר על המידה (שקשורים לדופן באזיקון/מחבר מהיר) מאפשרים את חיבור הקונקטורים לפני הצמדת המכלול.

-צינורות מעוקלים משאירים יותר מקום ליד נקודת החיבור ומאפשרים לזרוע הרובוט להיכנס.

-תיכנון לא "טבעי" של החיבורים בין המודולים ו/או שימוש במודולים לא אופטימליים מאפשר האחדה של המודולים לסדרה שלמה של כלי רכב ויכולת להשתמש במודולים ישנים ומנוסים הקיימים במלאי.

-מגבלות האחדה של רכבים (אצלי בW203 מותקן V6 וכל ההתקנים מצופפים במידה מחרידה, למה? כי באותה שילדה יכול להיות מותקן V8 כמעט ללא שינויים)

ישנן לא מעט סיבות וכולן נועדו לקצר והוזיל את זמן העבודה ואת מחיר הרכב. סתם כאתגר, פיתחו מכסה מנוע, בחרו מודול (לדוגמה, מיכל נוזל שמשות) וחישבו מה הדרך המהירה, היעילה והאמינה ביותר להרכיב אותו בבית החרושת (ידנית או רובוטית).

פורסם
קרא עוד פעם את התגובה 32 בשרשור הזה. בדוגמא שהבאתי פה גם, אפילו רואים שהצינורות מושחלים דרך 1001 חורים, וזה רק מה שאתה רואה. יש לא פחות במקומות שאתה לא רואה בתמונה והמצב שם לא יותר טוב.

לאומת זאת, יש רכבים שכל הצינורות מסודרים וגלוים, על מסילות יעודיות, הכל נגיש וקל לאבחון. אני הרי לא קורא להסתיר את הצינורות, אני קורא רק לסדר הצינורות (ולהפחית כמות עד כמה שניתן) :)

עדיף גם בלי מנוע רק פתח לרגלים ברצפת הרכב שיהיה אפשר להזיז את מסגרת הפח חסרת הצינורות.. עם הרגלים של הנוסעים.

קיצור, שרשור מצחיק ומבדח.

פורסם
עדיף גם בלי מנוע רק פתח לרגלים ברצפת הרכב שיהיה אפשר להזיז את מסגרת הפח חסרת הצינורות.. עם הרגלים של הנוסעים.

קיצור, שרשור מצחיק ומבדח.

אתה מתכוון לקנות כזה?

f1.jpg

או את האמיתי

f2.jpg

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי בשביל מה ההגה שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...