Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת רכב חדש ואשמח לעצתכם.

יאריס ירד בגלל שהוא לא מאובזר בכלל ודי משעמם בתור רכב.

נשארו שני אפשרויות: I20 והפאביה

מבחינת רכב ומפרט (ומנוע?) הפאביה לוקחת בגדול לדגם של ה STYLE

ביונדאי הדגם פרימיום מגיע הרבה פחות מאובזר ועם מנוע אוטומטי מיושן של 4 הילוכים.

אשמח לדעת מה דעתכם על רכישה של הפאביה החדשה? אמינות ? תקלות? צריכת דלק? TSI/DSG? עד כמה להתייחס לסיפורי הבלהות שאני שומע על צ'מפיון מוטורס?

תודה.

פורסם

לא הייתי לוקח אף אחד מהם

אם הייתי צריך לבחור רכב בקטגורייה הזאת הייתי בוחר מבין מאזדה 2 פיגו 208 רנו קליאו והפורד פיאסטה

פורסם

ממנוע ה1.2 TSI הייתי פחות חושש, מאחר ונכון לעכשיו אין בעיות טיימינג כפי שהיו לו בהתחלה.

הגיר זה סיפור שונה, יש סיכוי ,פחות מבעבר אבל עדיין קיים שיהיו לו תקלות שונות.

על I20 לא הייתי מסתכל בכלל (וגם על הריו מאותה סיבה) עקב השילוב גיר מנוע המיושן והמחיר שהם דורשים עליה.

גם את הפיאסטה הייתי פוסל עקב כך שיש לה גיר בעייתי.

הייתי שוקל את ה208/מאזדה 2 קליאו והונדה ג'אז.

את האיביזה והפאביה הייתי שוקל כשאני מודע לעובדה שלשתיהן יש רק 2 שנות אחריות והגיר בסימן שאלה.

פורסם

בין מבחינת היונדאי או הפאביה אז פאביה,היונדאי מרגישה די עצלה ונכון להיום במחיר שלה זה לא הגיוני.

אבל אני מצטרף לדעת שאר החברים כמו הפיגו 208 שגם זריזה,איכות חומרים טובה יותר,מושב אחורי נוח יותר.

הגאז לפי מה שאני קורא גם לא זריזה אבל פרקטית מאוד ומרווחת.

רנו קליאו גם זריזה,אך צפופה מאחור,איבזור טוב.

מזדה 2 לדעתי ניראית מעט מיושנת,לי אישית המושב היה פחות נוח ורק בגירסת הפיור לבן הרגיש לי טוב,גם מאחור מהרווח לא מבריק.

לדעתי תבדוק גם את האיביזה ב83,סך הכול האיבזור טוב ואתה חוסך הרבה כסף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני אישית הייתי לוקח את הפאביה (ובדיעבד, כך עשיתי). היא יותר מאובזרת (בגרסת הסטייל) וחזקה (לא הבדל של שמיים וארץ, אבל קיים). שים לב שהפיג'ו יותר נוחה ומרוחת (מאחורה), ואיכות החומרים שלה טובה יותר מבפאביה. מיחידת ההנעה בפאביה הייתי פחות מפחד, יחידה מהעבר שמשודרגת להווה. על המאזדה הייתי מוותר, אלא אם כן אתה מעוניין ברמת הגימור הגבוהה ביותר, וכך גם על הג'אז, אלא אם כן אתה צריך שהרכב שלך יהיה קטן-גדול.

אם תרצה חוו"ד מפורטת, שלח לי הודעה פרטית ואשמח לשתך אותך ממקור ראשון (וגם על פולו 90 כ"ס להשוואה).

עריכה אחרונה על ידי bencl100
פורסם (נערך)

טויוטה יאריס מאזדה 2 והונדה ג'אז הכי איכותיות בקטגוריה, ישמרו על ערכן הכי גבוה מכולם ויפגינו אמינות של ראש שקט.

לא הייתי פוסל גם קיה ריו ויונדאי I20.

לגבי צ'מפיון יש עדיין הרבה ממה לחשוש.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

ל i20 יש את הנתונים להצליח, לדעתי נראית טוב בדגם הנוכחי ומרווחת, אבל כאמור- עצלנית ומיושנת מבחינת מנוע וגיר. גם היאריס והג׳אז די עצלות. היחידה האטמוספרית שיש לה גם קצת כוח היא המזדה. הפיג׳ו כנראה העסקה המשתלמת ביותר כיום מבחינת מחיר ומה שאתה מקבל (גיר/מנוע, פחות בנושא האבזור בגרסת הבסיס).

פורסם

בפיג׳ו 208 מקבלים אבזור סביר לגמרי גם בגרסת הבסיס.

אל תסתמכו רק על המפרט בעניין הזה - לכו לסוכנות.

פורסם

אני חושב שליונדאי I20 יש פוט מצויין מבחינת המרכב. הפוט יוכל להתממש ברגע שיונדאי יתקינו ברכב גיר רובוטי עם מנוע מוגדש. להערכתי, זה יקרה במהלך השנה הקרובה.

• תוכן חדש...