Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו בעיה של נאבות באחד הגלגלים הקדמיים.לא תושבת לא ציריות ולא קשור לגז ואיזונים וצמיגים לא יתקנו את המצב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני עם בעיה זהה, צמיגים חדשים ואיכותיים (פרוקסס סי.אף.2), לאחר איזון ופעמיים כיוון פרונט. המתלה השמאלי קידמי מראה סימנים של זיקנה, האם הגיוני שממנו נובעות הרעידות?

כבר חתמתי...

פורסם

להרים את הרכב על ליפט או רק חלק עליון.

מניעים ונוסעים באויר עד למהירות ה"נגועה". מישהו עומד בצד ישר יראה מאיזה גלגל הרעידות האלה מגיעות.כי באויר הגלגל שע6שה בעיה ייכנס לויברציות.

מה שקורה הנאבה חוטפת מכה אם זה ישיר בפירוק או טיפול ע"י הפטיש של המכונאים החכמים. או שזה מבור בכביש הגחגל חוטף מכה הנאבה מקבלת עיוות קטן ואז...

קיצר חייב בדיקה כזאת.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אפשר להתמזמז עם זה ולהחליף ציריות. צמיגים. איזונים רגילים. דינאמיים. ג'נטים יפים, הכל טוב ויפה אבל זה לא מקור הבעיה לרעידות בריצפה או במהירויות מסויימות בלי קשר לדוושת הגז.

פורסם

תרים את הרכב על ליפט ותיסע עד למהירות של הרעידות. מי שיעמוד בצד יוכל לאתר את מקור הבעיה. לא מסובך.

פורסם

היום עשיתי בדיקה בנסיעה (לא על ליפט),

במהירות 100 ההגה רועד, וגם שאני עוזב גז ההגה ממשיך לרעוד,

איך שיורדים/עולים מהמהירות הנ"ל, הרעידות מפסיקות.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

הייתה לי תופעה דומה של רעידות מעל 100 קמ"ש. עלה לי ב- 3 ביקורים בפנצ'ריה עד שעלו על הבעיה שהצמיג באחד הגלגלים האחוריים הורכב הפוך, כלומר הצד החיצוני הורכב פנימה. פות"ש שווה לבדוק

פורסם

קרה לי אותו דבר עם מאזדה 3 (רכב חברה).

התקינו לי צמיגים לא מתאימים, הרגשתי רעידות קלות במהירות 100 קמ"ש +

לקחו את הרכב שלוש פעמים רק בפעם השלישית הבינו שהתקינו צמיגים לא

תואמים לגלגלי מגנזיום של מאזדה 3.

היום: הונדה גאז' 2016, קיה פיקנטו 2014

בעבר: מאזדה 3 2012

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

לאחר הטיפול האמור- איזון ע"י מיכשור עם משקולת.

הרעידות מופיעות לא מסודר ..אבל תמיד במהירות מעל 110קמ"ש

יש רעיונות נוספים?

פורסם

הרעידות יכולות גם להגיע מהמיסבים בגלגלים אחוריים.

לאחותי היה גם רעש ורעידות שהתבטאו במהירויות גבוהות.החליפו לה מיסב והכל עבר

• תוכן חדש...