Jump to content

יעקב.ד

  • הודעות

    25
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של יעקב.ד

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום, קראתי את התגובות, - FAZER אומר נכון, עושה רושם שעודדו רכישת קראוונים שתיהיה הכנסה לחניונים ולמוכרים. אם מעודדים אותנו לקנות קראוון איפה מצפים שנשים אותו ?נחנה בחניון בתשלום ונלך הביתה?, או שקראוון רק למי שיש שטח פרטי להחנות אותו. או שנתמרן כל יומיים ונחנה כל פעם במקום אחר עד שיגנבו ואז הביטוח לא יכסה (כי הוא כבר ימצא סיבה ). החניונים עושים קופה , המוכרים מוכרים אם מותר או אסור- מצב מענין. בסופו של דבר אין משהו ודאי שאומר מה צריך להיות, זה מביא חוק מנגררים של עבודה (אותו דיון על נגרר בת"א), זה מביא תקנה פנימית של עיריה וכך הלאה פ'צים של חוקים ותקנות. למשל אם נגרר חייב להיות רתום לרכב למי אכפת אם הוא שם שבוע או חודש?, מכוניות לא חונות ימים ושבועות ללא תזוזה ? העיקר שחונה כנדרש, רק אני חושב כך? נראה שהנושא פרוץ לפרשנויות רבות, מסקנה - הממשלה-משרד התחבורה לא חשבו היטב לפני מתן אישור לכל מיני זכיינים לייבא.(חשבו על המוכר יותר מחשבו על הקונה) אם החוקים/תקנות ישנים/ישנות מה עושים במשרד התחבורה? (נס הקפה בסופו של דבר נגמר) ומגיעה עת לבדוק עדכניות החוקים, כמו שהם יודעים לעדכן אגרות רישוי וכל מיני אגרות אחרות (וזה קורה מהר מאוד) וכו''- כשמדובר בלקבל כסף הכל עובד מהר. ואז עומדים הדרשנים "אנו עושים הכל לרווחת המשתשמים בדרך ...." בנוסף ,מה הכוונה חלים חוקי תנועה רגילים - מותר להחנות או לא? זה ארוך כי זה מפריע .
  2. שלום, נושא הקראוונים די התפתח בארץ לאחרונה, מצד שני שמעתי/קראתי שכמעט ולא ניתן להחנות קראוון בחניות רגילות . קיימים כל מיני חוקים תקנות -נראה שלא ממש ברורים וכל רשות/בית משפט/שופט עלול להבין אחרת. ישנם חניונים מתאימים , אבל אלו מיועדים למטיילים, רוב הבעיה היא בערים /ישובים. בסופו של דבר איך אני יכול לגור בתוך קראוון/קראוון ממנוע בעיר או ישוב ולא להיות עבריין? תודה.
  3. שלום, לא ראית שמוכרים בארץ. צריך לייבא? ואם כן איזה תשלומים/אישורים נוספים צריך?
  4. שלום, לא ראית שמוכרים בארץ. צריך לייבא? ואם כן איזה תשלומים/אישורים נוספים צריך?
  5. שלום, קראתי את כל התגובות וחוות הדעת יש לי רכב כזה מודל 2008 רכב אמין מאוד, למעט בלאי נורמלי צמיגים בלמים. יצא לי לדבר עם מישהו עם רכב שעשה 200000 ק"מ- אפס תקלות. צריכת הדלק מצוינת, רק שמתי לב שכשאני נוסע מעל 100 הצריכה יותר נמוכה (:. שני דברים שמפריעים לי : 1. שריקת הגיר ,שעם מוזיקה כבר לא שומעים. 2 .רעשי הרוח שמתחילים ב-100 קמ"ש, ואלו הכי קריטיים. הייתה לי אודי 80 מודל 94 1600 לפני 3 שנים הייתי נוסע איתה 130ק"מ בכביש 6 ללא שום רעש. מה שהכי קריטי זה לפתור איכשהו את הרעשים שבאמת מפריעים. אם יש מצב שנתחיל סדרה של העלאת רעיונות, ספציפית לדגם הזה.
  6. שלום, לאחר הטיפול האמור- איזון ע"י מיכשור עם משקולת. הרעידות מופיעות לא מסודר ..אבל תמיד במהירות מעל 110קמ"ש יש רעיונות נוספים?
  7. שלום, מעדכן..לפני יומיים פניתי למכונאי שלי ושהסברתי לו את הבעיה, הוא ביקש ממני להגיע למצב שיש רעידות ולהעביר לסרק ולבדוק האם הרעדיות נעלמות. ביצעתי את הבדיקה, הרעידות המשיכו..המכונאי אמר שזה רק מהגלגלים. אמרתי לו שביצעו הכל...הצלבת גלגלים וכו'... הוא אמר שלא מבצעים הצלבת גלגלים כלל...בדק והפנה אותי לפנצריה שיש לה מכשיר (כנראה שאין להרבה) אותו מכשיר של איזון גלגלים אבל עם תוספת של משקולת אורכית..שלוחצת על הגלגל. המחשב בדק איזון....ל-4 הגלגלים..ובסוף הוציא דוח שאומר איפה לשים כל גלגל לפי הנתונים שלו. בבדיקה ראשונית נראה שהרעידות נעלמו... אעדכן אם ישתנה המצב.
  8. כל ארבעת הצמיגים קלבר.
  9. ביצעתי איזון צמיגים במקום אחר...התופעה נשארת קבועה...הרעידות רק בהגה. ניסיתי להציץ בזמן שהם מאזנים: לא תמיד הם מקפידים על 0 במקרה אחד לפחות ראיתי מספר שונה מאפס . זה משמעותי?
  10. יש לי את ה-CD-SR110 לא קולט בשום מקום בהגה. מה גם שמיקום בחלק הפנימי חוסם קו ראיה עם המכשיר. אני בכיוון של להוציא איך שהוא את העינית החוצה. כרגע אין לי מושג איך.
  11. ממשיך ללא קשר לגז
  12. שלום לכולם, יש לי הונדה FRV 2008 , במהירות בין 110 קמ"ש ל- 120 קמ"ש מופיעות רעידות קטנות אבל קבועות. בוצע כיוון פרונט, איזון גלגלים, החלפת מיקום הצמיגים. לא עזר כלום. לאחר בדיקות נוספות אמרו שיש כנראה בעייה אחרת. אם מישהו נתקל בתופעה אשמח לקבל פתרונות אפשריים. תודה.
  13. שלוםקניתי מתאם aux להונדה FRV 2008 פירוק הרדיו לצורך חיבור הכבל די מפחיד -חשש לשבירת הפנלים.אם מישהו יוכל להסביר איך ניתן לפרק ואם יוסיף תמונות זה יהיה מעולהתודה.
  14. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?566596-%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%94%D7%A9%D7%A4%D7%A2%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%99%D7%93-2
×
×
  • תוכן חדש...