Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, יש לי הונדה FRV 2008 , במהירות בין 110 קמ"ש ל- 120 קמ"ש מופיעות רעידות קטנות אבל קבועות. בוצע כיוון פרונט, איזון גלגלים, החלפת מיקום הצמיגים. לא עזר כלום. לאחר בדיקות נוספות אמרו שיש כנראה בעייה אחרת. אם מישהו נתקל בתופעה אשמח לקבל פתרונות אפשריים. תודה.

עריכה אחרונה על ידי יעקב.ד
טעות כתיב
פורסם

הרעידות קיימות רק בהגה או בכל הרכב (רצפה) ? גם אצלי קיימת בעיה דומה, אבל בכל מרכב הרכב. גם אצלי זה לא קשור לגז. אחרי שניסיתי המון זמן למצוא את מקור התקלה (הוחלפו צמיגים לחדשים, איזון גלגלים בוצע), ויתרתי על פתרון לעת עתה כי הפסקתי לסוע מחוץ לעיר באופן קבוע והבעיה מתרחשת רק ב120 וצפונה. בכל מקרה נשארתי עם שני מועמדים עיקריים אחרי מחקר לא קטן ושלילת גורמים אחרים - קרדנים (אבל יתכן שזה קשור לציריות וללחיצה על הגז, לא יודע), או תושבת המנוע שבטיפול הגדול שביצעתי נראתה מעט חלשה.

פורסם

ביצעתי איזון צמיגים במקום אחר...התופעה נשארת קבועה...הרעידות רק בהגה. ניסיתי להציץ בזמן שהם מאזנים: לא תמיד הם מקפידים על 0 במקרה אחד לפחות ראיתי מספר שונה מאפס . זה משמעותי?

פורסם

איזה צמיגים יש לך?

ישנם צמיגים מאיכות ירודה שכמה שתאזן אותם אפילו" 0 " במכשיר איזון, בנסיעה האיזון של הצמיג משתנה משום שהצמיג מאבד מהאיזון בזמן עומס והכוח הצנטריפוגלי המופעל עליו.

למעשה הצמיג ישאר מאוזן ללא עומס, אך בפועל על הרכב בעומס ומהירות הצמיג לא נשאר מאוזן הוא מתעוות.

פורסם

אצלי היה שילוב של זה עם רעידות בעת בלימה במהירות וירידה

מסתבר שהצלחות הקדמיות היו עקומות

החלפה שלהם ביחד עם רפידות פתרו לי את שתי הבעיות

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

מעדכן..לפני יומיים פניתי למכונאי שלי ושהסברתי לו את הבעיה, הוא ביקש ממני להגיע למצב שיש רעידות ולהעביר לסרק ולבדוק האם הרעדיות נעלמות.

ביצעתי את הבדיקה, הרעידות המשיכו..המכונאי אמר שזה רק מהגלגלים.

אמרתי לו שביצעו הכל...הצלבת גלגלים וכו'...

הוא אמר שלא מבצעים הצלבת גלגלים כלל...בדק והפנה אותי לפנצריה שיש לה מכשיר (כנראה שאין להרבה)

אותו מכשיר של איזון גלגלים אבל עם תוספת של משקולת אורכית..שלוחצת על הגלגל.

המחשב בדק איזון....ל-4 הגלגלים..ובסוף הוציא דוח שאומר איפה לשים כל גלגל לפי הנתונים שלו.

בבדיקה ראשונית נראה שהרעידות נעלמו...

אעדכן אם ישתנה המצב.

פורסם

מתעלק על השרשור, כי גם לי יש את אותה בעיה במאזדה 3,

אני יודע שזה לא תקין להעביר את הגיר (אוטומט) באמצע נהיגה מ- D ל-N, לצורך הבדיקה זה אפשרי?

מה אם במידה והעברתי ל- N והרעידות לא יעלמו ? מה יכול להיות הבעיה ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• תוכן חדש...