Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום עשו לי טיפול לרכב וכמחווה כדי שאני אהיה מרוצה הבחור במוסך ריסס על כל המנוע בספריי לשחרור ברגים כדי לנקות את האבק וכל הלכלוך שמצטבר שם. האם הספריי הזה יכול לגרום לי לתקלות בעתיד? למשל להזיק לכל הגומיות והציפויים שלא עמידים עליו, לחלחל לתוך הרכיבים האלקטרוניים ולעשות קצרים חשמליים ועוד 1001 דברים שאני לא מודע עליהם בכלל.

למישהו יש ניסיון במקרה דומה ויכול להגיד לי האם הדבר גרם לו לתקלות?

תודה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה רצה להצטייר כמקצוען שהוא מרסס לך את זה על המנוע , יש דברים אחרים לניקוי מנוע ,

מקווה שלא שילמת על זה.

פורסם
כנראה רצה להצטייר כמקצוען שהוא מרסס לך את זה על המנוע , יש דברים אחרים לניקוי מנוע ,

מקווה שלא שילמת על זה.

לא שילמתי על הניקוי. הוא עשה זאת רק כדי שאני אראה שהם משקיעים. ואולי באמת ובתמים הם חושבים שניקוי כזה הוא טוב...

פורסם
לחלחל לתוך הרכיבים האלקטרוניים ולעשות קצרים חשמליים

לא שאני מצדיק את הריסוס, אבל דווקא פה לא הייתי חושש. "ספריי שחרור ברגים" לא ממש שונה לדעתי מ"ספריי מגעים" .

פורסם

זוועה זה ספרי שרגיש לאבק ולכלוך, הכול נדבק אליו ונראה לא טוב. הכי גרוע ש wd 40 משחרר ברגים וכאלה היות ויש בו חומרים קורזיבים מאכלים.

בשימוש חוזר הוא יהרוס גומיות עדינות ורכיבים עדינים

גומיות קאליפר לדוגמא פשוט מאוד בשבילו.

כמו שנאמר יש ספריי יעודי לזה , והוא על בסיס סילקון מבצע עבודה נפלאה.

נהוג ליישם על כלי שייט ובעיקר אופנועי ים אך מכיר לא מעט שעושים שימוש ברכבים.

פורסם
לא שאני מצדיק את הריסוס, אבל דווקא פה לא הייתי חושש. "ספריי שחרור ברגים" לא ממש שונה לדעתי מ"ספריי מגעים" .

ספריי ניקוי מגעים הוא על בסיס אלכוהול ומתאדה מיד לאחר הריסוס.

ספריי חודר חלודה הוא על בסיס נפט ומשאיר שכבה מגעילה שמדביקה אליה אבק וג'יפה.

יום טוב גם לך

פורסם

גם אני מאז ומעולם הייתי מרסס ספריי wd40 בסוף טיפול בתא המנוע ותוך כדי מעביר מטלית יבשה. אין עם זה שום בעיה וזה משאיר יופי של מראית עין. כמובן שהריסוס לא נעשה מקרוב מאוד ולא בצורה נקודתית. הבחור במוסך פעל כהלכה ואתה יכול להיות סופר מרוצה!

פורסם
ספריי ניקוי מגעים הוא על בסיס אלכוהול ומתאדה מיד לאחר הריסוס.

ספריי חודר חלודה הוא על בסיס נפט ומשאיר שכבה מגעילה שמדביקה אליה אבק וג'יפה.

אולי למכשירים אלקטרונים עדינים אתה רוצה ספריי על בסיס אלכוהול שיתאדה מייד, אבל לחשמל מתחת למכסה המנוע wd40 יהיה עדיף, הוא לא רק מנקה, הוא גם מרחיק מים, בדיוק כפי שמרמז שמו - water displacement.

פורסם
אולי למכשירים אלקטרונים עדינים אתה רוצה ספריי על בסיס אלכוהול שיתאדה מייד, אבל לחשמל מתחת למכסה המנוע wd40 יהיה עדיף, הוא לא רק מנקה, הוא גם מרחיק מים, בדיוק כפי שמרמז שמו - water displacement.

תרסיס על בסיס סיליקון יהיה עדיף. WD40 במקרה הטוב פשוט זמין.

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל, יש הרבה תכשירים יעודיים למגעים ורכיבים חשמליים, אני בסך הכל מרגיע את פות"ש ש wd40 לא עושה נזק למגעים חשמליים, ואפילו יש המלצה של החברה לשימוש זה. זהו לא דיון מה הכי טוב למגעים אלא האם wd40 מזיק. והוא לא.

• תוכן חדש...