Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב wd40 זה לא רק ספריי חודר חלודה. זה יצרן עם ספקטרום מוצרים רחב. בין היתר ספרי מגעים, ספרי סיליקון ועוד כל מיני ספריים שונים ומשונים

יום טוב גם לך

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במאה ה18 היה מכשיר מיוחד לקילוף תרמילי שעועית וכלי מיוחד לניקוי סכיני מטבח. אתה ממליץ שנחזור להמציא כלים יעודיים לכל פעולה פשוטה?

ד"א, בצה"ל עד לא מזמן היו מנקים מנועים עם נוזל מפחיד בשם "חומר 10", שככל הנראה הרבה יותר אלים ומסוכן מספריי לפתיחת ברגים. קצת פרופורציות. כל עוד מתיזים על חלקי מתכת ומנגבים למה שיזיק?

בשביל ניקיון ליופי אין טעם, עדיף באמת לקנות חומר פחות חזק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה עובד הפוך זאת ממש לא המלצה, היום וככל שהזמן עובר יש יותר ויותר ספיציפיקציה לכלים וכל כלי למטרתו שלו.

בהודו למשל יש להם דורן פטיש וגבקה וראיתי איך עושים ככה אובארול בעינים לאופנוע מסוג אנפילד. הצליח כן התלהבתי ממש לא.

הברגים נראים גועל נפש ובגלל איכות הסגירה הכל נזל.

אז כל עוד אפשר להמליץ ולקדם, קדימה למקצועיות ומקצוענות למה לא? הרי זוהי אחת ממטרות הפורום.

אדם שואל שאלה ומתקיים דיון.

ספרי לשחרור ברגים מקורוזיה. Wd 40 לא היה ולא יהיה מתאים למטרה הזאת נכון שעושים אבל זה לא נכון ולא מוצדק.

אפשר גם לנקות עם שמן 90, וסולר ומה לא. מקצועית זה לא נכון.

כמו שנאמר יש תכשירים שמכוונים לשם .

שבוע טוב.

פורסם

לא הייתי עוזב מוסך שמשתמש ב wd40 לניקוי מסוג זה ואני לא רואה בזה חוסר מקצועיות כמו שאני לא רואה חוסר מקצועיות בלבצע טיימינג ללא נעילות שזה כבר קריטי יותר!

פורסם

ברוק מאור אני חושב כמוך, אין פה עניין של אמינות,בטיחות ברור שלא לעזוב מוסך וחלילה לפגוע בפרסה של אדם.

עם זאת להבא היתי מבקש שלא ינקב בדרך זו.

אגב נעילות, כל עוד הטיימינג מבוצע לפי ספר, מבחינתי שישמע את ריטה שרה תוך כדי.

אחלה יום חברים פורום ע נ ק!!!

פורסם

מכל הדיון הזה לא הצלחתי להבין איך לנקות את אזור תא המנוע והמנוע עצמו כדי שיראה נקי

הזכירו פה כל מיני תכשירים יעודיים רק לא WD40

מישהו יכול לציין שם של תכשיר ניקוי כזה ?

פורסם
אם תבדוק בהיסטוריה של הודעות שלי תגלה שגם אני שירתתי בחיל האוויר כמכונאי מסוקים בטייסת וגם בדרג ד' ולא זכור לי שהחממניקים (חשמלאי מסוקים/מטוסים) השתמשו באלכוהול לניקוי מגעי חשמל אלא אך ורק בתרסיס תוצרת סרוויסול.

אני בדרך כלל נוהג להשתמש באלכוהול לניקוי מעגלים מודפסים וגם מגעים ובמקומות קשיים כמו פוטנציומטרים בתרסיס תוצרת סרוויסול.

"סרויסול פותר הכל" זה היה המוטו שלנו היכן ששירתתי בח"א.

פורסם
שום להפסיק ושום ריח! גם שטיפת מנוע צריך לדעת לעשות כך שבטח בריסוס שכזה לא נותנים למנוע לשחות בתרסיס אלא ההתזה היא עדינה עם ניגוב והניקוי מחזיק יופי של זמן ולא צובר שום ליכלוך. אני מניח שאצל הידידה שלך שכחו להסיר את האצבע מלחצן הספריי אז בוודאיי שזה כבר יורגש בתא הנוסעים!

בו נגיד ככה..רכב חדש שאין לו נזילות שמן או נוזל קירור ניקוי אבק בעזרת כול שיטה שתבחר ולאחר מכן בעזרת סמרטוט רטוב מספיק לכול הדעות.

רכב עם תא מנוע מלוכלך מנקים בעזרת סמרטוט וחומר ניקוי מתאים ואין שום צורך לרסס ספריי WD מכיוון שהוא סופח לכלכוך כפי שכולם כבר כתבו לך.

איזה כייף לי :)

פורסם
בו נגיד ככה..רכב חדש שאין לו נזילות שמן או נוזל קירור ניקוי אבק בעזרת כול שיטה שתבחר ולאחר מכן בעזרת סמרטוט רטוב מספיק לכול הדעות.

רכב עם תא מנוע מלוכלך מנקים בעזרת סמרטוט וחומר ניקוי מתאים ואין שום צורך לרסס ספריי WD מכיוון שהוא סופח לכלכוך כפי שכולם כבר כתבו לך.

שוב, לכל דבר יש את החומר היעודי שלו אתה צודק אך אני לא רואה שום דבר פסול בלנקות בצורת רסס וסמרטוט עם wd40 ובטח שלא לפסול על כך מוסך או להיסתכל על זה כחוסר מקצועיות. אם הניקוי נעשה כמו שצריך זה בהחלט ניראה טוב לעיין ולא מזיק זה בטוח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אף פעם לא ניקיתי, אולי אני טועה, אבל לא רואה מה הטעם מעבר לאסטתיקה.

באמת אין טעם.

רק כשרוצים לתקן משהו ויש לכלוך שמפריע מנקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...