Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ספורטאז 2016 או הונדה crv

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אמא שלי מחפשת רכב חדש ולאחר הפרסומות היא רוצה או קיה ספורטאז או הונדה CRV.

אני לא מכיר כל כך את הקיה אבל הונדה (סיוויק2010) היה לי לפני וממה שאני יודע המנוע והגיר ללא בעיות ותקלות בכלל והרכב בכללי מצוין גם איכות חומרים מישהו יכול לתת לי פרטים בין שניהם מה יותר טוב מה פחות טוב ובעיקר בנוגע לקיה מה החסרונות שלה.

אשמח גם לדעת אולי על עוד מכוניות דומות בסגנון.

עוד דבר חשוב לי רמת הבטיחות של האוטו מה יותר בטוח מבינהם בכל זאת אמא שלי נוהגת וחשוב לי לדאוג לבטיחות שלה לפני הכל תודה לעונים :lol:

פורסם

קח בחשבון שהדגם החדש של הספורטג כנראה יגיע לארץ בחודש חודשיים הקרובים.(לא מאומת, השערה שלי בלבד, אבל דגם חדש קיים כבר בחול).

אפשר לשקול גם מאזדה cx5 , יונדאי טוסון ופורד קוגה.

פורסם
קח בחשבון שהדגם החדש של הספורטג כנראה יגיע לארץ בחודש חודשיים הקרובים.(לא מאומת, השערה שלי בלבד, אבל דגם חדש קיים כבר בחול).

אפשר לשקול גם מאזדה cx5 , יונדאי טוסון ופורד קוגה.

לדעתי אם אמא שלך יכולה לחכות קצת עד שתגיע הספורטאז' החדשה זאת תהיה הבחירה הכי מוצלחת, מכל מה ששמעתי וראיתי מדובר במכונית ברמה מאד גבוהה.

• תוכן חדש...