Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו elx ידני או גיר רציף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..אני רוצה לקנות רכב שישרת אותי לתקופה של שנתיים בערך,עדיפות לידני שיותר אמין ויותר חסכוני מבחינת הגיר...פונטו ידנית קרצה לי ישר...הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 10 אלף...מצאתי פונטו elx גיר רציף עם היסטורית טיפולים מסודרת..160 אלף קילומטר,שמורה והכל.

אבל היא עם גיר רציף...והבנתי שאם לוקחים כבר פונטו אז עדיף ידני,ויש לי גם אופציה לפונטו elx גיר ידני אבל קצת ללא היסטורית טיפולים...על הפונטו הידני מבקשים מחירון (8 אלף) על הפונטו עם הגיר רציף מבקשים פחות 1500 מהמחירון זאת אומרת (8 אלף גם) הפונטו הידנית יותר יפה מבחינה חיצונית...לפונטו על הגיר רציף יש מכה קטנה בבגאז וקצת קילופי צבע...אני מעדיף פחות יופי ויותר אמינות.

הנסיעות יהיה בעיקר מחוץ לעיר כל יום 50 קילומטר מינימום....מה מציעים???מי שיכול לעזור לי באמת אז שישלח לי בפרטי הודעה כי אני מחר הולך לראות את שני הרכבים...שניהם דרך אגב שנת 2001 ואין לי מושג ברכבים..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי בוחר בידנית. זה כלל אצלי ברכבים ישנים כמו שאני קונה. פחות משהו שיכול לגרום לצרות בעתיד, יותר הנאה ופחות צריכת דלק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

להגיד שהידנית יותר חסכונית מהגיר הרציף זה לא מדוייק, התיבה הרציפה מאוד חסכונית, גם נתוני היצרן מפרגנים לה קצת יותר מהאשר לידנית.

אני אישית לא הייתי מסתכנת ברכישה של פיאט מזדקנת ללא היסטוריית טיפולים, המהלך הזה עלול להעניש אותך בעתיד ולאו דווקא בגזרת הגיר.

פה המקום לציין שהייתה ברשותי ספייס רציפה שנת 2001 לפני כמה שנים בודדות, עם היסטוריית טיפולים מסודרת ממוסך מורשה, נקנתה ב138 אלף ק"מ ונמכרה ב162, הגיר הרציף תפקד ללא דופי וגם שנה אחרי זה הקונה (נפגשנו במקרה) הייתה מרוצה ואמרה שלא ראתה מוסך.

ככה במקרה כזה, הייתי נותנת הרבה יותר משקל להיסטוריית הטיפולים מאשר לגיר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני עם הפונטו 2002 כבר 4 וחצי שנים, הגיר הרציף הוא תענוג. כשמבטלים את מצב E, זה כמו טורבו - משתמש בזה לעקיפות בלבד.אחלה אוטו.

2 גלגלים תמיד עדיפים על 4

• תוכן חדש...