Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש - להתקין קודנית או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם חייבו את הקורולה המסכנה שלי בקודנית, מה הסיכוי שרכב חדש בשנת 2016 לא יצטרך?

אני לא מבין את חברות הביטוח.?

תאיים על הסוכן שתמצא חברת ביטוח אחרת , הוא יגיד לך שיבדוק , ויחזור אליך לאחר 10 דקות עם תשובה שאין צורך .

כך זה עובד .

פורסם

דעתי היא, כמו הרוב כאן, שאין שום סיבה בעולם להתקין קודנית. מגדל ליברלים מאוד בעניין, נסה אצלם.

מה שכן, אם חברת הביטוח שלך דורשת קודנית ואתה מקבל אישור מהסוכן שניתן לוותר - בקש זאת בכתב. חברות הביטוח ידועות בכך שהתנערות מתשלומים זה טבע שני אצלם ואתה לא רוצה להגיע למצב שאת הבמלחמה מולם בעניין.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אגב אני רואה שיש כמה שמשתמשים בסוכן ביטוח לביטוחי רכב, למה צריך סוכן שלוקח עוד עמלות על משהו שאתם יכולים לעשות לבד (יש גם אתרים שעושים השוואת מחירים מבלי לטרוח להתקשר לכל חברה)?

פורסם

אתה לא זקוק לסוכן עד שקורה משהו, נראה אותך מתנהל מול חברות הביטוח הישיר כשחלילה תזדקק לסוכן.

בכל הפעמים שהזדקקתי לביטוח, הסוכן הציל אותי מנפילה.

כן כן, חברות הביטוח לא תמיד לצידך (גם כשמדובר באשמת הנהג האחר).

פורסם

בפביה שלי אין קודן ואף פעם לא הותקן, היבואן התקין כסטנדרט איתוראן בסיסי ולחברת ביטוח זה הספיק.

העדפתי לא להתקין - כמה שפחות התקנות מקומיות.

יחד עם זאת כדאי לזכור שכאשר אין קודן - כל ילד שבמקרה שם יד על המפתח יכול להניע ולנסוע.

ברור שלגנבים מקצועיים זה לא באמת מכשול, אבל בלי קודן - אם חלילה איבדת מפתח או גונבים את המפתח מהבית - כל אחד יכול להניע ולנסוע. רק מהמחשבה על זה גרמה לי להתלבטות האם כן להתקין או לא. בסוף החלטתי שלא, אבל צריך לקחת את זה בחשבון.

פורסם
בפביה שלי אין קודן ואף פעם לא הותקן, היבואן התקין כסטנדרט איתוראן בסיסי ולחברת ביטוח זה הספיק.

העדפתי לא להתקין - כמה שפחות התקנות מקומיות.

הצחקת אותי? איתורן זו לא התקנה מקומית ????? אז אתה מעדיף שתהיה מערכת שצורכת זרם ועולה בדמי מנוי שנתיים (שנה ראשונה חינם) ?

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

סוכן ביטוח רכב בעצם מחפש בשבילכם את הביטוח הזול ביותר (ועד כמה שיותר מקיף) בנוסף לעמלה שהוא גוזר?

או שהוא עובד עם מספר חברות ביטוח ולוקח את ההצעה הטובה ביותר?

יש את WOBI ושות' שעושים השוואה, השאלה כמה תוספת עמלה למחיר הסופי אתם משלמים על הסוכן (שכמובן מטפל לכם בכל נושא שקשור לביטוח הנ"ל מבלי לשבור את הראש מול החברה לבד)?

פורסם
סוכן ביטוח רכב בעצם מחפש בשבילכם את הביטוח הזול ביותר (ועד כמה שיותר מקיף) בנוסף לעמלה שהוא גוזר?

או שהוא עובד עם מספר חברות ביטוח ולוקח את ההצעה הטובה ביותר?

יש את WOBI ושות' שעושים השוואה, השאלה כמה תוספת עמלה למחיר הסופי אתם משלמים על הסוכן (שכמובן מטפל לכם בכל נושא שקשור לביטוח הנ"ל מבלי לשבור את הראש מול החברה לבד)?

אין פה חוקיות ברורה. יש סוכנים שעובדים עם חברת ביטוח אחת ויש כאלה שעובדים עם כמה חברות.

באופן כללי, שווה להתקשר לכמה חברות ישירות וסוכנים ולהתמקח ההפרשים יכולים להיות משמעותיים. אם יש לך או לקרובי משפחה מדרגה ראשונה קשר לארגוני עובדים אז יכול להיות שתוכל לקבל דרך הסוכן שלהם הצעה טובה. אם אתה סטודנט אז שווה שתברר אם לאגודת הסטודנטים הרלוונטית יש הטבות אצל סוכני ביטוח.

עמלת הסוכן היא שקופה מבחינתך - זה התחשבנות שלו עם חברת הביטוח. המחיר הסופי אצל סוכן לא צריך להיות יקר יותר מהמחיר אצל חברות הביטוח הטלפוניות. בעשור האחרון אני תמיד קיבלתי הצעות נמוכות יותר אצל סוכנים.

באופן ספציפי לגביי ולגבי הרכב המדובר, אני עשיתי את הביטוח אצל סוכן של ארגון העובדים שלי (שמציע מחירים נמוכים ותנאים טובים מאוד) אבל ההצעה של הסוכנות של היבואן היתה בהחלט אטרקטיבית ולא יקרה בהרבה.

• תוכן חדש...