Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש - להתקין קודנית או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד זה סתם מעיק ויכול לגרום לבעיות מתישהו, מצד שני עדיין דורשים את החרא הזה בביטוח, לא?

לרכבי דאצ'יה.

פורסם

אין הרבה בררות רכב חדש מחוייב לקודנית .

מקווה שלמישהו באמת יש איזה דרך לא לשים קודנית .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

השאלה איזה ביטוח, תמיד יש את החברה שהיבואן עובד איתה אז היא מקלה, אבל מי אמר שהיא הכי זולה? מה לגבי החברות האחרות?

פורסם

ממש לא מדויק , לא כל חברות הביטוח דורשות קודן .

הקשקוש הזה זה עסק שמפרנס את עצמו ובפועל לא תורם דבר חוץ מבעיות .

שהסוכן שלך יחפש חברת ביטוח שלא מחייבת קודן .

פורסם

רצוי שלא. אם אתה לא נדרש מהביטוח אל תשים.

פחות דבר שעושה צרות..

אם אתה שם תסתכל טוב על ההתקנה ותדאג שהיא תהיה מקצועית!

פורסם

אני חושב שב"כלל" אין חובת מיגון נוסף לרכבים מתחת 260K.

אם אפשר בלי כל השטויות האלו, עדיף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חברת הביטוח שלי אמרה לי שצריך קודן אז הודעתי לסוכנת שאני מוכן לשלם יותר במקום אחר ולא לעשות אצלה קודן.

התוצאה היתה שהיא חזרה אלי ואמרה שהיא קיבלה אישור להוריד את הקודן מדרישות המיגון והמחיר לא עלה.

בסופו של דבר קודן זה סוג של שחיתות בין חברות הביטוח למתקינים/יבואנים. זה רכיב מיותר שלא עושה כלום חוץ מלהטריד את הנהג, לגרום לבעיות ולפרנס מערכת של אוכלי חינם.

אגב, אני חושב שאנחנו גם מדברים בדיוק על אותו רכב...

פורסם

מצטרף לשאלה - מבצע מאזדה - מקבלים "קודנית + עלוקה + מרימי שמשות" בחינם.

לותר או להתקין? יש את ההנעה ללא מפתח, הקודנית לא הורסת את החוויה?

המרימי שמשות זה נחמד, אבל זה באותו סעיף עם הקודנית והעלוקה, לא ברור למה.

פורסם

אצלי ברכב יש קודנית "ליופי" לא מחוברת לכלום. מהיום הראש שקניתי את האוטו ניתקתי אותה, הכי פשוט וללא בעיות בביטוח למרות שהשנה הזאת לא ביקשו.

פורסם

אם לא צריך (ובשנתיים שלוש האחרונות בהרבה מקרים לא צריך) לוותר על הקישקוש הזול והעושה צרות הזה.

גם כשהיה מבצע כזה ברכב האחרון שקניתי בארץ - התעקשתי שלא יתקינו וקיבלתי האמת זיכוי לחלק מקורי אחר במקום (היה בC1 קיבלתי דלת תא כפפות במקום שעולה כ300 ש״ח)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...