Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים למזדה 3 - 205/55/16 לא סינים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש צמיגים למזדה 3 שנת 2008 במידה 205/55/16. הם אמורים להחליף שני צמיגים סינים שכמו שרואים בתמונה נראים גרוע במיוחד (אחרי פחות משלוש שנים).

הנסיעה ברכב היא רגילה, מחפש צמיג אוחז ובעל שחיקה נמוכה.

[ATTACH=CONFIG]445612[/ATTACH]

IMG-20151206-WA0001.jpg

פורסם

אצלי צמיגים של YOKOHAMA שמותקנים על הרכב פחות משנתיים, ועברו רק 30 אלף ק"מ נראים ככה, וצמיגים של GREMAX בני 4 (אוטוטו 5) שעברו 70 אלף ק"מ נראים כאילו עכשיו שמתי אותם על הרכב.

צמיגים מקסיקניים :D GREMAX אבל אני לא מוצא את המותג הזה בארץ כבר, אז מתכנן להחליף ל PIRELLI P1 VERDE שיש עליהם ביקורות מעולות במדינות עם מזג אוויר כשלנו, אז אני ממליץ גם לך.

פורסם
מחפש צמיגים למזדה 3 שנת 2008 במידה 205/55/16. הם אמורים להחליף שני צמיגים סינים שכמו שרואים בתמונה נראים גרוע במיוחד (אחרי פחות משלוש שנים).

הנסיעה ברכב היא רגילה, מחפש צמיג אוחז ובעל שחיקה נמוכה.

[ATTACH=CONFIG]445612[/ATTACH]

הצמיג שבתמונה נראה נורא.....סכנת נפשות. תחליף במהרה לפני שיקרה אסון

פורסם

פאלקן 914 אמור להגיע במהלך החודש הקרוב.

מתי בדיוק קשה ליבואן לדעת אך קיימת הזמנה די גדולה.

מחיר כל צמיג הינו 376 ₪ כולל הכל – מע"מ, איזון והתקנה.

ברכישת רביעייה תקבל 5% הנחה על הסכום הכולל.

זה מייל שקיבלתי היום מאוטולוקס היבואנים.

משכנתא זה קל

פורסם

באתר יד2צמיגים, גם הפאלקן וגם הגודייר מופיעים במחירים נמוכים יותר (ובכלל צמיגים למיניהם).

יותר טוב? לא יודע להגיד מהתנסות אישית (כי לא היתה עם שניהם).

בסה"כ רוב הצמיגים המוכרים של החברות המוכרות במידה הזו מספקים מעל ומעבר בנסיעה שגרתית ומקבלים ביקורות חיוביות באופן כללי.

פורסם

מנסיון שלי עם האתר הזה, הפנצ'ריות ברוב המקרים לא יודעות על מה אני מדבר בכלל. בטח כשזה נוגע למחיר שמפורסם שם.

אני עברתי להזמין ישירות מטיירקלאב או itire.

משכנתא זה קל

פורסם

צודק TOM, אכן בחיפוש נוסף מצאתי שרשור די טרי בקשר לצמיגים במידה הזו.

Fitch, כמו שראית בתמונה הצמיגים במצב די גרוע ואני אנסה להחליף אותם בימים הקרובים.

פורסם

כן, זה דבר ידוע שהאתר לא תמיד מייצג בצורה שלמה את העובדות בשטח ויש לתאם לחלוטין את הציפיות מול הצמיגיה הנבחרת.

ועדין יש מי שהצליח למצוא דרך שם דילים משתלמים.

באתר iTire גם צריכה להית הנחה של 5% בקבלת קופון מהנציג בפורום.

גם האפישנטגריפ זמין שם וגם האיגל ספורט, הזול יותר, שמתמצב לאחרונה גם כצמיג VFM בדומה לפאלקן.

באתר טיירקלאב יש בין השאר צמיגים טובים ביבוא מקביל (אך מעט יקרים יותר) כמו הדנלופ בלוריספונס, והקונטיננטל פרימיום קונטקט, והצמיגים ביבוא רשמי כמו הנקוק K115/K107, טויו CF2.

ישנם עוד צמיגים וחברות מומלצות מעבר לנ"ל.

נגררתי לפירוט הנ"ל, את השאר ניתן למצוא בחיפוש פשוט.

יש לשים לב גם לקוד עומס ומהירות, במידה והדבר מצוין ברשיון הרכב.

• תוכן חדש...