Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עם פיאט.

מאד מאד מומלץ בפיאט להשתמש בנוזלי הקירור של פראפלו.

ואכן לפני זמן מה התחלתי להשתמש בכך וראו זה פלא - האוטו כבר לא אוכל מים (טפו טפו).

קצת קראתי וראיתי שיש איזה "מנהג רווח" למהול את הנוזל ביחס 50/50 עם מי ברז/תמ"י 4/מינרלים (העיקר לא מים מזוקקים).

מצ"ב מקור הידיעה (לחצו על התמונה הקטנה בתחתית ההודעה בכדי להגדילה).

ידוע לכם אם במקרה הנוזל הכחול מגיע כבר "מעורבב" מראש ואין צורך לבצע את העירבוב עם מים?

תודה רבה!

attachment.php?attachmentid=445625&stc=1

2015-12-06_13-08-16.jpg

פורסם

גם הכחול וגם האדום מגיעים או בתרכיז או מוכן לשימוש (מהול)

הכחול המהול הרבה יותר נפוץ.

הכי קל להשיג אותו אצל סודאי בתל אביב - תקנה כבר מהול ולא תצטרך להסתבך.

Stay Dirty

פורסם

יש ווכוח גדול לגבי המים שאיתם מערבבים,אני עירבבתי עם מזוקקים,אם אני לא טועה זה רשום בספר רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממה שהבנתי מהתגובה שהגיעה מהספק בחו"ל - יש למהול כמעט עם כל סוג מים - אך לא עם מים מזוקקים.

אשמח לקבל שמות עסקים נוספים שמשווקים את הפראפלו...דיברתי עם סודאי.

תודה!

פורסם

זה מאוד מאוד פשוט:

אתה לא מקשיב למה שכותבים בפורומים השונים כולל בזה, מכיוון שיש מספר סוגים.

קונה את הנוזל ומבצע מה שרשום בהוראות שעל האריזה. תמיד על האריזה יש הוראות מפורטות האם צריך למהול, באיזה אחוזים ובאיזה סוג מים.

לא יודע לגבי משווקים אבל אמור להיות בכל מוסך מורשה של פיאט בדלפק חלפים.

פורסם

בוקי - הבעיה שעל האריזה בעברית כתוב אם אני לא טועה מהילה במים מזוקקים (או לפי המוסך לפחות), בעוד שבאנגלית כתוב למהול עם מים רכים, ראיתי דיון משוגע על זה של לא מעט עמודים, אני בסופו של דבר ערבבתי עם מים מינרלים.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
בוקי - הבעיה שעל האריזה בעברית כתוב אם אני לא טועה מהילה במים מזוקקים (או לפי המוסך לפחות), בעוד שבאנגלית כתוב למהול עם מים רכים, ראיתי דיון משוגע על זה של לא מעט עמודים, אני בסופו של דבר ערבבתי עם מים מינרלים.

קראת יותר מידי ועשית את המעשה הכי לא נכון. עדיף מי ברז על פני מים מינרליים אמיתיים.

תסביר לי בבקשה מה רשום בדף הנתונים המצורף בעמוד מספק 2 ?

Paraflu 11.pdf

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אבי המוכן לשימוש האדום קיים אצלכם?

מרק10 - לפי המלצת מוסך הלכתי על מים מינרלים ולא מזוקקים או רגילים..בדף כתוב WITH WATER - המים שלנו בארץ לא מתהדרים באיכות גבוהה ממש, השאלה עד כמה זה קריטי למערכת הקירור?

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

קשה לי להאמין שמוסך המליץ לך על מים מינרליים אבל לך תדע. רוב נוזלי הקירור האיכותיים יודעים להתמודד עם מי ברז המיועדים לשתייה המוגדרים כמים קשיים וההמלצה היא בדרך כלל לקשיות של עד:

20 °dGH לפי התקן הגרמני או 3.6 mmol/l.

max. 100 ppm Chloride

Sulphate content max. 100 ppm

קשיות המים בארצינו משתנה מאיזור לאיזור ואינה אחידה ככה שאם המים באיזור מגורייך קשיים מאוד אתה יכול לדלל אותם עם 5-10 אחוז של מים מזוקקים תהליך אשר יוריד את הקשיות הכללית ויאזן את החומציות הכללית.

גם חריגה מסויימת מההמלצות האלה לא תגרום לשום נזק.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכולם

בהוראות כתוב: mixing the fluid with 50% water.

מפנים שלא רשום בפירוש שצריך סוג מסוים של מים - ההיגיון אומר שניתן להשתמש בכל סוג מים? **תוהה אתכם

חג שמח.

פורסם

אם יש ספק -אין ספק

קנה מיכל חתום מבית החרושת מוכן לשימוש (ראיתי כבר סוחרים שמוכרים לי מהול שעשו בארץ במיכל 4 ליטר שלהם - אל תגע בזה )

לי יש נסיון של 23 שנה (אונו 1993 יד ראשונה רק עם פרפלו מוכן מהיצרן)

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...