Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ספורטז' אורבן 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח מאוד לחוות דעת לגבי הרכב הנ"ל.

אנחנו משפחה. זוג+3 +כלבה. מעוניינים ברכב שיהיה מרווח ונוח לנסיעה.

הרכב הנ"ל עומד בתקציב שלנו.

מהקריאה באינטרנט עולה שי מחלוקת. חלק מהביקורות מהללות וחלק מהביקורות די קוטלות.

יש למישהו ניסיון עם הרכב כלומר שהרכב היה בבעלותו מספיק זמן והוא יכול לחוות דיעה אובייקטיבית.

הנסיעות שלנו הן בעיקר בית עבודה בתי ספר חוגים. 3 פעמים בשנה חופשות עם הילדים ואז מעמסים ציוד.

לא יורדים לשטח. אולי עם הרכב הזה נעשה שבילי קק"ל קלים מאוד.

תודה מראש לעונים.

פורסם

אתה מחפש רכב "פוזה" גבוה?

בסה"כ זה אוטו חביב, אותו ספורטאז' מוכר עם מנוע קטן יותר (וזללן יותר בדלק, משהו כמו 1-9), פחות אבזור (אין מולטימדיה, חישוקים קטנים יותר ואין מערכות בטיחות מתקדמות מובנות, אבל אני חושב שיש מוביל איי) ופחות מחיר. שורה תחתונה זה אוטו נחמד מאוד, אבל חלק מהמשפחתיות שתוכל לקנות במחיר הזה יהיו טובות יותר (אוקטביה/3 נניח). גם רכב פרטי יעשה שבילי קקל בלי הרבה בעיות. הייתי בודק גם את הטוסון החדש והייטי 1.2.

פורסם

אני מציע שתיקח נהיכת מבחן ותחליט בעצמך.

ממליץ מניסוני האישי על הסובארו xv מנוע 1.6 , תנהג ותבין ( שקלנו רכישה של ספורטאג ויטי) הרכב משמש כרכב העיקרי שלנו וננהג ביום יום על ידי אישתי.

לxv התנהגות כביש מעולה, מושב אחורי מרווח ומזגן מעולה, יכולת השטח היא בונוס, איכות הבניה מעולה לשנים, הxv מגיע עם 5 שנות אחריות.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

נכון שלא עשית חיפוש כאן באתר?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
חלק מהמשפחתיות שתוכל לקנות במחיר הזה יהיו טובות יותר (אוקטביה/3 נניח).

איפה באוקטביה או 3 תדחוף שלושה ילדים+כלבה? [בבקשה להתייחס ברצינות למרות שזה נשמע קצת כמו הרמה ל...]

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
איפה תדחוף בספורטאז 3 + כלבה ?

הרכבים היחידים אשר יתנו פיתרון הם הסטיישנים לשילוב הנ"ל

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לדעתי אחת האופציות הטובות היא 308 סטיישן או אוקטביה סטיישן (ובנסיהות להקצות חלק מהבגאז לכלב נניח), או לחילופין לקנות רכב 7 מושבים משומש קלות (אאוטלנדר/פיקאסו שגם יתנו את תנוחת הישיבה הגבוהה, אולי מליסינג 0 ק"מ) ולהשתמש רק ב-5 מקומו ולהקצות עוד אחד לכלבה ואחד לבגאז', או משהו כזה.

פורסם

לדעתי זה רכב מעולה. לא נוהג עליו בעצמי אבל מבחני הדרכים מאוד מחמיאים והוא הפך השנה לאחד מהרכבים הנמכרים ביותר במדינה. אני הייתי הולך על זה אבל לא לפני שהייתי לוקח אותו לנסיעת מבחן ובוחן בעצמי כמה הוא מתאים לי.

פורסם

רכב מעולה ויסגור לך את הפינה פיקס. הייתי הולך עליו בלי להסס.

מתחרות בולטות:

1. יונדאי טוסון החדשה.

2. סובארו xv.

3. מיצובישי אאוטלנדר (מעט יקרה יותר ב144 אבל עם מנוע 2.0).

אם אתה לא רוצה גיפון - אז אוקטביה סטיישן אופציה טובה מאוד.

פורסם

לי יש את הרכב כבר שלושה שבועות, והרכב לטעמי מצויין שקט מאוד נוח ומרווח אפילו המולטימדיה הסינית שמגיעה איתו לא רעה בכלל וביחד עם הרמקולים המקוריים אפילו מייצרים איכות שמע די טובה. החיסרון הכי גדול של הרכב עד עכשיו זה הצריכת דלק שעומדת עכשיו על 1:8 כאשר הרוב המוחלט של הנסיעות הם עירוניות אבל אני מאמין שזה ישתפר בהמשך מכיוון שהרכב עבר סה"כ 700 ק"מ

פורסם

יש לי את הרכב 8 חודשים.

אחרי 8000 ק"מ שעשיתי איתו אני יכול להגיד שהרכב סה"כ די נוח.

גבוה, יחסית שקט, מזגן מעולה!, צריכת הדלק עומדת איפשהו בין 1:10 ל 1:11.5 תלוי כמה הרגל כבדה על הדוושה.

אני נוסע לא כ"כ חסכוני ויוצא לי בממוצע 1:10.5 בנסיעה שהיא 50 בעיר 50 בין עירוני.

חוץ מזה עד עכשיו לא ראיתי בעיות כלשהן.

נ.ב.

מסתבר שהרכב הז המרשים די הרבה אנשים.

קיבלתי עליו המון מחמאות.

• תוכן חדש...