Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר על כביש בין עירוני איכותי בעל מספר נתיבים.

מהירות מותרת של 90, מהירות ממוצעת בפועל הרבה מעל.

הניידת במהירות 100, נתקעים מאחור או עוקפים בהתאם למהירות התנועה הממוצעת?

עריכה:

אתם הראשונים להגיע לניידת, כולם מאחור מחכים לראשון שיעקוף.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה בטוח ל200% שזה לא תנועה, אתה יכול לעקוף לפי כל הפרוצדורה החוקית (איתות וכד'). ספידומטר לא קביל בבית המשפט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עוקף, אבל לאט. ;)

יצא לי לשבת בניידת בכביש בין עירוני(לא עצרו אותי, אל תדאג). כולם מסביב נוסעים כמו סבתות, ברמה כזאת שהשוטרים צוחקים על זה והסבו את תשומת ליבי.

פורסם

בטח שעוקף, לא דופק שום חשבון. גם עם לוגו של "תנועה" אני עוקף במידה וזה רק 10 קמ"ש מעל המהירות, אבל עם איתות וכ'.

אף פעם לא עצרו אותי ובמקרים האלה כולם פתאום עוקפים אחריי לאחר שנסעו בימני כמו ילדים טובים.

פורסם

"עקיפה עם תחת מכווץ". תמיד עוקף, משתדל שהמהירות שלי תיראה איטית מאשר בפועל,

בגלל זה מכווצים את התחת. שר לעצמי איזה 'בודי בודי בו' של סינטרה,

חושב מחשבות טובות.

* אלעד רק הזמן שלוקח לעצור את הניידת לבדיקה אם יש לה אמצעי אכיפה

והאי נעימות מהשוטרים, היה עדיף כבר לעקוף ישר

The first one to get angry loses

פורסם

האמת שבמקרה שלי, גם אם זו ניידת תנועה עם אמצעי אכיפה, אני עדיין עוקף.

זה כמובן תלוי במספר גורמים - האם יש תנועה נוספת מסביב, באיזה מהירות הנייידת נוסעת, תנאי הדרך וכו'.

גם כאשר אני עוקף אני עושה זאת בלי למשוך תשומת לב יתרה.

תמיד כשאני עוקף ניידות, אני וחברה שלי צוחקים על כל מי שמסביב שפשוט נוסע לאט ותמיד חושבים לעצמנו בטח כמה השוטרים צוחקים.

בקיצור, מה שצביפר ואלעד כתבו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני לא עוקף. אני מהבהב לו עם האורות שיעוף לי מהשמאלי שהוא נרדם בו. אז מה שאדוני השוטר נוסע לבדו הביתה? הכביש לא של אבא שלו.

אין לי שום רגשי נחיתות מול ניידת לבנה.

במקרה של ניידת שמצוידת באמצעי אכיפה - זה סיפור אחר לגמרי.

פורסם
"עקיפה עם תחת מכווץ". תמיד עוקף, משתדל שהמהירות שלי תיראה איטית מאשר בפועל,

בגלל זה מכווצים את התחת. שר לעצמי איזה 'בודי בודי בו' של סינטרה,

חושב מחשבות טובות.

חחחחח תיארת את זה במדויק!

אני חושב שזה גם תלוי בסוג הרכב עליו אתה נוהג:

ככל שיש לך רכב יותר ייחודי, במיוחד אם זה רכב ספורט בולט לעין, כל פרובוקציה שתעשה

יכולה לגרור בקלות קנס. אם נוסעים בליסינגומטית, השוטרים פחות מתייחסים.

עם האינפיניטי אני משתדל לנהוג כמה שיותר רגוע ליד ניידות, במיוחד אם מדובר ב"תנועה" ועדיין

עוצרים אותי אחת ל...

עם הפריוס בחיים לא עצרו אותי! אני עוקף, לא חושב פעמיים. היו כמה מקרים שנדחפתי לפני ניידת בהשתלבויות,

פעם גם ראיתי שהשוטרים ליידי ברמזור מסתכלים עלי והייתה להם אוונסיס,

אז זרקתי להם "אין על טויוטה!" והם צחקו :lol:.

בקיצור, תלוי מאוד ברכב לדעתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

עוקף רק אם מישהו שמאחורי עוקף אותי ואותו גם.

מהסיבה הפשוטה - לא רוצה להתמודד עם קפריזיות של שוטר, גם אם יעצור וישחרר אותי הזמן שזה יקח יהיה ארוך יותר מאשר להוריד את המהירות ב 10-20 קמ"ש.

כמובן שאם העקיפה מתאפשרת במהירות המותרת או בסטייה של קמ"שים בודדים אז אין בעיה

Miata ND2

פורסם

מוריד לרביעי ועוקף בפול גז...

ובנימה רצינית - עוקף כמו כל רכב רגיל. אין שוני.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מדובר על כביש בין עירוני איכותי בעל מספר נתיבים.

מהירות מותרת של 90, מהירות ממוצעת בפועל הרבה מעל.

הניידת במהירות 100, נתקעים מאחור או עוקפים בהתאם למהירות התנועה הממוצעת?

עריכה:

אתם הראשונים להגיע לניידת, כולם מאחור מחכים לראשון שיעקוף.

בטח שעוקף, לא דופק שום חשבון. גם עם לוגו של "תנועה" אני עוקף במידה וזה רק 10 קמ"ש מעל המהירות, אבל עם איתות וכ'.

אף פעם לא עצרו אותי ובמקרים האלה כולם פתאום עוקפים אחריי לאחר שנסעו בימני כמו ילדים טובים.

אז עוקף או לא?

אני במקרה שתואר לעיל, לא הייתי יוצא לעקיפה, 10 קמ"ש מעל המהירות המותרת זה דיי והותר, וזה לא קשור אם אני עוקף ניידת או לא, אכיפת העבירה תתבצע ע"י מי שאני לא רואה ולא ע"י מי שאני רואה.

• תוכן חדש...