Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הגיוני שמצבר חדש ימות אחרי פחות משנתיים!??!?

מצבר VARTA, נרכש בפברואר שעבר דרך רכב שירות של 'מצברים עד הבית'.

על הקבלה רשום שהאחריות היא ל-12 חודשים.

יש מה לעשות חוץ מלהתעצבן? :bad-word:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מכוניות שזה יותר קורה להן.

בסוזוקי בלנו למשל שהייתה לי כל 10 חודשים.היה מת מצבר, הפתרון היה להחליף למשהו גדול בהרבה, למרות שזה היה מצבר טורקי הוא החזיק 3 שנים..

פורסם

איזה וורטה, שחור או כחול?

וורטה או "סטארט אפ"?

איזה סוג מצבר, עם או בלי פקקים?

לא יודע מה אתה יכול לעשות חוץ מלהתעצבן, אם אין לך בעיית טעינה או דליפת זרם אז מאוד לא סביר כי מצבר איכותי ישבוק חיים אלרי שנתיים. (הוורטה אצלי מחזיק מעמד כבר 5 שנים, עוד מעט 6 )

פורסם

באמת אני שם לב למגמה הזאת כיום גם בעולם הדוגלגלי. כל המצברים חוץ מחברה 1, כולם וכל הסוגים(גל, חומצה).

בעלי אורך חיים קצר מאוד לעומת העבר , הסיבה העיקרית היא והמון לא יודעים, ההטבעה החוזרת. בעבר תופעה זו לא היתה נפוצה, כיום וראיתי במו עיני, מצבר שעבר כמה חודשים בתאריך, מחליפים לו מכסה ומטביעים מחדש, פשוט נוכלות ועקב כך אתם קונים מצבר חדש אך מיושן לחלוטין.

עצוב אבל זה ככה.

פורסם

מיכאל, לאופנועים ניתן לרכוש בארץ מצבר עם החומצה במיכלים נפרדים.

כך שאתה מקבל מצבר בתול לגמרי ואתה זוכה לשים לו את החומצה ולטעון אותו בפעם הראשונה.

מומלץ בחום, מניסיון. אבל דורש מטען מצברים בבית.

חבל מאוד שלרכב לא מוכרים מצברים בצורה כזו.

יום טוב גם לך

פורסם

אצלי מצבר מקורי Audi שבק חיים לאחר שנתיים של חיים נעימים למדי (נהג יחיד, שתי התנעות ביום).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יגאל , זה עולם הולך ונעלם וחומצת מצברים זה דבר שקשה מאוש להשיג היום.

שוב ברכב כאשר המצבר רטוב מבצעים את רותה הפעולה, ברור שלא יתנו לך לבצע את התהליך, איך ימחזרו רת הישנים וההחזרות?

שוב עניין ההטבעה החוזרת.

פורסם

לי יש מצבר של וורטה כחול מנוב' 13, חי ופועם אני צריך להתחיל לדאוג? אם אני לא טועה קיבלתי עליו 20 חודשי אחריות.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

לי הלך מצבר של "בוש" לאחר שנתיים וחודשיים כאשר האחריות היתה לשנתיים. חוק מרפי.

הוחלף ל"שנפ" הכי זול שמצאתי (אם הם מתפגרים לאחר כשנתיים בלבד, אין צורך להשקיע).

פורסם

אני שרדתי עם מצבר של שנפ משנת 2008 עד 2014, נשמע לי מוזר לגמרי אבל המצבר היה לו עוד קצת כוח וזה לאחר שהתרוקן פעמיים..

כנראה שהמצברים של היום בנויים בצורה ממש גרועה כי אני שומע את זה באופן כרוני.

אצלי לדוגמא יש מצבר עם גולה ירוקה כזו שזה נראה לי אומר שהמצבר תקין כרגע, אבל אין אופציה למילוי מים מזוקקים וכו' כלומר אטום.

Opel Adam S 2017

פורסם
איזה וורטה, שחור או כחול?

וורטה או "סטארט אפ"?

איזה סוג מצבר, עם או בלי פקקים?

לא יודע מה אתה יכול לעשות חוץ מלהתעצבן, אם אין לך בעיית טעינה או דליפת זרם אז מאוד לא סביר כי מצבר איכותי ישבוק חיים אלרי שנתיים. (הוורטה אצלי מחזיק מעמד כבר 5 שנים, עוד מעט 6 )

לי יש "סטארט אפ", בלי פקקים והוא גם מתחיל להראות סימני גסיסה אחרי בערך שנתיים.

זאת חברה שכדאי להתרחק ממנה? (למרות שלפי התגובות פה אני רואה שזה קורה גם לדגמים אחרים).

יש עדיפות למצברים שבהם כן ניתן להוסיף מים על פני כאלה שלא?

• תוכן חדש...