Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני רוצה ייעוץ כמו שכתוב בכותרת. יש לי איביזה 2012 1.4 ידנית שעולה לפי המחירון של לוי יצחק, 42K שח.

כמעט ארבע שנים על הכביש אני מבטח מקיף.

השנה אני נוטה לעשות רק חובה +ג'.

למה?

כי חזרתי להיות סטודנט, הרכב עומד 4 ימים או יותר במעונות באונברסיטה בחצר סגור מתחת לדירה. יש גם ביטחון וסיור לילי וכל הדברים האלה..

אני עובד באותה העיר, ולכן הנסיעות קצרות, ולא כ"כ תכופות.

מה אתם חושבים?

ההבדל בין ג וחובה לבין המקיף יכול להגיע ל 2000 + ,,, האם כדאי להשקיע סכום זה בהתחשב בעובדות שהצגתי ?

תודה לעונים

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כל אחד מחליט מה שמחליט. את הסיכונים אתה מכיר.

אני אישית חושב שהרכב עדיין מספיק חדש ושווה לא מעט כדי להפסיק לבטח במקיף. בשבילי רשמתי כלל - כל עוד התוספת למקיף שווה פחות מ 10% מערך הרכב, אני עושה מקיף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני נמצא באותה סירה, בבעלותי מאזדה 3 שנתון 2006 כבר שנה רביעית במקיף, השנה רציתי לעשות צד ג' אבל אני ממש פוחד מביקור של מרפי .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
אני הייתי שומר על השקט הנפשי שלי ומבטח את הקכב גם בביטוח מקיף. האיביזה רכב גניב יחסית.

מחזק. עדיף שתחלק את הביטוח ל 12 תשלומים וההפרש החודשי לא יהיה גבוהה כ"כ מאשר שתהיה בלחץ אם הרכב ייגנב/יושבת טוטאלוס.

זה לא רכב ב 10000 ש"ח אלא הרבה יותר. תעשה השוואות בחברות השונות- מגדל, הפניקס, מנורה וכו'.

אני מבוטח היום ב"פניקס" הם נתנו לי את ההצעה הטובה ביותר ליונדאי I20 שנת 2009.

פורסם

נראה לי שאעשה ביטוח דרך אגודת הסטודנטים של הטכניון!

מישהוא ניסה אותם? עד כה הייתי בביטוח ישיר והכל היה אחלא.

פורסם

תעשה את המחשבה הזאת :

מגיל 23 עד גיל 65 יש לך רכב, זה בסך הכל 42 שנה, תכפיל את זה ב2000 שח , זה יוצא 84,000 ,

בגיל 30 קנית דירה, נגיד אתה חיי עד גיל 70 זה 40 שנה, הביטוח לדירה בשנה עולה 2000 שח בערך זה יוצא 80,000,

עכשיו יש לך גם את אשתך (לא משנה שאתה רווק עכשיו, אבל קח את הביטוח גם על זוגתך לעתיד כי בסופו של דבר תחיו ביחד)

זאת אומרת שאם לא תעשו ביטוח עד גיל 70 בערך יהיה לך יותר מ250 אלף שח, למה יותר? כי את הכסף תקח ותשקיע באיזה השקעה סולידית ,

עכשיו השאלה האם אתה יכול לקחת את הסיכון הזה ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם (נערך)

פות"ש - השאלה פשוטה מאד, והתשובה יכולה להנתן רק על ידך: האם אתה מסוגל לעמוד באבדן הרכב ללא החזר מהביטוח.

MX-5 - התחשיב שלך מעוות מסיבה פשוטה: מאותם 250,000 ש"ח (למעשה ברסה יותר, כיון שאתה רוכש עוד שורה ארוכה של ביטוחים, ולא מפסיק לבטח בגיל 65-70) עליך להפחית גם פיצויי ביטוח, והסבירות שתתבע את הביטוח לא קטנה. קרוב לודאי שבסיכום הכולל תצא "מופסד" - על כך מתבססים רווחי חברת הביטוח - אבל, מצד שני, לא תעמוד לפני שוקת שבורה כאשר תתרחש איזו קטסטרופה, ולא יהיו לך באותו רגע 100,000 ש"ח לתיקון נזק לדירה. כמוכן - מבסכומים שחישבת צריך להפחית עלות ביטוחי צד ג' - הן של הרכב והן של הדירה, ואפילו של הכלב - שעליהם מומלץ מאד לא תוותר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פות"ש - השאלה פשוטה מאד, והתשובה יכולה להנתן רק על ידך: האם אתה מסוגל לעמוד באבדן הרכב ללא החזר מהביטוח.

MX-5 - התחשיב שלך מעוות מסיבה פשוטה: .....

SPERIAL , תודה על התגובה, אתה עוזר כמו תמיד.

בסוף החלטתי לעשות דרך ביטוח של האגודה אחרי חופשת החג.

תודה לעוזים. אתם אחלא.

פורסם

MX-5 - התחשיב שלך מעוות מסיבה פשוטה: מאותם 250,000 ש"ח (למעשה ברסה יותר, כיון שאתה רוכש עוד שורה ארוכה של ביטוחים, ולא מפסיק לבטח בגיל 65-70) עליך להפחית גם פיצויי ביטוח, והסבירות שתתבע את הביטוח לא קטנה. קרוב לודאי שבסיכום הכולל תצא "מופסד" - על כך מתבססים רווחי חברת הביטוח - אבל, מצד שני, לא תעמוד לפני שוקת שבורה כאשר תתרחש איזו קטסטרופה, ולא יהיו לך באותו רגע 100,000 ש"ח לתיקון נזק לדירה. כמוכן - מבסכומים שחישבת צריך להפחית עלות ביטוחי צד ג' - הן של הרכב והן של הדירה, ואפילו של הכלב - שעליהם מומלץ מאד לא תוותר.

כמו אמרתי , כל אחד עם התחשיב לו, אולי למשה זיכמך אין את הסכום של ה100,000 שח , אבל לי יש קצת בצד,

לגבי הביטוח צד ג , אני עושה ביטוח צד ג לרכב, אבל את הסכומים שלקחתי זה היה סכומים שסתם זרקתי, הרי לבטח מרצדס אס 500

עולה ביטוח מקיף 25,000 לשנה, וביטוח לפיאט אונו שנת 94 (אם בכלל מבטחים) עולה 1500 שח,

הסכומים שלקחתי הם סכומים שבערך עולה לבטח מקיף וביטוח דירה, קח גם לדוגמא את הביטוח בריאות והביטוח שיניים שאתה עושה,

אל תעשה שום ביטוח בחייך ותצא מרווח,

הבעיה היא פסיכולוגית, כאשר אתה לא תפחד מהפחד תוכל להרוויח הרבה בחיים,

קבל את הכתובות הללו כמה החברות הביטוח מרוויחות על האזרח הקטן, תבין שאם כל הכסף הזה היה נשאר ( וזה כמובן הרווח, זה אחרי הוצאות , ההכנסות היו הרבה יותר! צריך לשלם משכורות, הוצאות, פרמיות לאנשים וכ'ו)

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000931119

שבוע טוב.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

מיאטה

כנראה לא למדת סטטיטיסטיקה.

כתבתי בשרשור מקביל

מי שאובדן גמור , לא גומר אותו והוא יכול לרכוש רכב חדש ללא קושי , יכול לוותר על המקיף.

למה אתה לא מוותר על צד ג?

כי אתה עלול להרוס מרצדס דנדשה.

זאת אומרת יש לחברת הביטוח תפקיד גם לגיבור כמוך.

מה קורה איתך לגבי קרן פנסיה? אתה גם לא מבטח עצמך בה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היי ישה,

סתם לידע כללי יש לי תואר בכלכלה , אבל ביטוח צד ג' אני לא יכול לוותר כי זה כסף קטן לעומת הנזק שאני יכול לעשות למרצדס חדשה... 700 שח או 800 שח לשנה , ולעשות מקיף לגולף שלי זה בערך עוד 2500 לשנה.

אני מבטח את עצמי כמו שאומרים, לוקח את הסיכון.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

משהו אחד מרכזי שגוי בתחשיב. (לרוב אוכלסיית כדור הארץ).

נניח והבחור לא יעשה ביטוח מקיף זה לא שהוא "ישמור" את הכסף בצד ואז יש לו השקעה סולידית של 250000ש"ח.

הכסף יעלם בתקציב החודשי. ואז במקרה של נזק לרכב הוא ישאר עם שוקת שבורה, או עם חור בכיס.

(דוגמא נוספת - אני מבוטח בביטוח בריאות "מאוחדת עדיף" על כל המשפחה. בחשבון פשוט אני "מפסיד" כסף. אבל המציאות הוכיחה שאני לא ישמור את הכסף בצד למקרה שאני יזדקק לו. טיפול שורש למשל. אז אני מעדיף לשלם כל חודש 100ש"ח יותר ולהנות מאיזון תקציבי)

• תוכן חדש...