Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש ביטוח. יש למה לחכות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חודש הבא אני צריך לחדש ביטוח. יצא לי לשמוע על זה שיש כוונה להוזיל פרמיה על ביטוח חובה לכל הנהגים בזמן הקרוב. האם זה רלוונטי לזמן הזה, יש למה לחכות?

ובמקרה ואני משלם לפני שההוזלה נכנסת לתוקף, יש דרך לקבל החזר על ההפרש?

פורסם

נוצר במשק מה שנקרא עודף גביה הצטבר סכום של 1.5 מליארד שקל עודפי גביה בתחום הביטוח בכל מה שקשור לפיצוי נפגעי תאונות לא מבוטחים.

בו נהיה מציאותיים עד שתהיה הוזלה אתה תחליף 3 מכוניות רוצה לומר זה ייקח שנים עד שנרגיש זאת בכיס.

פורסם

למה אתה חושב שייקח זמן עד שנרגיש את זה? אני אמנם מכיר את המדינה ותעלוליה, אבל לא נראה כעת שמישהו מתכונן לשים לתוכנית רגליים, והיא תכנס לתוקף בשנה הקרובה

פורסם

זה לא משנה מתי תחדש כי ההנחה היא לשלוש שנים.כאשר בשנה הראשונה ההנחה הגדולה ביותר ותרד בכל שנה. אז אם תפספס כעת, תתפוס בשנה הבאה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
זה לא משנה מתי תחדש כי ההנחה היא לשלוש שנים.כאשר בשנה הראשונה ההנחה הגדולה ביותר ותרד בכל שנה. אז אם תפספס כעת, תתפוס בשנה הבאה.

ההנחה תיהיה ככל הנראה החל משנת 2016?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

ההנחה תהיה מרגע שועדת הכספים תאשר שתהיה, אבל היא תהיה בתוקף לשלוש שנים שלמות , כך שכל אחד יזכה להנחה 3 פעמים (במדרגות כמובן)

כל מה שכתוב הוא על בסיס הפרסום בכלי התקשורת כמובן

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...