Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ביצעתי בדיקה לפני קנייה רציתי לשמוע את דעתכם , האם יש פה משהו חמור וכמה יעלה לדעתכם לתקן את כל הליקויים , תודה רבה !

פוקוס1.jpgפוקוס2.jpgפוקוס3.jpgפוקוס4.jpg

פוקוס.jpg

פורסם (נערך)

תבקש מהמוכר דוח שמאי על התאונה שהיתה, כך תדע מה הנזקים שנגרמו ומה ירידת הערך.

מה מחיר המחירון ומה המחיר המבוקש?

עריכה אחרונה על ידי dotanslt
פורסם

יש לציין שאין פגעה בשילדה שילדה נקייה הבוחן אמר שהיו רק כמה מכות פח וצבע שתוקנו

הרכב יד 2 עם 105 אלף ק"מ הרכב המצב מצויין מחיר מבוקש 26500 מחירון לדעתי באזור ה36 לא סגור על זה

היה ליסינג ביד ראשונה , האם יש משהו רציני בבדיקה ?

פורסם

הרכב מעט מוזנח,יש כאן מה לתקן- כנראה החלפת משולשים +כיוון פרונט,החלפת שני צמיגים לפחות אם לא רביעייה.

אותי מדאיג עניין דליפות במערכת הקירור אם אכן יש ולא טופלו- זה מראה על תחזוקת שבר של הבעלם הקודמם

לגב ק"מ ,נשמע יחסית נמוך, האם אימתת אותו ע" התבוננות ברשיונות הרכב הקודמים ? (אני למשל שומר כל שנה את רישיון הרכב הקודם שתהיה לי אסמכתא על ק"מ) ? גם עניין המשולשים לא אופייני לק"מ כזה.. זה קצת חשוד בעיני.

הרכב מאדם פרטי או סוחר ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבוחן ציין שעליו לציין כל פרט ולהפריך אותו כשהוא הסביר במילים הוא אמר בגדול שהרכב במצב מעולה לא משהו רציני פשוט לתקן את עניין המשולשים לגביי מערכת מיזוג האוויר הוא לא ציין שום דבר יש רק לציין שהיא עובדת מעולה ללא רעשים לגביי הק"מ אימתתי זאת עם רישיון הרכב הנוכחי לא היו קודמים הרכב מסוחר רכב. השאלה שלי היא אם יש כאן משהו רציני והאם שילמתי מחיר סביר על הרכב 26500

פורסם

עסקה סבירה בהחלט - תהנה ותבלה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...