Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שבכותרת.

תקציב כ30 אלף שח.

כרגע ברשותם מיצובישי לנסר 2005. לאחרונה נוספה למשפחה תינוקת חמודה .

תא המטען כבר לא מספיק לכל המזוודות והתיקים (הם משוגעים אורזים מלא דברים לכל ביקור אצל ההורים)

הרכב צריך להיות יותר מרווח מהלנסר, אך לא גדול ממנה בהרבה במידות החיצוניות... (יש חיה כזאת?)

אם יש רכב ל6 זה גם כיוון נחמד.

תודה

פורסם

תבדוק את המבצע החדש על הסיטרואן c4.

6c3bdefd4b2add7ef5de04f19c24cc65.jpg

אומנם רשום שהתאריך עבר, אבל אני בטוח מאוד שאם תבואו תקבלו את אותם תנאים, החברה מחפשת רק להעיף את המלאי רכבים

פורסם

שתי המכוניות היחידות שאני יכול לחשוב שיכנסו בתקציב הן רנו סניק מ2008, פיג'ו 307 סטיישן. שתיהן לא נהנות ממומניטין אמינות גבוה.

ולכן אמליץ לרכוש גגון או צ'ימיגג בו יאוחסנו הדברים שלא נמצא להם מקום בתא המטען.

כדי לקנות רכב ראוי הם יצטרכו לחסוך עוד קצת - בתקציב כזה הם יכולים למצוא את עצמם מפסידיפ הרבה כסף בהחלפה ולא מקבלים משהו שהוא הרבה יותר טוב ממה שהיה להם אם בכלל.

ל-308/C4 תא מטען קטן יותר מזה של הלנסר, וספסל אחורי שאינו רחב יותר - כך שלא ברור לי מה ירוויחו מהחלפה כזאת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לנסר צפופה, בגאז' לא מספיק גדול - איך סיטרואן c4 יעזור?

לנופר - במסגרת התקציב אולי תצליחו למצוא פורד פוקוס, רצוי מאוד סטיישן.

נכון שהרכב כבד ומנוע 1600 מרגיש חלש. אבל הרכב הזה הוא יכול להתאים להם. אני חושב שקיים גם עם מנוע 2000, אבל זה נדיר.

אני מתקשה לחשוב על מיניוואן מוצלח התקציב הזה. יש את גרנד סניק של רנו, אבל האמינות בסימן שאלה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vlad אתה צודק אבל הפוקוס סטיישן קיים רק מ2009 והא מחוץ לתקציב שלהם (גם ה-1600 ובודאי ה-2000)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא הסטיישן. וב-30K תקבלי מכונית טחונה שצריכה השקעה בעוד אי אילו אלפי שקלים - כאשר מבחינת ההתאמה לשימוש לא תקבלי הפרש משמעותי - אם בכלל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יונדאי I30 סטיישן מצוין, תלוי באפשרות החריגה.

מצאתי את 307 לא ממש רחבה בספסל האחורי. צריך לראות האם הרוחב מספיק (וזה תלוי בגודל כיסאות בטיחות ).

יש אופציה זולה - רנו קנגו עם מנוע בנזין וגיר אוטומטי, אבל זה רכב מסחרי, ולכן קשה למצוא אחד כזה במצב שמור. כמובן, רק 2 כריות אויר.

בזמנו השתמשתי בקנגו בתור רכב נשפחתי ל 5 והייתי מרוצה ( מדיזל ידני ).

אבל זה רק אני - גם עכשיו , לפי הסמלון, משתמש ברכב מסחרי כמשפחתי - וזה כבר רכב מסחרי שלישי .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במקרה שלכם כדאי להגדיל את תקציב בשביל רכב מתאים ובמצב טוב, לא משנה אם זה פורד או יונדאי ( סטיישן ).

פורסם
במקרה שלכם כדאי להגדיל את תקציב בשביל רכב מתאים ובמצב טוב, לא משנה אם זה פורד או יונדאי ( סטיישן ).

יש גם את המאזדה פרמסי, יש לי כזאת שש שנים, אחלה אוטו, ספסל מרווח ובגאז ענק.

פורסם

רק חבל שייצורה של המאזדה פרמסי נפסק אי שם ב2005, ובשנים האחרונות לשיווקו הוא היה די נדיר.

מאזדה 6 2005 או 2006 (עדיף עם חמש דלתות) יכולה להיות אופציה מעניינת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הרנו סניק יכולה להיות קניה מצויינת, אל תחששו מהסטיגמה, בזכותה אתם יכולים לרכוש רכב מתקדם, בטיחותי ומרווח ביותר.

חפשו רכב שמור מאוד, שטופל רק במוסכי הרשת של קראסו בדקו קצת את השוק שלא תשלמו יותר מדי, ותהנו מאוד. נכון, יהיה קצת קשה למכור בבוא היום, אבל אם תשמרו עליו באותה רמה, הוא יימכר. תמיד יש מי שיודע להעריך רכב כזה.

אם אתם נוסעים לעיתים קרובות באזורים הרריים, צמצמו את החיפוש לסניק עם מנוע 2 ל'. ה- 1.6 ל' טוב, אבל קצת כבד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)

ב ₪30000 אתם יכולים למצוא c4 Picasso מנוע 2L שנתון 2009 .זה רכב 7 מקומות בגודל של לנסר רקטיפה יותר גבוה. יפתור לכם את בעיית המקום . יש לבדוק בעיקר את מצב הגיר לפני רכישה ואם הגיר לא מעצבן אתכם. גיר רובוטי . בכל מקרה אל תקנו את הדגם עם הטורבו שגם התחיל להמכר באותה שנה.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...