Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זה המצב הנוכחי, ההימור שלי שזול זה לא יהיה.

אתה חייב לפחות עוד 9-10 קווים חדשים (מבלי להיכנס לדרישות הגינה, תלת פאזי כיריים וכד') על המצב הקיים - וזה בלשון המעטה (אם יש שירותים כפולים, צריך גם לשם קו נפרד לתנור חימום וכד'). כל זאת, כאמור, בהנחה ואתה רוצה לעשות מערכת חשמל טובה (עם דגש עם חלוקה נכונה בלוח) בדירה החדשה שלך.

לפי דעתי אתה תגיע בקלות ל 10-15 אלף שח (בלי עלויות חברת חשמל) אם תעשה מערכת חשמל חדשה בדירה (כולל הוספת נקודות קצה חדשות וקווים חדשים כמו שדיברתי עליהם) , כי מה שיש כרגע (115 מ"ר עם חלוקה של 4 קווים לכל הדירה) זו בדיחה.

מעבר לזה אתה צריך לקחת בחשבון שב-99% מהמקרים, חשמלאים לא סוגרים ומטייחים קירות אלא חוצבים, שמים צינור וחיווט, ואתה צריך לדאוג לשיפוצניק שיטייח ויחליק לך את כל החציבות לאחר מכן (עלות נוספת כמובן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יותר פשוט שהוא יצלם את הלוח, ירשום מה יש כרגע

ירשום כמה קוי 16אמפר הוא צריך (כביסה תנורים וכו) כמה ואיזה מזגנים, כיריים וכו' ומה הוא הולך לעשות בגינה (רק תאורה לפינת ישיבה או ספוט על כל עץ ופרוגקטורים מהגג...)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לדעתי בדירה כזו עם מערכת והיסטוריה כזו רוב הסיכויים שכל מערכת החשמל לאה אלתורים וחוטים לא תקניים.

אצלי במפעל הגדלתי חיבור מ 3 כפול 100 אמפר ל ר כפול 250 אמפר ולמרות שכל מערכת החשמל נבנתה ב 93 וטופלה רק אצל חשמלאים מוסמכים נדרשתי ללא מעט שינויים והשקעות כדי לעבור את הביקורת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לדעתי בדירה כזו עם מערכת והיסטוריה כזו רוב הסיכויים שכל מערכת החשמל לאה אלתורים וחוטים לא תקניים.

אצלי במפעל הגדלתי חיבור מ 3 כפול 100 אמפר ל ר כפול 250 אמפר ולמרות שכל מערכת החשמל נבנתה ב 93 וטופלה רק אצל חשמלאים מוסמכים נדרשתי ללא מעט שינויים והשקעות כדי לעבור את הביקורת.[/quote[/img]

תודה על ה''עידוד''...[emoji6]

עריכה אחרונה על ידי IRON-MAN
ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
אוקיי. מכין עצמי להוצאה של 17 אלף לערך ,כולל ח.חשמל.ריאלי?

לדעתי כן.

תוכל להכין תוכנית מסודרת ? אם אתה מעוניין, שלח אליי ואעביר את זה לחשמלאי שאני עובד איתו לתימחור - זה יעזור לך לקבל קנה מידה מסויים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לדעתי כן.

תוכל להכין תוכנית מסודרת ? אם אתה מעוניין, שלח אליי ואעביר את זה לחשמלאי שאני עובד איתו לתימחור - זה יעזור לך לקבל קנה מידה מסויים.

איציק

וואו.תודה.אממה , אני צריך עזרה גם בזה. תן לי דוגמא לרישום בבקשה.החשמלאי שלך עובד באיזור הקריות?

פורסם

תרשום כמה חדרים וכמה נקודות מאור/תריס חשמלי/שקעים בכל חדר.

כמה נקודות כח, מזגנים ומה תלת פאזי.

תן לפחות מידע על כמות מפסקי תאורה בכל חדר, תמונת לוח עכשיו ואם אתה יכול לספור כמה צרכנים מחוברים ללוח (כלומר כמה פאזות יוצטות מהלוח)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

תוכנית חשמל:

4 חדרים כולל סלון .

כרגע קיים מפסק חד פאזי 25 אמפר עם 4 מפסקים לכל הדירה...

שדרוג הדירה לתלת פאזי 3*25 אמפר.

חדר שינה הורים – מזגן אחד כ"ס , שבעה שקעים בחדר ,מפסק תאורה בודד ,מפסק גקוזי. התקנת נקודת תאורה חדשה בחדר ארונות.

חדר שינה 1 ילדים – מזגן אחד כ"ס ,שמונה שקעים בחדר ,מפסק תאורה בודד.

חדר שינה 2 ילדים – מזגן אחד כ"ס ,שמונה שקעים בחדר, מפסק תאורה בודד.

סלון – מזגן 3.5 כ"ס , 15 שקעים ,תריס חשמלי ,4 מפסקי תאורה .

גינה – חמש נקודות תאורה + מצלמות אבטחה ,חמישה מפסקי תאורה.

מחסן גינה – מקרר , מכונת כביסה ,מייבש - שקעי כוח ,שלושה מפסקי תאורה .

מטבח- 12 שקעים , מעוניין להתקין הכנה לתלת פאזי עבור הכיריים , 2מפסקי תאורה.

שביל גישה – 3 שקעים ,2 מנורות ,מפסק תאורה בודד.

כמו כן מפסק דוד שמש.

אשמח לציון מחיר להתקנת נקודת חשמל נוספת : שקע /נקודת תאורה /שקע כוח.

עריכה אחרונה על ידי IRON-MAN

פורסם

אצלי במפעל הגדלתי חיבור מ 3 כפול 100 אמפר ל ר כפול 250 אמפר ולמרות שכל מערכת החשמל נבנתה ב 93 וטופלה רק אצל חשמלאים מוסמכים נדרשתי ללא מעט שינויים והשקעות כדי לעבור את הביקורת.[/quote[/img]

תודה על ה''עידוד''...[emoji6]

אצלי זה מבנה תעשייתי של 1500 מטר עם עשרות נקודות כוח ולכן הסכומים שונים (4 ימי עבודה של צוות עם חומרים, כבלים, קופסאות, ממטים ומפסק ראשי שהוא לבד עולה 1400 שקל). הכל עלה לי 34.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אצלי זה מבנה תעשייתי של 1500 מטר עם עשרות נקודות כוח ולכן הסכומים שונים (4 ימי עבודה של צוות עם חומרים, כבלים, קופסאות, ממטים ומפסק ראשי שהוא לבד עולה 1400 שקל). הכל עלה לי 34.

34 בלי עבודה?

פורסם

34 זה מחיר סביר.

אני הזמנתי ארון חשמל לעסק (הכנה 400A.) מעשית הוא 250A כרגע.

רק הארון עלה 25.

חשמלאי עלה 32.

וחומרי חשמל סביב ה 40

המקום נבנה מאפס. והמחיר לא כולל סגירה ושפכטלים (כי אין. הכול התקנה גלויה. )

אז תתעודד. המצב שלך טוב.

לגבי הבית.

8 נקודות חשמל לחדר ילדים? למה? אתה מבין שכל נקודה זה כסף. סביב ה120-200 שקל לנקודה.

אצל חברים שעזרתי לשפץ חדרי ילדים. קיבלו 5 שקעים.

1 כוח גבוה למזגן + 1 גבוה לטלווזיה (ליד החיבור של הכלבים) 16A ביחד.

2 למטה מחוברים ביחד. זוג בצד אחד של החדר (גוויס). ובודד בצד השני (ליד הארון) 16A ביחד

וגם זה המון. כי בחדר רוב השקעים מוגבהים בגלל הילדים.

התאורה יושבת על קו נפרד לכמה חדרים ולא עם החשמל של הקירות (היא 10A)

תקח בחשבון הכנות ל * כבלים לחדרים. *טלפון לחדרים *אינטרנט מרכזי (רשת) *מצלמות *חשמל חכם *רמקולים

את כל זה צריך לחפור לפני שעוברים לגור.

ולפני שסוגרים את הקירות.

אגב. אתה מתכנן להחליף ריצוף?

פותחים את הקירות פעם אחת. וסוגרים פעם אחת.. אחרת זה כסף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...