Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
34 זה מחיר סביר.

אני הזמנתי ארון חשמל לעסק (הכנה 400A.) מעשית הוא 250A כרגע.

רק הארון עלה 25.

חשמלאי עלה 32.

וחומרי חשמל סביב ה 40

המקום נבנה מאפס. והמחיר לא כולל סגירה ושפכטלים (כי אין. הכול התקנה גלויה. )

אז תתעודד. המצב שלך טוב.

לגבי הבית.

8 נקודות חשמל לחדר ילדים? למה? אתה מבין שכל נקודה זה כסף. סביב ה120-200 שקל לנקודה.

אצל חברים שעזרתי לשפץ חדרי ילדים. קיבלו 5 שקעים.

1 כוח גבוה למזגן + 1 גבוה לטלווזיה (ליד החיבור של הכלבים) 16A ביחד.

2 למטה מחוברים ביחד. זוג בצד אחד של החדר (גוויס). ובודד בצד השני (ליד הארון) 16A ביחד

וגם זה המון. כי בחדר רוב השקעים מוגבהים בגלל הילדים.

התאורה יושבת על קו נפרד לכמה חדרים ולא עם החשמל של הקירות (היא 10A)

תקח בחשבון הכנות ל * כבלים לחדרים. *טלפון לחדרים *אינטרנט מרכזי (רשת) *מצלמות *חשמל חכם *רמקולים

את כל זה צריך לחפור לפני שעוברים לגור.

ולפני שסוגרים את הקירות.

אגב. אתה מתכנן להחליף ריצוף?

פותחים את הקירות פעם אחת. וסוגרים פעם אחת.. אחרת זה כסף.

לא מחליף ריצוף.כמות השקעים שציינתי קיימת כרגע..

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המלצה ששווה המון כסף.

חפש חבר / קבלן / אדריכל / מעצב פנים

שישב איתך כמה שעות (גם בתשלום ) עיצוב נכון וסידור נכון של הריהוט. ומיקום השקעים / כבלים / טלפון / רשת / מצלמות / וכו

במידה וצריך להוסיף צנרת מים / להחליף צנרת מים / צנרת חימום / יונקרס / וכו.

ויכין איתך תוכנית מפורטת של הבית.

ושל כל מה שצריך להעשות.

ורק אז להתחיל.

ולא להתחיל ולהוסיף צנרת / עוד תעלה / עוד צינור / עוד שקע / עוד מפסק וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
המלצה ששווה המון כסף.

חפש חבר / קבלן / אדריכל / מעצב פנים

שישב איתך כמה שעות (גם בתשלום ) עיצוב נכון וסידור נכון של הריהוט. ומיקום השקעים / כבלים / טלפון / רשת / מצלמות / וכו

במידה וצריך להוסיף צנרת מים / להחליף צנרת מים / צנרת חימום / יונקרס / וכו.

ויכין איתך תוכנית מפורטת של הבית.

ושל כל מה שצריך להעשות.

ורק אז להתחיל.

ולא להתחיל ולהוסיף צנרת / עוד תעלה / עוד צינור / עוד שקע / עוד מפסק וכו.

הרוב כבר קיים.

אין תכנון (ואין בכלל - דגש על בכלל ) כסף מיותר להחלפת צנרת .הבית גם ככה יקר לנו :). את החשמל ,אין ברירה אלא לשדרג ולכן זה נעשה כעת.

פורסם

במידה ואין כסף מיותר.

חובה אבל חובה לעשות תיכנון עם משהוא מבין.

אחרת תוציאו יותר ממה שצריך.

מנסיון של כמה וכמה שיפוצים בחיים.

הכמה שעות העלו יעלו אולי 300-500 שקל מקסימום 2000 לעבודה מקיפה

וזה יכול לחסוך לך אלפי שקלים בעבודה וחומרים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

34 בלי עבודה?

34 לחשמלאי כולל חומר ולא כולל חברת חשמל.

הלוח היה קיים וכך התשתית. זה החלפת כבלים פגומים, קופסאות, הוספת פחתים בכל הקופסאות וכו'

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מאחר ואתה אומר שהנקודות כבר קיימות, אין מנוס מלהביא חשמלאי שיתמחר לך במקום את העבודה בהתאם לתשתית הקיימת. מדבריך אני מבין שמדובר בבית ישן יחסית, ואני מקווה שאתה מודע לתעוזה שלך להיכנס לדירה בלי החלפת התשתיות, כן ? אני לא בקטע של הטפות מוסר אבל מישהו צריך להגיד לך שאתה עלול לעשות כאן טעות שאחר כך תעלה לך ביותר (אמרת בעצמך שהבית הזה גם ככה יקר לכם).

מקווה שלא תעשה טעויות של טירונים (על אחת כמה וכמה אם זו לא הדירה הראשונה שלכם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמו שכבר אמרת ,זו אינה הדירה הראשונה. החלפת תשתיות בדירה לא מפחידה אותי וגם העלויות הכרוכות בכך לא.כבר החלפתי צנרת קומפלט בדירה הנוכחית.

פורסם (נערך)

לקבלת פרופורציות מנסה לספור כמה שקעים יש לי. למשל - חדר השינה 11 שקעים (+שני קוי טלפון, קו רשת, קו טלויזיה ו-4 נקודות תאורה).

מטבח - 13 שקעים + תלת פאזי לכיריים + 5 נקודות תאורה + סרט לדים מתחת לארון + נקודת טלפון. ומספר השקעים לא מספיק.

בכל חדרי השירותים\מקלחת שתי נקודות תאורה (תקרה ומעל הכיור), שקע למכונת גילוח\מייבש שיער (הרמטי) וחימום, ופרט לאחד גם וונטה שמתחברת למפסק של התאורה הראשית. בחלק מחדרי השירותים שקע ליד האסלה בשביל המחשב הנייד (יוזמה של הקבלן).

ליד הטלויזיות כדאי להכין מדף ולפחות 2 (רצוי 3) שקעי חשמל - לטלויזיה, לממיר, ואם אתה חושב שתזקק גם למזרים מדיה (במקרה כזה - גם נקודת רשת).

לא זוכר אם כבר הזכרתי - אבל הרשת מצריכה תשתיות כולל ארון\ות תקשורת שיספיקו למודם, נתב ולפי הצורך מתגים, כולל נקודות חשמל להפעלתם.

אמנם לא חשמל - אבל נקודת מים ליד המקרר (בשביל בר מים שמגיע בחלק מהמקררים, בעיני שימושי ביותר, אבל אין לי בר מים וגם לא רוצה כזה).

לרשימה של איש הקול הוסף גם מערכת אזעקה, אם דרושה לך. ותריסים חשמליים. ותאורה דקורטיבית.

הרעיון של חדר כביסה במחסן גינה בעייתי מאד, אלא אם הוא בבחינת "הרע במיעוטו". קודם כל - לא נוח לרוץ עם הכביסה בגשם. שנית - ראיתי מתקנים כאלה, לא היו אטומים כראוי והמכשירים החשמליים נראו בהתאם, אני מניח שגם לא חיו יותר מדי שנים. עדיף לנסות למצוא להם מקום בבית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לקבלת פרופורציות מנסה לספור כמה שקעים יש לי. למשל - חדר השינה 11 שקעים (+שני קוי טלפון, קו רשת, קו טלויזיה ו-4 נקודות תאורה).

מטבח - 13 שקעים + תלת פאזי לכיריים + 5 נקודות תאורה + סרט לדים מתחת לארון + נקודת טלפון. ומספר השקעים לא מספיק.

בכל חדרי השירותים\מקלחת שתי נקודות תאורה (תקרה ומעל הכיור), שקע למכונת גילוח\מייבש שיער (הרמטי) וחימום, ופרט לאחד גם וונטה שמתחברת למפסק של התאורה הראשית. בחלק מחדרי השירותים שקע ליד האסלה בשביל המחשב הנייד (יוזמה של הקבלן).

ליד הטלויזיות כדאי להכין מדף ולפחות 2 (רצוי 3) שקעי חשמל - לטלויזיה, לממיר, ואם אתה חושב שתזקק גם למזרים מדיה (במקרה כזה - גם נקודת רשת).

לא זוכר אם כבר הזכרתי - אבל הרשת מצריכה תשתיות כולל ארון\ות תקשורת שיספיקו למודם, נתב ולפי הצורך מתגים, כולל נקודות חשמל להפעלתם.

אמנם לא חשמל - אבל נקודת מים ליד המקרר (בשביל בר מים שמגיע בחלק מהמקררים, בעיני שימושי ביותר, אבל אין לי בר מים וגם לא רוצה כזה).

לרשימה של איש הקול הוסף גם מערכת אזעקה, אם דרושה לך. ותריסים חשמליים. ותאורה דקורטיבית.

הרעיון של חדר כביסה במחסן גינה בעייתי מאד, אלא אם הוא בבחינת "הרע במיעוטו". קודם כל - לא נוח לרוץ עם הכביסה בגשם. שנית - ראיתי מתקנים כאלה, לא היו אטומים כראוי והמכשירים החשמליים נראו בהתאם, אני מניח שגם לא חיו יותר מדי שנים. עדיף לנסות למצוא להם מקום בבית.

הכל בסדר. המחסן ענק ואטום וליד המכונה יושב המייבש. לידו נמצאת הפרגולה האטומה.

פורסם
החלפת תשתיות בדירה לא מפחידה אותי וגם העלויות הכרוכות בכך לא.כבר החלפתי צנרת קומפלט בדירה הנוכחית.

תשמע, עם טיעון כזה I rest my case :-)

בהצלחה :)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רק מוסיף המלצה קטנה - מפסק פחת נפרד למעגלים שקשורים לגינה.

כשתהיה לך תקלה בגלל חדירת מים שתקפיץ את הפחת בשישי בלילה בגשם,

אתה תעדיף שזה ישבית רק את הגינה ולא את כל הבית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גנרל אלקטריק, לגרנד, שניידר, abb, הגר.

בשום אופן לא סיני כמו צ'ינט וכדומה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...